Osta wartec

80.30

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Osta Wartec ilman reseptiä

Ja mikä on Wartec?

Wartec on suositeltava ajankohtainen lääke ihmisen papilloomaviruksen (pääasiassa pienet kuoppat) (HPV) aiheuttamiin sukupuolielinten syyliin. Se lisätään sairastuneelle alueelle ajankohtaisena voiteena tai liuoksena (peniksen päällä tai ympärillä tai emättimen ympärillä). Vaikuttava aine on voimakas antiviraalinen kasviuute, nimeltään podofyllotoksiini, joka hyökkää ja hävittää HPV: n aiheuttaen syylisolujen kuoleman, jolloin ne voidaan korvata viikkojen kuluessa uudella terveellä kudoksella.

Kuinka Wartec toimii?

Tämä lääke toimii estämällä syyläsoluja hajoamasta ja leviämästä, kun ne lisätään suoraan sukupuolielinten syyliihin, koska se sisältää podofyllotoksiiniksi kutsuttuja lääkkeitä.

Mitkä ovat Wartecin saannin edut?

Sukuelinten syyliä, osa sukupuolitautien ryhmää, aiheuttaa monimutkainen HPV-kanta. Ne voivat aiheuttaa ärsytystä, tuskaa ja naarmuja ja voivat levitä muille ihmisille, jos niitä ei hoideta.

Wartecin käyttö sukupuolielinten syylien poistamiseksi palauttaa jokapäiväisen elämän ja seksuaalisen elämän terveydelle ja normaalille tasolle.

Kuinka voin käyttää Wartecia?

Wartec on reseptilääke. Ole hyvä ja ota lääkärin ohjeet ja lue lääkepakkauksen mukana oleva potilastiedote.

Pese tartunnan saanut alue saippualla ja vedellä ennen kerman tai liuoksen lisäämistä ja kuivaa sitten huolellisesti. Laita tuote sormellesi ja peitä lääke jokaisella syylällä. Pese kätesi käytön jälkeen kunnolla, kunnes ne ovat kaikki puhtaita.

Mahdollisuuden sairastua ja levittää tauti, riippumatta siitä, onko sinulla oireita tai hoidetaanko sukupuolielinten syyliä, et voi olla fyysisesti yhdynnässä muiden kanssa.

Wartecin annos

Wartec sisältää podofyllotoksiinin vaikuttavaa ainetta ja on saatavana voiteena tai liuoksena.

Normaali annos on ottaa Wartec kahdesti p√§iv√§ss√§ 3 p√§iv√§n ajan aamulla ja illalla. √Ąl√§ sitten 4 p√§iv√§n ajan k√§yt√§ l√§√§kityst√§, suorita hoitojakso loppuun. Jos sinulla on syyli√§ ensimm√§isen hoitojakson j√§lkeen, toista toimenpide uudelleen. Mutta et ota ensin yhteytt√§ l√§√§k√§riin, et saavuta 4 hoitojakson rajaa.

Lisää se heti, kun tiedät, jos epäilet Wartec-menettelyäsi loppuun. Jos seuraava suunniteltu annos on liian lähellä, jätä ohitettu annos väliin ja aloita seuraavalla. Puuttuvan korvaamiseksi älä kaksinkertaista annosta.

Pese alue saippualla ja vedellä, jos käytät enemmän Wartecia kuin sinun pitäisi, tai jos käytät sitä väärään kohtaan. Ota yhteys lääkäriin tai lähimpään päivystyspoliklinikalle mahdollisimman pian, jos joku syö jotain kermaa.

Sivuvaikutukset ja varotoimet

Ota silti ensin yhteyttä lääkäriin ennen Wartec-hoidon aloittamista. Jos jokin seuraavista koskee sinua, et voi ottaa Wartecia:

  • Olet allerginen podofyllotoksiinille tai t√§m√§n l√§√§keaineen jollekin muulle aineelle (yliherkk√§).
  • Murtuneella, heikentyneell√§ tai vuotavalla iholla syyli√§ on
  • Toinen podofyllotoksiinia sis√§lt√§v√§ l√§√§ke on edelleen k√§yt√∂ss√§.

Useat muut näkökohdat voivat myös vaikuttaa Wartec-reseptiisi, joten voit kertoa lääkärillesi, jos jokin seuraavista pätee:

Syyläsi vievät yli 4 senttimetrin alueen, koska lääkäri saattaa joutua soveltamaan tätä lääkettä.

Aldara voi, kuten monet lääkeaineet, joilla on vaikuttavia aineita, vaikuttaa muihin lääkkeisiin tai ne voivat vaikuttaa niihin. Voit ilmoittaa lääkärille kaikista käyttämistäsi lääkkeistä (resepti tai käsikauppa). Kun olet raskaana tai imetät, tätä lääkettä ei suositella.

Wartecia ei pidä käyttää peniksen, emättimen tai peräsuolen sisäpuolella syyliä varten; se on vain ylimääräinen terapeuttinen aine. Tavoitteena on, ettet levitä voidetta syylien päälle hyvälle iholle, äläkä peitä sitä voiteen levittämisen jälkeen nauhalla tai sidoksella.

Sinun tulisi silti tarkkailla turvallista seksiä ehkäisyvälineillä riippumatta siitä, onko sinulla ollut joko sukupuolielinten syyliä vai hoidetaanko sinua nyt. Jos sinulla on sukuelinten haavaumia tai rakkuloita, joten ennen kuin ne paranevat, voit lopettaa yhdynnän kokonaan.

Wartecin käytön merkittävimmät sivuvaikutukset ovat

  • Yllisten ihokerrosten kuluminen
  • K√§ytt√∂paikassa turhautuminen
  • Punoitus
  • Kutina
  • Tulen tunne

Kerro heti lääkärille, jos huomaat yhden tai useamman näistä haittavaikutuksista ja ne jatkuvat tai voimistuvat. Jos huomaat vakavia haittavaikutuksia, sinun tulee silti soittaa välittömästi lääkärille.

Kermaesite ilmaiseksi

Kuinka voin tilata Wartecin verkosta?

Voit tilata Wartecin helposti verkosta lääkäriltä. Ennen kuin resepti toimitetaan sinulle, sinulla on ensin oltava online-tapaaminen lääkärin kanssa. Verkkokonsultointi varmistaa, että terveydentilasi mukainen Wartec on oikea hoito.

Wartec-komento (tiskin ulkopuolella)

Yllä oleva taulukko auttaa sinua tilaamaan Wartecin. Löydät lisää tietoa tästä lääkkeestä myös siellä. Kehotamme myös käyttämään tätä online-lääkäripalvelua milloin tahansa, kun olet mukana vaihtoehtoisessa STD-hoidossa. Jos haluat, niin:

Osta Wartec ilman reseptiä;
Katso lisää sukupuolitautien lääkkeitä / tuotteita;
Lue lisätietoja sukupuolitaudeista.

Mene online-sairaanhoitopalveluun tai paina Tilaa nyt-painiketta.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta wartec”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet