Osta sumatriptan

84.79

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Osta ilman reseptiä, Sumatriptan

Mistä syystä Sumatriptaania käytetään?

Sumatriptaani-tabletteja käytetään auran kanssa tai ilman auraa, joka on näön ja / tai hajuhäiriöiden havaitseminen, akuuttien migreenikohtausten hoitoon, jotka ovat yleensä ensimmäinen osoitus migreenipäänsäryn matkalla. Sumatriptan-tabletit on suunniteltu ensisijaisesti migreenikohtausten lievittämiseen päänsärkyyn liittyvien epämukavuuksien ja muiden oireiden, mukaan lukien kevyt altistuminen ja pahoinvointi, lievittämiseksi, mutta niitä ei käytetä migreenipäänsärkyjen ehkäisyyn.

Kummassakin migreenikohtauksessa voit käyttää Sumatriptan 50 -insuliinia, mutta se onnistuu paremmin, jos se annetaan mahdollisimman pian päänsärkyjen ja / tai auran alkuperäisten oireiden jälkeen. Muiden päänsärkyjen hoidossa Sumatriptan 50 ei ole luotettava.

Kuinka Sumatriptan toimii?

Sumatriptaanitabletit sis√§lt√§v√§t sumatriptaanin, joka on osa triptaanil√§√§keryhm√§√§ ja on serotoniiniagonisti, joka j√§ljittelee serotoniinin (tunnetaan my√∂s nimell√§ 5-hydroksitryptamiini tai 5-HT) aktiivisuutta. Serotoniini on aivojen hormoni, joka liittyy mielialan, kivun, seksuaalisen toiminnan ja unen s√§√§telyyn sek√§ verisuonten supistumiseen (nApoing). Migreenin uskotaan johtuvan yhdest√§ tai useammasta migreenisyydest√§, jotka puolestaan ‚Äč‚Äčaktivoivat l√§hell√§ olevia aistihermoja tuntemaan ep√§mukavuutta aivojen verisuonten laajenemisen tai laajenemisen kautta.

Näissä laajentuneissa verisuonissa sumatriptaani aktivoi serotoniinireseptorit, jolloin ne voivat jälleen supistua (verisuonten supistuminen) ja vähentää kolmoishermon toimintaa ja lievittää tuskaa. Epäillään, että nämä teot johtavat sumatriptaanin migreenin vastaiseen aktiivisuuteen ja lievittävät migreenikohtauksen kipua ja muita vaikutuksia.

Mitä Sumatriptan sisältää?

Sumatriptaanitabletit sisältävät vaikuttavana aineena sumatriptaanisukkinaattia, serotoniiniagonistia, jota käytetään lievittämään migreenihoito-oireita. Niihin sisältyvät myös laktoosimonohydraatti, esigeeloitu tärkkelys, mikrokiteinen selluloosa, natriumroskarmelloosi, magnesiumstearaatti, puhdistettu vesi, hypromelloosi, ytaanidioksidi, puhdistettu talkki, makrogoli 6000, keltainen rautaoksidi, punainen rautaoksidi

Mitä sivuvaikutuksia Sumatriptanilla on?

Huimaus, uneliaisuus, aistihäiriöt, kuten kihelmöinti, pistely tai ihon puutuminen (parestesia), kipu- tai kosketusherkkyyden puute (hypestesia), hengenahdistus, raskas tunne, kipu, kuuman tai kylmän tunne, epämukavuus tai kireys, heikkous, väsymys ovat Sumatriptanin käytön yleisimmin havaittuja haittavaikutuksia.

Sumatriptan 50mg 6 -tabletit

Milloin sumatriptaania ei tarvita?

Jos käytät Sumatriptania, et voi käyttää

  • Sumatriptaani tai mik√§ tahansa tryptotaani tai jokin Sumatriptanin aineosista on allerginen
  • Sinulla on joko ollut syd√§nkohtaus tai diagnoosi iskeemisest√§ syd√§men vajaatoiminnasta, sepelvaltimoiden vasospasmista (Prinzmetal angina), perifeerisen valtimosairauden, aivohalvauksen tai ohimenev√§n iskeemisen kohtauksen (TIA)
  • Onko astma tai maksasairaus
  • K√§ytet√§√§n l√§√§kkeit√§, jotka h√§iritsev√§t Sumatriptaania, mukaan lukien: ergotamiinin tai ergotamiinin johdannaiset (mukaan lukien metysergidi), monoamiinioksidaasin est√§j√§t (MAOI: t)

Mitä lääkkeitä Sumatriptan käsittelee?

Monet lääkkeet häiritsevät Sumatriptan-hoitoa, eikä niitä tule ottaa Sumatriptan-hoidon aikana tai vasta lääkärisi keskustelun ja ohjeiden jälkeen:

  • Torajohdannaisia, mukaan lukien metysergidi (my√∂s migreenip√§√§ns√§rkyyn), ei tule ottaa 24 tuntia ennen tai 6 tuntia Sumatriptan-annoksen antamisen j√§lkeen.
  • MAOI-masennusl√§√§kkeit√§ ei tule ottaa Sumatriptanin kanssa 14 p√§iv√§n kuluessa,
  • SNRI: t; muut serotoniinin agonistiset masennusl√§√§kkeet, kuten SSRI: t.

Kuinka he käyttävät sumatriptaania?

Sinun tulisi ottaa Sumatriptan-tabletit kussakin migreenikohtauksen vaiheessa, mutta se onnistuu paremmin, jos se annetaan mahdollisimman pian päänsärkyjen ja / tai auran alkuperäisten oireiden jälkeen. Lääkärisi ohjeiden mukaan voit ottaa yhden tai kaksi Sumatriptan-tablettia ja niellä sen kokonaisena vesilasillisen kanssa, hedelmien kanssa tai ilman.

Et ota toista Sumatriptan-annosta samaan migreeniin, mutta jos sinulla on uusi migreenikohtaus seuraavien 24 tunnin aikana, voit ottaa toisen Sumatriptan-annoksen samalle migreenille edellyttäen, että et ota enempää kuin 300 mg 24 tunnin aikana. tunnin sykli.

Kuinka he säilyttävät sumatriptaania?

Kylm√§ss√§, kuivassa paikassa voit s√§ilytt√§√§ Sumatriptan-tabletit alle 30 ¬į C: ssa.

Sumatriptaanin tilaus (ei reseptiä)

Voit tilata Sumatriptaania yllä olevasta taulukosta. Löydät lisää tietoa tästä lääkkeestä myös siellä. Suosittelemme myös vierailua tällä online-lääketieteellisellä palveluntarjoajalta milloin tahansa, kun olet mukana vaihtoehtoisessa migreenilääkkeessä. Jos haluat, niin:

Osta Sumatriptan ilman reseptiä;
Katso lisää migreenin lääkkeitä / tuotteita;
Lue lisää migreenistä.

K√§y online-l√§√§k√§riin tai paina ’Osta nyt’ alla olevaa painiketta
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta sumatriptan”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet