Osta saxenda

646.80

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Osta reseptilääkäri Saxenda

Kuinka Saxenda otetaan?

Lääkäri kertoo sinulle, miten, milloin ja kuinka paljon voit käyttää Saxendaa, kuten mitä tahansa lääkettä. Sinun tulisi tehdä yhteistyötä mahdollisimman tiukasti hänen tilaustensa kanssa. Aloitat tyypillisesti ottamalla pienemmän annoksen lääkitystä karkeana viitteenä ja nostamalla sitten tasaisesti rajaan kurssin viiden ensimmäisen viikon aikana.

Yleensä aloitat ottamalla 0,6 mg kerran päivässä viikon ajan, minkä jälkeen nostat 0,6 mg viikossa, ennen kuin koko annos 3,0 mg päivässä saavutetaan. Ruiskutettava kynä tulee esitäytetyn liuottimen mukana, ja valitsimella ottamasi määrä voidaan säätää nopeasti.

Lopeta lihasten tai laskimoiden pistäminen; valitse sen sijaan vatsan etuosa, vyötärö, olkavarsi tai reisisi etuosa. Saxenda voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman ruokaa milloin tahansa päivästä, mutta joka päivä voit ottaa sen samaan aikaan.

On tarkoituksenmukaista pit√§√§ Saxenda-kyn√§ j√§√§kaapissa, mutta ei koskaan pakastimessa. Kun l√§mp√∂tila on alle 30 ¬į C, se voi kest√§√§ kuukauden, varmista, ett√§ k√§yt√§t sit√§ pakkauksessa ennen viimeist√§ k√§ytt√∂p√§iv√§√§. Pid√§ korkki kiinni, kun et k√§yt√§ kyn√§√§, jotta liuotin ei saastu valolla. √Ąl√§ k√§yt√§ sit√§, jos kyn√§ss√§ oleva neste ei ole l√§pin√§kyv√§ ja v√§rit√∂n.

Keskustele lääkärin tai apteekkihenkilökunnan kanssa, jos et ole varma, kuinka Saxenda otetaan, tai jos sinulla on kysyttävää.

Kuinka Saxenda auttaa vähentämään painoa?

Saxenda sisältää vaikuttavana aineena liraglutidia. Tämä materiaali jäljittelee elimistössä olevaa normaalia hormonia, GLP-1. Kun ruokimme, tämä hormoni vapautuu mahasta, mikä on normaali mekanismi, jonka kaikki kehomme käyvät läpi.

Saxenda antaa aivojen ymmärtää, että keho on täynnä syömällä vähemmän ruokaa (kuluttamalla vähemmän kaloreita) kuin normaalisti jäljittelemällä tätä hormonia. Saxendan käyttö auttaa myös vähentämään kuluttamaasi määrää ja minimoimaan kehosi painon.

Kuka antaa injektion?

Saxenda on lääke itseinjektioon kerran päivässä.

Miksi he käyttävät Saxendaa?

Saxendaa voidaan käyttää vain lääkärisi ohjeiden mukaisesti. Jos et ole tällä hetkellä yhdellä, kun käytät Saxendaa, sinua pyydetään käyttämään ruokavalio- ja liikuntaohjelmaa. Ajan myötä annos nousee, ja lääkäri neuvoo tätä. Tätä voi edeltää seuraava luettelo:

  • Viikko 1 – kerran p√§iv√§ss√§, 0,6 mg
  • 2. viikko – 1,2 mg kerran p√§iv√§ss√§
  • Viikko 3 – 1,8 mg kerran p√§iv√§ss√§
  • Viikko 4 – kerran p√§iv√§ss√§, 2,4 mg
  • Viikko 5 ja yl√∂sp√§in: 3 mg kerran p√§iv√§ss√§

Jatka saman annoksen k√§ytt√∂√§ sen j√§lkeen, kun olet lopettanut l√§√§kityksen, kunnes saavut viikolle 5. √Ąl√§ nosta annosta edelleen. Saxendaa voidaan k√§ytt√§√§ milloin tahansa p√§iv√§st√§, mutta sit√§ voidaan k√§ytt√§√§ samaan aikaan joka p√§iv√§ ennen sen k√§ytt√∂√§. Vy√∂t√§r√∂ll√§, reiden etuosassa tai olkavarressa turvallisimmat pistoskohdat ovat. √Ąl√§ ty√∂nn√§ itse√§si lihakseen tai laskimoon.

Kuka käyttää Saxendaa?

Vain aikuiset, joiden painoindeksi (BMI) on 30 tai enemmän tai 27 tai enemmän ja painoon liittyvä sairaus, kuten korkea verenpaine tai tyypin 2 diabetes, tulisi ottaa Saxenda. Saxenda ei ole diabeettinen lääke.

Kuinka Saxenda tallennetaan?

On tarkoituksenmukaista s√§ilytt√§√§ Saxenda-kyn√§t j√§√§kaapissa. 30 p√§iv√§n ajan k√§yt√∂ss√§ olevat kyn√§t tulee h√§vitt√§√§. √Ąl√§ pid√§ Saxendan j√§√§tymist√§.

Saxenda-tilaus (ei reseptiä)

Yllä oleva taulukko auttaa sinua tilaamaan Saxendan. Löydät lisää tietoa tästä lääkkeestä myös siellä. Suosittelemme myös, että vierailet tällä online-lääketieteen tarjoajalla, kun olet mukana vaihtoehtoisessa laihtuminen lääkkeessä. Jos haluat, niin:

Osta Saxenda ilman reseptiä;
Katso lisää lääkkeitä / laihtumiseen tarkoitettuja lääkkeitä;
Opi lisää laihdutustietoja.

Siirry online-lääkäripalveluun tai paina alla olevaa Osta nyt -painiketta.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta saxenda”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet