Osta yasmin

79.29

Katso apteekki 

Kuvaus

Osta ilman reseptiä Yasmin

Mistä syystä Yasminia käytetään?

Yasmin on yhdistelmäehkäisytabletti, jolla on pieni annos ja jota käytetään välttämään tahatonta raskautta tärkeänä ehkäisymuotona. Kahden pieniannoksisen hormonin seos yhdessä lääkkeessä sisältää Yasmin-ehkäisyvalmisteita. Jokainen Yasmin-pakkaus sisältää kuukausittaisen pilleritarjonnan, josta on 21 hormonipitoista pilleria ja 7 lumelääkettä (ei-hormonaalista), mikä aiheuttaa vieroitusverenvuodon lopettamisen kuukausittain.

Saatat huomata, että kuukautisesi muuttuvat normaaleiksi, kun käytät Yasminia ehkäisyvalmisteisiin, ja tunnet myös kevyemmät ja vähemmän epämiellyttävät kuukautiset ja lisääntyvät kuukautisia edeltävät oireet, kuten turvotus, turvotus tai nesteen kertymiseen liittyvä painonnousu sekä parannus aknessa ja ihon ja hiusten öljyisyyden lasku.

Kuinka Yasmin toimii?

Yasmin-ehkäisyvalmisteet sisältävät kahden hormonin, etinyyliestradiolin (30 mcg), synteettisen estrogeenin ja drospirenonin (3 mg) seoksen, jotka yhdessä suojaavat raskaudelta. Valmistelu valmisteluun perustuu munasarjojen tuottamien naissukupuolihormonien Рestrogeenia edistävän ovulaation ja progesteronin, joka valmistaa kohdun limakalvon alkion implantointiin, ja muiden hypotalamuksen tuottamien aivojen ja aivolisäkkeen säätelyhormonien välillä.

Yasminin yhdistetty hormonaalinen ehkäisy estää keskeyttämällä normaalit kuukautiset, estäen ovulaation kypsymisen ja tukahduttamasta alkion sekä estämällä kohdun limakalvotuotannon siten, että hedelmöitetty muna ei kykene implantoitumaan ja kypsymään. Toinen Yasmin-pillereiden ehkäisyteho on, että kohdunkaulan limat pysyvät tiheinä ja muodostavat fyysisen suojan siittiöille, jotka yleensä muuttavat sakeutta ovulaation aikana ohuemmiksi.

Drospirenoni, Yasminin progestogeeniosa, on yksi uusimmista synteettisistä progestogeeneista, jolla, toisin kuin luonnollisella progesteronilla, on hyvin vähän androgeenista aktiivisuutta ja siten sillä on suotuisa vaikutus androgeeniin liittyviin iho-olosuhteisiin, kuten akne ja hirsutismi (ei-toivotut hiukset).

Mitä löytyy Yasminista?

Yasminin ehkäisyvalmisteet sisältävät kahden hormoni-aktiivisen ainesosan, etinyyliestradiolin, synteettisen estrogeenin ja drospirenonin, synteettisen progestogeenin, seoksen, jotka toimivat yhdessä suojaamassa raskaudelta. Niihin kuuluvat myös laktoosimonohydraatti, maissitärkkelys, povidoni, magnesiumstearaatti, hypromelloosi, makrogoli 6000, puhdistettu talkki, titaanidioksidi, keltainen rautaoksidi ja esigelatinoitu tärkkelys.

Jos ohitat Yasmin-tabletin, voit tulla raskaaksi.

Oikein annettuna Yasminin ehkäisypillerit tarjoavat onnistuneita ehkäisyvalmisteita ja niiden epäonnistumisaste on noin 1 prosentti vuodessa. Jos pudotat pillerin, menetysnopeus nousee ja voi johtaa tahattomaan raskauteen. Varmista, että otat Yasmin-ehkäisypillereitä kunnolla ja jatkuvasti tämän estämiseksi.

Ehkäisyyn, Yasmin

Yasminin ehkäisypillerit sisältävät seoksen kahdesta hormonista, jotka toimivat yhdessä tuottamaan tehokkaita ehkäisyvalmisteita, etinyyliestradiolia, synteettistä estrogeenia ja drospirenonia, synteettistä progestiinia. Yasminin ehkäisyvalmisteet estävät ovulaatiota kypsymästä ja tukahduttamasta alkion sekä estämällä kohdun limakalvon (kohdun limakalvon) muodostumista ja paksunemista valmisteltaessa implantointia, jotta hedelmöitetty muna ei implantoitu ja laajene.

Onnistuneen ehkäisyn varmistamiseksi sinun on otettava Yasmin-ehkäisypillerit päivittäin, 21 päivän hormonihoidon pillereiden ja 7 päivän ei-hormonaalisten pillereiden kanssa, joiden aikana saatat kokea kuukautisvuotoa, joka voi olla lievää ja normaalia lievempää.

Mitkä ovat Yasminin sivuvaikutukset?

Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat rintojen arkuus, rintakipu, vatsakipu, pahoinvointi, turvotus ja päänsärky, ihottuma ja naarmuuntuminen, unettomuus ja masennus Yasmin-ehkäisypillereiden käytön aikana. Harvinaisempia haittavaikutuksia ovat: migreeni, nesteen kertyminen, ruumiinpainon muutokset, libidon muutokset.

Yasmin-esitteen lataus

Milloin meidän ei pitäisi käyttää Yasminia?

Et käytä Yasminin ehkäisypillereitä, jos

 • Olet vastustuskykyinen drospirenonille tai etinyyliestradiolille tai jommallekummalle Yasminin ehk√§isyvalmisteiden aineosalle
 • Sinulla on suvussa tai aiemmin ollut rintasy√∂p√§, kohdun limakalvon karsinooma tai maksasy√∂p√§.
 • Kohonnut verenpaine, migreeni tai lipidih√§iri√∂t
 • Sinulla oli joko syv√§ laskimotromboosi, syd√§men vajaatoiminta, tromboemboliset tilat tai aivohalvaus.
 • Diabetes verisuonten muutoksilla;
 • Tuntematon syy ep√§s√§√§nn√∂llisest√§ em√§ttimen verenvuodosta
 • Olet raskaana tai ty√∂skentelet raskauden parissa.
 • K√§yt√§t muita l√§√§kkeit√§, jotka voivat h√§irit√§ Yasminia, kuten fenytoiinia ja karbamatsepiinia antikonvulsantit, barbituraatit, infektiol√§√§kkeet, kuten rifampisiini, rifabutiini, nevirapiini, griseofulviini-sienil√§√§kkeet, antibiootteja kuten penisilliini, m√§kikuisvalmisteet

Mitkä lääkkeet häiritsevät Yasminia?

Kaikki lääkkeet häiritsevät Yasmin-ehkäisyvalmisteiden toimintaa ja kieltävät niitä toimimasta, mikä lisää raskauden riskiä. Saatat joutua toteuttamaan joitain ehkäisymenetelmiä, jos käytät jotakin seuraavista:

 • Fenytoiinin ja karbamatsepiinin antikonvulsantit, kuten
 • Barbituraatit
 • Infektiol√§√§kkeet, kuten rifampisiini, rifabutiini, griseofulviini, nevirapiini,
 • Penisilliinin kaltaiset antibiootit
 • M√§kikuisman suunnitelmat

Mitkä ovat uhkat Yasminin hyvinvoinnille?

Tromboosin (verihyytymien) riski voidaan nostaa yhdistelmäehkäisyvalmisteilla, kuten Yasmin, joilla voi olla vakavia vaikutuksia hyytymän muodostumispaikasta riippuen. Kohonnut rintasyövän riski on myös olemassa.

Kuinka he ottavat Yasminin?

Koko Yasmin-ehkäisyvalmisteiden pakkaus sisältää kuukausittaisen jakson ajan 28 pilleriä, ja se on otettava säännöllisesti, jotta ehkäisy onnistuu. Ensimmäiset 21 pilleria sisältävät ehkäisyhormoneja ja viimeiset 7 pilleria sisältävät lumelääkettä, joka ei sisällä hormoneja. Saat emättimen tiputtamisen, kun käytät näitä lumelääkkeitä. Kun olet valmis yhden laatikon, aloita uusi laatikko seuraavana päivänä. 3-4 tunnin kuluessa ottamatta estrogeenitabletteja, riippumatta siitä, onko sinulla vatsavaivoja, kuten oksentelua tai ripulia, tämä on sama kuin pillerin ohittaminen ja voit ryhtyä ehkäisytoimiin seuraavien 7 päivän ajan.

Kuinka kauan kestää Yasmin?

Koko Yasmin-ehkäisyvalmisteiden pakkaus sisältää kuukausittaisen jakson ajan 28 pilleriä, ja se on otettava säännöllisesti, jotta ehkäisy onnistuu. Niin kauan kuin lääkäri ehdottaa, voit ottaa Yasmin-ehkäisyvalmisteita.

Hylätty Yasmin-annos

Noudata näitä ohjeita, jos unohdat annoksen Yasminia, jotta tiedät mitä tehdä:

1. ja 3. viikko (keltaisen hormonin pillerit)

Ota pilleri heti kun tiedät ja ota seuraava tavalliseen aikaan, jos olet myöhässä alle 12 tuntia. Jopa olet peitetty hedelmöityksestä.

Ota viimeinen pilleri heti kun tiedät ja ota seuraava pilleri tavalliseen aikaan, jos olet myöhässä yli 12 tuntia, mikä voi tarkoittaa 2 pillerin ottamista yhdessä päivässä. Jos ryhdyt ehkäisyvälineisiin seuraavien 7 päivän aikana, ennaltaehkäisevä turvallisuutesi heikkenee ja olet vaarassa tulla raskaaksi.

Päivä 4 Рviikko 4 (ei-hormonaaliset valkoiset pillerit)

Ota normaalisti seuraava pilleri ja pudota unohdettu tabletti. Sinulla ei pitäisi olla mahdollisuutta tulla raskaaksi.

Kuinka he säilyttävät Yasminia?

Ennen kuin tarvitset niit√§, pid√§ Yasmin-ehk√§isypillerit kalenteripussissasi. S√§ilyt√§ huoneenl√§mm√∂ss√§ alle 25 ¬į C.

Yasmin Order (tiskillä)

Yasminin tilaamiseen käytetään yllä olevaa taulukkoa. Löydät myös lisätietoja tästä lääkkeestä verkossa. Suosittelemme myös, että otat yhteyttä tähän online-lääketieteen tarjoajaan, jos olet kiinnostunut vaihtoehtoisesta ehkäisylääkkeestä. Jos haluat, niin:

Osta Yasmin ilman reseptiä;
Katso lisää kasviperäisiä tuotteita / ehkäisyvalmisteita;
Opi kaikki kondomeista.

Mene online-lääkäriin tai paina alla olevaa Osta nyt -painiketta.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta yasmin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet