Osta qvar

92.40

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Haluatko tilata QVAR: n verkossa? Näet, että tätä lääkettä voi ostaa tältä verkkosivustolta ilman oman lääkärisi aiemmin saamaa reseptiä. Turvallinen, tarkka ja luottamuksellinen. Tämä lääkemääräys on yksi astmalääkkeistä, ja useimmat lääkärit pitävät sitä turvallisena tilata verkossa.

Osta QVAR ilman reseptiä

Mihin Qvaria käytetään?

Qvar-inhalaattori on inhaloitava astmal√§√§ke, jota k√§ytet√§√§n hengitystoiminnan parantamiseen astman merkkien ja pahenemisten minimoimiseksi ja astmakohtauksen est√§miseksi, mutta ei hoitamiseksi. Qvar-inhalaattoria kutsutaan ”ennaltaehk√§isev√§ksi” astmal√§√§kkeeksi, jota k√§ytet√§√§n s√§√§nn√∂llisesti osana pitk√§aikaista astman hoitostrategiaa, jota k√§ytet√§√§n tarvittaessa, ja se voi usein sis√§lt√§√§ ”relieverin” tai ”pelastavan” l√§√§kkeen.

Qvar-inhalaattori estää tulehdusreitin, joka aiheuttaa keuhkojen hengitysteiden turvotusta ja vähentää astman oireita, kuten hengityksen vinkumista, puristusta rinnassa ja hengenahdistusta.

Kuinka Qvar toimii?

Qvar-inhalaattori sisältää beklometasonipropionaattia, kortikosteroideja ja tulehduskipulääkkeitä, jotka estävät tulehduskemikaalien, kuten ilmassa olevien allergeenien tai ärsyttävien aineiden, kehittymistä hengitysteihin reaktiona astman ärsykkeeseen. Tulehdus yhdessä bronkospasmin kanssa, joka on supistuminen (keuhkoputkien kaventuminen (pienet hengitystiet)), on yksi astman perussyistä.

Qvar-inhalaattori lievitt√§√§ allergisia reaktioita hengitysteiss√§ suoraan hengitysteiden sein√§mill√§ ja auttaa est√§m√§√§n turvotuksen ja tulehtuneiden hengitysteiden aiheuttamia astman oireita, kuten hengityksen vinkumista, ysk√§√§, rintakeh√§√§ ja hengenahdistusta. Se ei lievit√§ astmakohtauksen aikana tapahtuvaa bronkospasmia, joka antaa hengitysteiden l√∂ysty√§ ”rauhoittavalla” l√§√§kkeell√§.

Mitä Qvar sisältää?

Aktiivista ainesosaa beklometasonipropionaattia, kortikosteroideja ja tulehduskipulääkkeitä, käytetään astmaa ehkäisevänä lääkkeenä, Qvar-inhalaattorissa. Se sisältää myös öljyhappoa ja trikloorifluorimetaanin ja dikloorifluorimetaanin ponneaineiden yhdistelmän, jotka joka kerta kun vapautat (painat) inhalaattori vapauttaa 50 mcg beklometasonia aerosolina keuhkoihin. Jokaisessa inhalaattorissa on vähintään 200 puhallusta.

Voinko ottaa yhdessä muiden astman inhalaattoreiden kanssa Qvaria?

Osana astman hoitostrategiaa astman oireiden ja pahenemisten lievitt√§miseksi ja keuhkojen toiminnan parantamiseksi Qvar-inhalaattoria k√§ytet√§√§n pitk√§aikaisena ” ennaltaehk√§isev√§n√§ ” l√§√§kkeen√§ keuhkojen hengitysteiden √§rsytyksen ja turvotuksen v√§hent√§miseksi. Keuhkoputkien laajentaja bronkospasmien lievitt√§miseen voidaan my√∂s sis√§llytt√§√§ astman hoitopakettiin (keuhkoputkien tai pienten hengitysteiden supistuminen tai kaventuminen). Molempia on tarkoitus k√§ytt√§√§ yhdess√§ vain, jos l√§√§k√§ri on ne hyv√§ksynyt.

Mitä sivuvaikutuksia Qvarilla on?

Qvar-inhalaattoria käytettäessä yleisimmin havaittuja haittavaikutuksia ovat kurkkukipu tai kieli, jotka voivat johtua hiiva-infektiosta (sammas), käheydestä tai kurkun tulehduksesta ja ihon mustelmista (hematooma).

Milloin Qvaria ei käytetä?

Sinun ei pitäisi käyttää Qvaria, jos:

 • Olet allerginen beklometasonille tai jollekin Qvar-inhalaattorin ainesosalle
 • L√§√§k√§riin k√§√§nt√§m√§tt√§ olet diabeetikko, koska Qvar-inhalaattorin beklometasoni nostaa glukoosipitoisuutta.
 • L√§√§k√§riin k√§√§nt√§m√§tt√§ olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imet√§t
 • Keuhkotuberkuloosi tai muut pitk√§aikaiset keuhkosairaudet
 • Sinulla on t√§ll√§ hetkell√§ infektio, ja Qvar-inhalaattori voi peitt√§√§ jotkut infektion oireista.
 • Muut l√§√§kkeet, kuten ritonaviiri HIV-infektioon ja sienil√§√§ke ketokonatsoli, voivat h√§irit√§ Qvar-inhalaattoria.

Mitkä ovat Qvariin liittyvät terveysuhat?

Qvar-inhalaattorin pitkäaikainen käyttö voi saada endogeeniset (luonnolliset) kortikosteroidia tuottavat lisämunuaiset lopettamaan toimintansa. Tämä viivästyttää lasten kasvuvauhtia, ja jatkuvaa valvontaa tarvitaan. Pitkillä jaksoilla käytettynä Qvar-inhalaattori voi myös vähentää luun mineraalitiheyttä.

Kuinka Qvar on tarkoitettu otettavaksi?

Käyttämäsi Qvar-inhalaattorin annos riippuu astman luonteesta ja iästä, ja sen tulee olla lääkärin määräämä (kuinka monta annosta) ja kuinka kauan käytät sitä. Yleensä yksi tai kaksi annosta otetaan kahdesti päivässä, aamulla ja illalla. Qvar-inhalaattori ei toimi automaattisesti, se on tarkoitettu pitkäaikaiseksi lääkkeeksi, jonka toiminnan aloittaminen voi kestää jopa muutaman viikon ja voi kestää useita viikkoja, ennen kuin täydellinen vaikutus voidaan tuntea. Ja jos tunnet olosi paremmaksi, et voi lopettaa Qvar-inhalaattorin ottamista.

Kuinka käyttää inhalaattoria Qvarin kanssa

Noudata Qvar-inhalaattorin ohjeita.

 • Ravista inhalaattoria ottamalla suukappaleen korkki.
 • Hengit√§ ulos ja laita suukappale suuhusi niin paljon kuin voit ja sitten
 • Aloita hengitt√§minen ja lis√§√§ annos beklometasonia inhalaattorin yl√§osaan hengitt√§ess√§si edelleen suustasi, kunnes keuhkot ovat t√§ynn√§, ja pid√§ sitten hengityst√§si muutaman sekunnin ajan.
 • Poista inhalaattori k√§yt√∂st√§ ja luonnollisesti rentoudu.
 • Vaihda suukappaleen suojus.
 • Puhdista suusi k√§yt√∂n j√§lkeen.

Huomaa: Käytä helpompaa hengittämistä käyttämällä välilevyä.

Kuinka monta annosta vedät inhalaattorista Qvarilla?

Kuinka monta annosta otat Qvar-inhalaattoristasi, riippuu astman vakavuudesta ja iästäsi, ja sen tulisi olla lääkärisi määräämä. Yleensä yksi tai kaksi annosta otetaan kahdesti päivässä, aamulla ja illalla. Qvar-inhalaattori on inhalaattori, jolla on mitattu annos, joka antaa tarkalleen yhden annoksen toimenpidettä kohti (inhalaatio).

Kuinka kauan sinun on käytettävä Qvaria?

Qvar-inhalaattoria on käytettävä jatkuvasti lääkärisi määräämän ajan. Ja jos tunnet olosi paremmaksi, et voi lopettaa Qvar-inhalaattorin ottamista.

Qvar-annos puuttuu

Kun unohdat annoksen Qvar-inhalaattoria, ota yksi heti kun muistat, kunnes seuraava annos er√§√§ntyy ja puuttuva annos j√§√§ v√§liin. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.

Kuinka Qvar on tallennettu?

Alle 30 ¬į C: ssa Qvar-inhalaattoriasi on s√§ilytett√§v√§. Se ei toimi kunnolla kylm√§ll√§ s√§√§ll√§ ja pit√§√§ sen poissa suorasta auringonpaisteesta. Suojaa inhalaattori j√§√§tymiselt√§. Vaihda suukappaleen korkki, kun et k√§yt√§ inhalaattoriasi.

QVAR-tilaus (ei reseptiä)

Yllä oleva taulukko auttaa sinua tilaamaan QVAR: n. Löydät lisää tietoa tästä lääkkeestä myös siellä. Suosittelemme myös, että käytät tätä online-lääketieteellistä palveluntarjoajaa, jos olet kiinnostunut ylimääräisestä astmalääkkeestä. Jos haluat, niin:

Osta QVAR ilman reseptiä;
Katso lisää Astman lääkkeet / lääkkeet;
Lue kaikki astmasta.

Mene online-lääkäriin tai paina alla olevaa Osta nyt -painiketta.
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta qvar”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet