Osta zyban

159.50

Katso apteekki 

Kuvaus

Osta ilman reseptiä Zyban

Mihin he käyttävät Zybania?

Osana motivaatiota vahvistavaa tupakoinnin ehkäisyohjelmaa Zyban 150 mg -tabletteja, joita käytettiin ensin riippuvuuden torjunnassa, käytetään pääasiassa riippuvuutta estävänä lääkkeenä nikotiiniriippuvuuden hoitoon. Minimoimalla himo ja tupakoinnin tarve sekä torjumalla vieroitusoireita, kuten ärtyneisyyttä, levottomuutta ja ahdistusta, Zyban 150 mg -tabletit auttavat nikotiinin käyttäjiä välttämään tupakointia.

Kuinka Zyban toimii?

Zyban 150 mg tabletit sisältävät bupropionia, masennuslääkettä, jolla ei ole biologista yhteyttä muihin tunnettuihin masennuslääkkeisiin, mutta se toimii aivotasolla läheisesti masennuslääkkeiden ryhmään, joka tunnetaan nimellä selektiiviset serotoniinin takaisinoton estäjät (SSRI), jotka estävät serotoniinin imeytymistä hermosoluissa ( välittäjäaine tai aivokemikaali, jonka avulla hermosolut voivat kommunikoida).

Bupropionilla on rajoitettu vaikutus serotoniinin takaisinottoon Zyban-tableteissa, vaikka se onkin selektiivinen hermosolujen takaisinoton estäjä muille välittäjäaineille, erityisesti noradrenaliini- ja dopamiinikatekoliamiinille.

Epäillään, että Zyban-tablettien bupropionin riippuvuutta vähentävät ja masennuslääkkeet vaikuttavat samaan mekanismiin; noradrenaliinin ja dopamiinin tasapaino aivoissa palautuu, koska näiden välittäjäaineiden menetys voi olla osallisena väärinkäytöksessä ja voi johtaa vieroitusoireisiin.

Toinen mekanismi voi kuitenkin olla mukana myös tupakoinnin välttämisessä, mukaan lukien noradrenaliini- ja dopamiinireseptorien aktivointi bupropionilla, tehostamalla näiden hermovälittäjäaineiden tehoa ja tukahduttaen siten nikotiinin aktiivisuutta nikotiiniasetyylikoliinireseptorin roolissa aivoissa , mikä vähentää nikotiinin palkitsevaa vaikutusta, mikä johtaa nikotiiniin.

Mikä sisältää Zybanin?

Osana tupakoinnin ehkäisyohjelmaa Zyban 150 mg -tabletit sisältävät vaikuttavana aineena bupropionia, masennuslääkettä ja diktiä estävää lääkettä, jota käytetään masennuksen ja nikotiiniriippuvuuden hoitoon. Zyban 150 mg tabletit ovat jatkuvan vapautumisen (SR) tabletteja, mikä tarkoittaa, että ne vapauttavat aktiivisen aineosan tasaisesti verenkiertoon. Mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kysteiinihydrokloridi, magnesiumstearaatti, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, titaanidioksidi, karnaubavaha, musta syötävä muste, polyetyleeniglykoli jne. Sisältyvät kaikki.

Mitkä ovat Zybanin sivuvaikutukset?

Nikotiinin vieroitusoireet ovat yhdenmukaisia ‚Äč‚Äčmonien haittavaikutusten kanssa, jotka havaitaan, kun Zyban 150 mg -tabletteja k√§ytet√§√§n tupakoinnin lopettamiseen. Kun otetaan 150 mg Zyban-pillereit√§, yleisimmin ilmoitettuja haittavaikutuksia ovat: levottomuus, levottomuus, huimaus, suun kuivuminen, univaikeudet, v√§symys, pahoinvointi, oksentelu, ummetus, painon pudotus, vilunv√§ristykset. Kun otat 150 mg Zyban-tabletteja, kohtausten riski on lis√§√§ntynyt, varsinkin jos olet jo alttiina kohtauksille.

Milloin Zybania ei ole asianmukaista käyttää?

Et saa käyttää Zybania, jos et

Bupropioni tai Zyban 150 mg -tablettien sisältämät aineet ovat allergisia

  • Sinulla on kouristuksia tai sairaus, joka tekee sinusta alttiita kouristuksille.
  • Onko sinulla sy√∂mish√§iri√∂, kuten anorexia nervosa tai bulimia, tai alkoholiriippuvuus
  • Olet raskaana, aiot tulla raskaaksi tai imet√§t
  • K√§yt√§t monoamiinioksidaasin (MAO) est√§j√§√§, kuten fenelsiini√§ tai tranyylisypromiinil√§√§kkeit√§, koska t√§m√§ aiheuttaa vakavia reaktioita, jos sit√§ otetaan Zybanin tai 150 mg: n Zyban-tablettien kanssa 14 p√§iv√§n kuluessa.
  • Muiden Zybaniin liittyvien l√§√§kkeiden, mukaan lukien levodopan tai amantadiinin, fenelsiinin tai tranyylisypromiinin, syklofosfamidin, karbamatsepiinin, fenytoiinin, ritonaviirin,

Kenen lääkkeiden kanssa Zyban toimii?

Useat lääkkeet häiritsevät Zybania, eikä niitä tule ottaa, kun käytät Zyban 150 mg -tabletteja tai vasta lääkärin keskustelun ja ohjeiden jälkeen:

  • L√§√§kkeet, jotka lis√§√§v√§t Zybanin haittavaikutuksia: levodopa tai amantadiini, monoamiinioksidaasin est√§j√§t, kuten fenelsiini tai tranyylisypromiinil√§√§kkeet,
  • Zybaniin vaikuttavia l√§√§kkeit√§ ovat syklofosfamidi, ifosfamidi, orfenadriini, tiklopidiini, karbamatsepiiniklopidogreeli ja ritonaviirifenytoiini.
  • Zybaniin vaikuttavat l√§√§kkeet: masennusl√§√§kkeet, kuten desipramiini, imipramiini, paroksetiini; psykoosil√§√§kkeet, kuten risperidoni, tioridatsiini; metoprololin kaltaiset beetasalpaajat; rytmih√§iri√∂l√§√§kkeet, kuten propafanoni, flekainidi,

Kuinka he ottavat Zybanin?

Ota 150 mg Zyban-tabletit vesilasillisen kanssa joko ruoan kanssa tai ilman, yleensä kerran päivässä, mutta lääkärisi ohjeiden mukaan tämä annos voidaan nostaa kahteen päivään. Täyden vaikutuksen saavuttaminen vie viikon. Siksi on suositeltavaa aloittaa vähintään viikko ennen lopettamista, kun otat 150 mg Zyban-tabletteja tupakoinnin lopettamiseksi.

Yleensä aloitusannos on 150 mg päivittäin kolmen päivän ajan, kasvaa 150 mg: aan kahdesti päivässä, ja peräkkäisten annosten välillä on vähintään kahdeksan tuntia. Riippuen tupakoinnin lopettamisesta ja lääkärisi määräyksestä, voit ottaa 150 mg Zyban-tabletteja lääkärisi määräämän ajan, tyypillisesti 7-9 viikkoa tai kauemmin, jotta uusiutuminen ei onnistu.

Kuinka kauan aiot ottaa Zybania?

Tupakoinnin lopettamisen edistymisen ja lääkärisi neuvojen perusteella voit ottaa Zyban 150 mg -tabletteja päivittäin lääkärisi määräämän ajan, yleensä 7-9 viikon ajan tai kauemmin, jotta uusiutuminen ei onnistu.

Missätty Zyban-annos

Kun unohdat annoksen Zybania, ota se heti kun muistat, ellei seuraavaa annosta ole m√§√§r√§ maksaa, lyk√§t√§ puuttuvaa annosta. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.

Kuinka voin tallentaa Zybanin?

Pid√§ 150 mg Zyban-tabletit l√§pipainopakkauksissa ennen kuin tarvitset niit√§ ja s√§ilyt√§ niit√§ pime√§ss√§, kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonvalosta, alle 25 ¬į C: ssa.

Zyban-esite ilmaiseksi

Zyban-komento (ei reseptiä)

Käytä yllä olevaa taulukkoa tilataksesi Zyban. Löydät myös lisätietoja tästä lääkkeestä verkossa. Kehotamme myös käyttämään tätä online-lääketieteellistä laitosta milloin tahansa, kun olet mukana vaihtoehtoisessa tupakoinnin ehkäisylääkkeessä. Jos haluat, niin:

Osta Zyban ilman reseptiä;
Katso lisää Vältä tupakointilääkkeitä;
Lisätietoja tupakoinnin lopettamisesta saat lisätietoja.

K√§y online-l√§√§k√§riin tai paina ’Osta nyt’ alla olevaa painiketta

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta zyban”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet