Osta Terbinafiini

0.00

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Osta Terbinafine ilman reseptiä

Mikä on terbinafiini (toimintamekanismi) ja miten se toimii?

Terbinafiini on sienilääke, jota annetaan suun kautta tai lisätään ihoon. Terbinafiini toimii häiritsemällä sienien kykyä luoda steroleiksi kutsuttuja kemikaaleja, jotka ovat olennainen osa sienisoluja ympäröivää kalvoa ja pitävät sitä yhdessä. Tämä vahingoittaa solukalvoa. Suun kautta annettu terbinafiini on tehokkaampaa kuin griseofulviini (Fulvicin; Gris-Peg) ja itrakonatsoli (Sporanox), kaksi muuta sienilääkettä, joita käytetään kynsien sieni-infektioiden hoitoon, kynsien sieni-infektioiden hoidossa.

Mikä on Terbinafine-annos?

Tabletit: normaali annos kynsien hoidossa on 250 mg kerran päivässä 6 viikon ajan ja varpaankynsien hoidossa 12 viikon ajan. Optimaalisia etuja ei havaita useita kuukausia hoidon jälkeen, koska uusien terveiden kynsien kehittäminen vie aikaa. Terbinafiini voidaan ottaa ilman ruokaa tai ruoan kanssa.

Kerma, geeli, sumu, liuos: lisää yksi (jock-kutina, silsa) tai kahdesti päivässä (urheilijan jalka) noin viikon ajan kärsiville alueille.

Kuinka sitä käytetään?

K√§ytt√§m√§ll√§ vain ihoa t√§lle l√§√§kkeelle. Puhdista ja kuivaa k√§sitelt√§v√§ alue. Levit√§ ohut kerros l√§√§kityst√§ tartunnan saaneelle alueelle ja sen ymp√§rille, yleens√§ tuotepakkauksessa kuvatulla tavalla, kerran tai kahdesti p√§iv√§ss√§. Ota yhteys l√§√§k√§riisi tai apteekkiin, jos et ole varma yksityiskohdista. Jos k√§sitelt√§v√§√§n alueeseen kuuluu kasvosi, pese k√§tesi k√§yt√∂n j√§lkeen. √Ąl√§ sinet√∂i, peit√§ tai sido aluetta, ellei l√§√§k√§ri niin m√§√§r√§√§.

√Ąl√§ lis√§√§ l√§√§kityst√§ sukuelimiin tai silmiin, nen√§√§n tai huuliin. Huuhtele runsaalla vedell√§, jos sinulla on l√§√§kett√§ n√§iss√§ paikoissa. Ellei l√§√§k√§ri niin m√§√§r√§√§, √§l√§ levit√§ t√§t√§ l√§√§kett√§ p√§√§nahkaan tai kynsiin. Hoidon annos ja pituus riippuvat hoidettavan infektion tyypist√§. Levit√§ s√§√§nn√∂llisesti tai k√§yt√§ enemm√§n kuin kerrottu. Haittavaikutusten riski voi kasvaa.

Saadaksesi eniten etuja, käytä tätä lääkettä päivittäin. Käytä muistasi tukena joka päivä samaan aikaan. Jatka tämän lääkkeen ottamista koko hoitosyklin päättymiseen, vaikka muutaman päivän kuluttua oireet loppuvat. Lääkkeen lopettaminen liian nopeasti voi johtaa infektion palaamiseen. Kun olet suorittanut täyden lääkityksen, tilasi paranee edelleen. Leikkauksen jälkeen infektion palautuminen voi kestää useita viikkoja. Jos tilasi pahenee tai ei muutu 2 viikossa jock-kutina ja silsa ja 4 viikossa urheilijan jalka, kerro lääkärillesi.

Mitä lääkkeitä tai ravintolisiä Terbinafine yhdistää?

Rifampisiini vähentää terbinafiinin suusta suuhun veripitoisuutta, mikä saattaa alentaa terbinafiinin tehoa. Simetidiini (Tagamet) voi lisätä oraalista terbinafiinipitoisuutta veressä, mikä voi lisätä terbinafiinin sivuvaikutuksia. Flukonatsoli (Diflucan) nostaa oraalista terbinafiinipitoisuutta veressä 52-69 prosenttia. Tämä johtaisi todennäköisesti sivuvaikutusten lisääntymiseen.

250 mg terbinafiinia

Jos olen raskaana tai imetän, onko Terbinafine Accord turvallinen?

Raskaana oleville naisille ei ole tehty riittäviä kokeita. Suun kautta otettavaa terbinafiinia ei tarvitse käyttää raskauden aikana, koska kynsisienen hoitoa voidaan lykätä raskauden jälkeen.

Suun kautta otettavaa terbinafiinia ei pidä käyttää imettäville naisille, koska terbinafiini virtaa äidinmaitoon.

Sivuvaikutukset

Käyttöpaikassa voi esiintyä kipua, polttamista tai naarmuuntumista. Jos jompikumpi näistä oireista jatkuu tai voimistuu, ilmoita asiasta viipymättä lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle. Jos lääkäri on määrännyt sinua ottamaan tätä lääkettä, huomaa, että hän on päättänyt, että etusi on suurempi kuin mahdollisuutesi sivuvaikutuksiin. Ei ole merkittäviä haittavaikutuksia potilaille, jotka käyttävät tätä lääkettä.

Jos sinulla on jompikumpi näistä odottamattomista, mutta äärimmäisistä sivuvaikutuksista, ilmoita asiasta heti lääkärillesi: rakkuloita / turvotusta / valumista levityskohdassa. On epätavallista saada erittäin vakava allerginen reaktio tälle lääkkeelle. Jos kuitenkin ilmenee jokin seuraavista vakavan allergisen reaktion oireista, hakeudu välittömästi lääkäriin: ihottuma, kutina / turvotus (etenkin kasvoissa / kielessä / kurkussa), vaikea huimaus, hengitysvaikeudet. Se ei ole täydellinen kooste sivuvaikutuksista, jotka saattavat olla todennäköisiä.

Terbinafiinitilaus (tiskiltä)

Voit tilata Terbinafiinin yllä olevan taulukon avulla. Löydät myös lisätietoja tästä lääkkeestä verkossa. Kehotamme myös käyttämään tätä online-lääkäripalvelua milloin tahansa, kun olet mukana vaihtoehtoisessa STD-hoidossa. Jos haluat, niin:

Osta ilman reseptiä Terbinafine;
Katso lisää sukupuolitautien / tuotteiden lääkkeitä;
Lue lisätietoja sukupuolitaudeista.

Mene online-lääkäriin tai paina alla olevaa Osta nyt -painiketta.
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta Terbinafiini”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet