Osta salbutamol

62.79

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Osta kuvaamatonta salbutamolia

Mistä syystä Salbutamol-inhalaattoria käytetään?

100 mcg: n Salbutamol-inhalaattoria käytetään brokospasmin aiheuttamien hengitysvaivojen hoitoon merkkeillä, joihin kuuluu hengityksen vinkuminen, hengenahdistus, rintakehän kireys.

100 mcg: n Salbutamol-inhalaattoria voidaan k√§ytt√§√§ my√∂s liikunnan aiheuttaman bronkospasmin, er√§√§nlaisen astman, jota vain liikunta pahentaa; astma johtuu my√∂s allergioista allergeeneille, kuten siitep√∂lylle tai lemmikkeille. 100 mcg salbutamoli-inhalaattori on ”pelastus” inhalaattori, koska se alkaa nopeasti (5 minuutin kuluessa), mutta on lyhytvaikutteinen ja pelastusl√§√§ke, jota voidaan k√§ytt√§√§ astmakohtauksen v√§ltt√§miseen tai est√§miseen, jos astmakohtaus tapahtuu.

Et voi parantaa astmatilaa 100 mikrogramman Salbutamol-inhalaattorilla ja k√§yt√§t todenn√§k√∂isemmin tavanomaista ”ennaltaehk√§isev√§√§” l√§√§kett√§, kuten inhaloitavaa kortikosteroidia.

Kuinka Salbutamol-inhalaattori toimii?

Salbutamol 100 mcg -inhalaattori sisältää beeta-2-agonistia ja keuhkoputkia laajentavaa ainetta, salbutamolia, joka toimii erityisesti keuhkojen kapeilla hengitysteillä (keuhkoputket). Vastauksena astman ärsykkeeseen pieniä keuhkoputkia ympäröivien sileiden lihasten nauhojen supistuminen antaa hengitysteiden sulkeutua. Salbutamolin inhalaattorissa oleva salbutamoli sitoutuu sileän lihaksen beeta-2-reseptoreihin, jolloin lihas voi rentoutua ja laajentaa hengitysteitä (keuhkoputkien laajentuminen).

Tämä eliminoi bronkospasmin (supistumisen tai hengitystiet) ja kannustaa hengitysteiden avaamista, mikä helpottaa hengittämistä ja eliminoi astman merkit, kuten rintakehän kipu, hengityksen vinkuminen, yskä ja hengenahdistus. Salbutamoli on nopeavaikutteinen keuhkoputkia laajentava aine salbutamoli-inhalaattorissa, mutta sillä on rajoitettu vaikutusaika, kesto on 4-6 tuntia, ja sitä käytetään äärimmäisen astman helpotuslääkkeenä, joka annetaan keuhkoihin aerosolina jokaiselle toiminnalle (inhalaatio) .

Mikä sisältää Salbutamol-inhalaattoria?

Aktiivista ainesosaa salbutamolisulfaattia suspensiossa käytetään Salbutamol 100mcg -inhalaattorissa. Salbutamol-inhalaattori tuottaa myös ponneainetta 1, joka vapauttaa 100 mcg: n salbutamolia sisältävän aerosolin keuhkoihin jokaisen inhalaattorin käytön (puristamisen) yhteydessä. Jokaisessa inhalaattorissa on vähintään 200 aktivointia.

Mitkä ovat inhalaattorin salbutamolin sivuvaikutukset?

Salbutamol-inhalaattoria käytettäessä yleisimmin ilmoitettuja haittavaikutuksia ovat: kuume, vapina, takykardia (nopea sydämenlyönti); sydämentykytys, suun ja kurkun kipu, lihaskrampit ja harvinaisemmat sivuvaikutukset.

Milloin sinun ei pitäisi käyttää Salbutamol-inhalaattoria?

Jos sinulla ei ole Salbutamol-inhalaattoria, et ole

  • Olet vastustuskykyinen salbutamolille tai jollekin muulle salbutamolin inhalaattorin ainesosalle.
  • Raskaana tai imet√§t, k√§√§nt√§m√§tt√§ asiantuntijaa
  • Ep√§selektiiviset beetasalpaajat, kuten propranololi, ksantiinit, kuten teofylliini tai aminofylliini astman hoidossa, kortikosteroidit, kuten beklometasoni ja prednisoloni astman hoitoon, muut beeta-2-agonistit, kuten salmeteroli, diureetit, kuten furosemidi syd√§nsairauksiin, ovat l√§√§kkeit√§, jotka h√§iritsev√§t Salbutamolia .

Kuinka käytät Salbutamol-inhalaattoria?

Voit käyttää Salbutamol-inhalaattoriasi milloin tahansa päivällä ruoan kanssa tai ilman ruokaa, jos sitä tarvitaan astmakohtaukseen, ota 2 annosta enintään 4 kertaa päivässä ja enintään 8 annosta 24 tunnin kuluessa. Tämä voi tarkoittaa, että astmasi ei ole hyvin hallinnassa, ja sinun on ehkä tarkistettava lääkemääräyksesi, jos käytät Salbutamol-inhalaattoriasi yli 3-4 päivää viikossa.

Sinun tulisi käyttää myös Salbutamol-inhalaattoria 15 minuuttia ennen liikuntaa tai altistumista epäillylle allergeenille allergioiden tai liikunnan aiheuttaman astman välttämiseksi ottamalla 2 annosta.

Kuinka monta puhallusta voit vetää Salbutamol-inhalaattorista?

Tarvittaessa voit ottaa yhden tai kaksi annosta inhalaattoriasi oireiden lievitt√§miseksi, jos astmakohtaus tapahtuu tai jos sinulla on liikunnan aiheuttama astma, kun aloitat juoksemisen, ota yksi tai kaksi annosta. √Ąl√§ ota enemm√§n annoksia kuin l√§√§k√§ri neuvoo, koska se lis√§√§ haittavaikutusten mahdollisuutta.

Milloin inhalaattoria käytetään Salbutamolin kanssa

Noudata Salbutamol-inhalaattorin mukana toimitettuja ohjeita.

  • Ravista inhalaattoria ottamalla suukappaleen korkki.
  • Hengit√§ ulos ja laita sitten suukappale suuhusi niin paljon kuin mahdollista.
  • Aloita hengitt√§minen ja lis√§√§ annos Salbutamolia inhalaattorin yl√§osaan hengitt√§ess√§si edelleen suustasi, kunnes keuhkot ovat t√§ynn√§ ja pid√§t hengityst√§si muutaman sekunnin ajan.
  • Poista inhalaattori k√§yt√∂st√§ ja luonnollisesti rentoudu.
  • Vaihda suukappaleen suojus.
  • Puhdista suusi k√§yt√∂n j√§lkeen.

Huomaa: Käytä helpompaa hengittämistä käyttämällä välilevyä.

Kuinka paljon Salbutamol-inhalaattoria on tarkoitus käyttää?

Lääkärisi ohjeiden mukaan ja tarvittaessa voit ottaa yhden tai kaksi annosta Salbutamol-inhalaattoriasi. Tulosten pitäisi kestää 4-6 tuntia.

Puuttuu annos Salbutamol-inhalaattoria

Astman vaikutusten lievitt√§miseksi voit k√§ytt√§√§ vain Salbutamol-inhalaattoria. Jos l√§√§k√§ri on kuitenkin m√§√§r√§nnyt, ett√§ otat 100 mikrogramman Salbutamol-inhalaattorin p√§ivitt√§in ja j√§t√§t v√§liin unohtuneen annoksen, ota se heti kun muistat, kunnes on aika ottaa seuraava annos, unohda sitten unohtunut annos. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.

PDF Easyhaler Salbutamolista

Missä he säilyttävät Salbutamol-inhalaattoria?

S√§ilyt√§ Salbutamol-inhalaattoriasi pime√§ss√§, kuivassa paikassa alle 30 ¬į C: ssa. Se ei toimisi hyvin kylm√§ll√§ s√§√§ll√§ ja pid√§ sit√§ poissa suorasta auringonvalosta. Est√§ inhalaattori j√§√§tym√§st√§. Vaihda suukappaleen korkki, kun et k√§yt√§ inhalaattoriasi.

Salbutamolitilaus (ei reseptiä)

Voit tilata salbutamolia lukemalla yllä olevan taulukon. Löydät myös lisätietoja tästä lääkkeestä verkossa. Suosittelemme myös, että vierailet tällä online-lääketieteen tarjoajalla milloin tahansa, kun olet mukana vaihtoehtoisessa astmalääkkeessä. Jos haluat, niin:

Osta ilman reseptiä Salbutamolia;
Katso lisää Astman lääkkeet / lääkkeet;
Lue kaikki astmasta.

Mene online-sairaanhoitopalveluun tai paina Tilaa nyt-painiketta.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta salbutamol”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet