Osta vaniqa

151.80

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mistä syystä Vaniqaa käytetään?

Vaniqa-voidetta 13,9 prosenttia käytetään sellaisissa olosuhteissa kuin hirsutismi, joka johtuu liiallisesta androgeenikehityksestä, ja normaalina ikääntymisenä vaihdevuosien jälkeen ennenaikaisten hiusten hoitoon otsaan, huulten ja leuan ympärille. Vaniqa-voide auttaa vähentämään hiusten kasvunopeutta, joka on liiallista tai epänormaalia, mutta se ei ole karvanpoistoa, eli se ei paranna ei-toivottuja hiuksia. Vaniqa-voidetta voidaan myös käyttää parantamaan uros-naaras-transseksuaalien ulkonäköä vähentämällä kasvojen hiuksia.

Kuinka Vaniqa toimii?

Vaniqa-emulsiovoide (Vaniqa-geneerinen lääke) tuottaa 13,9 prosenttia eflornitiinihydrokloridia, joka estää ihon karvatuppien sisältämän ornitiinidekarboksylaasientsyymin ja edistää hiusten kehitystä hiusten kehitysjakson kasvuvaiheessa. Vaniqa-voide estää hiusten kasvulle tarvittavien proteiinien tuotantoa ja estää solujen jakautumisen, mikä hidastaa hiusten tuotantoa, mutta se ei tapa tai estä hiuksia kasvamasta uudelleen. Vaniqa-voide voi auttaa minimoimaan kasvojen hiusten määrän, jota ei tarvita.

Mikä sisältää Vaniqaa?

Vaniqa-kerma (Vaniqa-geneerinen lääke) tuottaa eflornitiinihydrokloridia (13,9%), joka estää hiusten kehitykseen tarvittavan dekarboksylaasi-ornitiinientsyymin.

Vaniqa poistaa tarpeettomat kasvokarvat

Vaniqa-voide (geneerinen Vaniqa) sisältää 13,9 prosenttia eflornitiinihydrokloridia, joka estää hiusten kasvulle tarvittavan ornitiinidekarboksylaasin hiusten kasvua varten ja vähentää kasvojen kasvua vähentämällä hiusten kasvunopeutta ihon karvatupissa, vaikka se ei tappaa hiukset tai kieltää niitä kasvamasta. Ihmisillä, joilla on hirsutismi tai postmenopausaalinen kasvojen hiusten kehitys, Vaniqa-emulsiovoidetta käytetään ylimääräisten hiusten hoitoon, kasvojen hiusten vähentämiseen ja miesten välisten transseksuaalien houkuttelevuuden parantamiseen.

Kenen sivuvaikutuksia Vaniqalla on?

Vaniqa-voide on yleensä hyvin siedetty, mutta joitain lieviä ja ohimeneviä ihoärsytyksiä on raportoitu, kuten naarmuuntumista, kuivumista, punoitusta, pistelyä, polttamista, kihelmöintiä, ihottumaa, follikkelitulehdusta ja inkarnoituneita hiuksia.

Milloin sinun ei pitäisi käyttää Vaniqaa?

Et voi käyttää Vaniqaa, jos:

  • Olet raskaana, aiot tulla raskaaksi tai imet√§t
  • Olet allerginen Vaniqa-emulsiovoiteelle tai jollekin ornitiinidekarboksylaasin aineosalle.

Kuinka he käyttävät Vaniqaa?

Kahdesti päivässä, tavallisesti aamulla ja illalla, vähintään kahdeksan tunnin välein, voit käyttää Vaniqa-voidetta 13,9 prosenttia. Vaniqa-emulsiovoiteen täyden hyödyn saamiseksi se vaatii 4-8 viikkoa hoitoa, joten voit jatkaa olemassa olevia karvanpoistomenetelmiä siihen asti (vaha, parranajo). Lisää tarttuneille kasvojen alueille ja leuan alle ohut kerros Vaniqa-kermaa ja hiero hyvin.

Odota vähintään 4 tuntia voiteen lisäämisen jälkeen ennen käsien pesemistä. Sinun tulisi lisätä meikkiä ja aurinkovoidetta päälle, kunnes kerma on imeytynyt ihoon ja kuivunut. Jos vältät Vaniqa-emulsiovoiteen käyttämistä pitkään aikaan, hiuksesi alkavat taas kehittyä samalla vauhdilla ja palaavat samaan tilaan kuin ennen hoitoa.

Vaniqa-esitteen lataus

Kuinka kauan Vaniqaa voidaan käyttää?

Sinun on käytettävä Vaniqa-voidetta säännöllisesti kahdesti päivässä 4-8 viikon ajan, ennen kuin parannusta voidaan havaita.

Vaniqa-annos puuttuu

Levit√§ voide heti, kun tied√§t, unohtuuko Vaniqa-kerma-annos, ellei ole seuraavan annoksen aika, jolloin unohdat puuttuvan annoksen. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.

Kuinka Vaniqaa säilytetään?

Alle 30 ¬į C: n l√§mp√∂tilassa voit s√§ilytt√§√§ Vaniqa-emulsiovoidetta etk√§ j√§√§dyt√§ sit√§.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta vaniqa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet