Osta pulmicort-turbuhaler

69.30

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Osta reseptilääkäri Pulmicort Turbuhaler verkossa

Mihin Pulmicortia käytetään?

Pulmicort turbuhaler on inhaloitava l√§√§ke, jota k√§ytet√§√§n astman hoitoon pitk√§ll√§ aikav√§lill√§, mukaan lukien kroonisen astman hoito, astman pahenemisten ja liikunnan aiheuttaman astman v√§ltt√§minen ja astmakohtauksen ehk√§isy, vaikkakaan hoito. Pulmicort-turbuhaleria kutsutaan astman ”ennaltaehk√§isev√§ksi” l√§√§kkeeksi, jota k√§ytet√§√§n rutiininomaisesti osana astman hoitostrategiaa, joka voi my√∂s sis√§lt√§√§ l√§√§kityst√§ ”rauhoittamiseksi” tai ”pelastamiseksi” k√§ytett√§v√§ksi tarvittaessa.

Pulmicort turbuhaler kontrolloi taustalla olevan hengitysteiden ärsytystä ja vähentää altistumista hengitysteiden allergeeneille tai ärsyttäville aineille, lisää keuhkojen toimintaa ja vähentää astman oireita, kuten hengityksen vinkumista, rintakehän kireyttä ja hengenahdistusta.

Kuinka se toimii Pulmicortissa?

Pulmicort-turbuhaler sisältää budesonidipropionaatin, kortikosteroidin ja tulehduskipulääkkeen, joka reagoi astmakärsykkeisiin, kuten ilmassa oleviin allergeeneihin tai ärsyttäviin aineisiin, estää hengitysteihin vapautuvien tulehduskemikaalien tuotannon. Tulehdus yhdessä bronkospasmin kanssa, joka on supistuminen (keuhkoputkien kaventuminen (pienet hengitystiet)), on yksi astman perussyistä.

Hengitysteiden tulehdusreaktioiden est√§miseksi Pulmicort-turbuhaler vaikuttaa suoraan hengitysteiden sein√§miin v√§hent√§en turvotusta ja tulehdusta, mik√§ auttaa est√§m√§√§n astman oireita, kuten hengityksen vinkumista, ysk√§√§, kireytt√§ rinnassa ja hengenahdistusta. Se ei paranna astmakohtauksen aikana tapahtuvaa bronkospasmia; hengitysteiden puhdistamiseksi se tarvitsee ”rauhoittavaa” keuhkoputkia laajentavaa l√§√§kett√§.

Mitä Pulmicort sisältää?

Aktiivinen ainesosa budesonidi, kortikosteroidi ja tulehduskipulääke, jota käytetään kuivajauheena astman hoidossa, löytyy Pulmicort-turbuhalerista. Pulmicort-turbuhaleri hengitetään, mikä tarkoittaa, että yksi annos kuivaa jauhetta, joka sisältää 100 mcg budesonidia, annetaan suoraan keuhkoihin ilman ponneainetta hengitettynä. Jokaisesta turbuhalerista löytyy vain budesonidijauhetta ilman kantaja-ainetta tai säilöntäainetta, ja se antaa vähintään 200 annosta.

Voinko käyttää Pulmicortia tai muita inhalaattoreita astmaan?

Osana astman hoitostrategiaa astman oireiden ja pahenemisten lievitt√§miseksi ja keuhkojen toiminnan lis√§√§miseksi Pulmicort turbuhaleria k√§ytet√§√§n pitk√§aikaisena ” ennaltaehk√§isev√§n√§ ” l√§√§kkeen√§ keuhkojen hengitysteiden √§rsytyksen ja turvotuksen v√§hent√§miseksi. Keuhkoputkien laajentaja bronkospasmien lievitt√§miseen voidaan my√∂s sis√§llytt√§√§ astman hoitopakettiin (keuhkoputkien tai pienten hengitysteiden supistuminen tai kaventuminen). Molempia on tarkoitus k√§ytt√§√§ yhdess√§ vain, jos l√§√§k√§ri on ne hyv√§ksynyt.

Mitä haittavaikutuksia Pulmicortilla on?

Kun käytetään Pulmicort-turbuhaleria, yleisimmin havaittuja haittavaikutuksia ovat kurkkukipu tai kieli, joka voi johtua candida (sammas) tulehduksesta, kurkun käheydestä tai tulehduksesta ja ihon verenvuodosta (hematoma).

Milloin Pulmicortia ei tule käyttää?

Jos käytät Turbuhaler Pulmicortia, sinun ei pitäisi

  • Olet allerginen Pulmicort turbuhaler budesonidille
  • L√§√§k√§riin k√§√§nt√§m√§tt√§ olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imet√§t
  • T√§ll√§ hetkell√§ on kyse taudinpurkauksesta, koska Pulmicort-turbuhaler voi peitt√§√§ tietyt infektio-oireet.
  • Muita l√§√§kevalmisteita, jotka saattavat h√§irit√§ Pulmicort turbuhaleria, ovat ritonaviiri HIV-infektion hoitoon ja sienil√§√§ke ketokonatsoli.

Mitkä ovat Pulmicortin terveysuhat?

Pulmicort-turbuhalerin pitkäaikainen käyttö voi aiheuttaa endogeenisten (luonnollisten) kortikosteroideja tuottavien lisämunuaisen toiminnan lopettamisen. Tämä hidastaa lasten kasvua ja jatkuvaa valvontaa tarvitaan. Pitkään käytettynä Pulmicort-turbuhaleri voi myös aiheuttaa luun mineraalitiheyden vähenemisen.

Paradoksaalinen bronkospasmi, mikä se on?

Paradoksaalinen bronkospasmi voi johtua kaikista sisäänhengitetyistä astmalääkkeistä, ja bronkospasmin lievittämiseen käytettävät hengitettävät lääkkeet pahenevat todella aiheuttaen hengityksen vinkumista, hengenahdistusta ja puristusta rinnassa. Voit kertoa lääkärille ja kysyä hänen neuvojaan, jos niin ilmenee.

Kuinka se voidaan ottaa Pulmicortista?

Pulmicort-turbuhalerin annos (kuinka monta annosta) ja kuinka kauan käytät sitä riippuu astman vakavuudesta, iästäsi, aiemmasta astman hoidostasi ja lääkärisi neuvosta. Yleensä yksi tai kaksi inhalaatiota otetaan kerran tai kahdesti päivässä, aamulla ja illalla, päivittäiseen annokseen saakka 400 mcg kahdesti päivässä lapsilla ja 800 mcg kahdesti päivässä aikuisilla. Pulmicort Turbuhaler ei välttämättä toimi yön yli, mutta 24 tunnin kuluessa voit kokea parannuksen, mutta voi kestää 1-2 viikkoa, ennen kuin saavutat täyden vahvistuksen. Ja jos sinusta tuntuu vahvemmalta, sinun ei pitäisi lopettaa Pulmicort Turbuhalerin ottamista.

Pulmicort-esite

Kuinka käyttää Turbuhaler Pulmicort -laitettasi

Noudata Pulmicortin turboahtimen mukana toimitettuja ohjeita:

  • Laita suukappale suuhusi.
  • Hengit√§ kovasti ja voimakkaasti suukappaleen l√§pi, jotta taataan, ett√§ budesonidia annetaan t√§ydellisesti keuhkoihin.
  • Ota suukappale pois. √Ąl√§ k√§yt√§ suukappaletta hengitt√§m√§√§n
  • Pyyhi hampaat vedell√§.

Kuinka monta inhalaatiota käsittelet Turbuhaler Pulmicort -laitteellasi?

Pulmicort-turbuhalerilta otettavien inhalaatioiden määrä ja kuinka paljon se riippuu astman vakavuudesta, iästäsi, aiemmasta astman hoidostasi ja lääkärisi tulee määrätä se. Yleensä yksi tai kaksi inhalaatiota otetaan kerran tai kahdesti päivässä, aamulla ja illalla, päivittäiseen annokseen saakka 400 mcg kahdesti päivässä lapsilla ja 800 mcg kahdesti päivässä aikuisilla. Pulmicort-turbuhaler on hengityksellä aktivoitava turbuhaler, jonka annosannos antaa tarkalleen yhden annoksen inhalaatiota kohti.

Kuinka kauan sinun pitäisi ottaa Pulmicortia?

Voit käyttää Pulmicort Turbuhaleria säännöllisesti lääkärisi määräämän ajan. Ja jos paranet, et voi lopettaa Pulmicort Turbuhalerin ottamista.

Pulmicort-annoksen menettäminen

Jos unohdat annoksen Pulmicort turbuhaleria, ota se heti kun muistat, ellei seuraava annos er√§√§nny, joten j√§t√§ puuttuva annos huomiotta. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.

Kuinka minun on tarkoitus varastoida Pulmicortia?

Pulmicort Turbuhaler on s√§ilytett√§v√§ alle 30 ¬į C: ssa ja pidett√§v√§ suojassa suoralta auringonvalolta. Pid√§ kansi silti l√§hell√§, kun sit√§ ei k√§ytet√§.

Pulmicort Turbuhaler -komento (tiskin ulkopuolella)

Yllä olevasta taulukosta voit tilata Pulmicort Turbuhalerin. Löydät lisää tietoa tästä lääkkeestä myös siellä. Suosittelemme myös, että vierailet tällä online-lääketieteen tarjoajalla milloin tahansa, kun olet mukana vaihtoehtoisessa astmalääkkeessä. Jos haluat, niin:

Osta Pulmicort Turbuhaler ilman reseptiä
Katso lisää Astman lääkkeet / lääkkeet;
Lue kaikki astmasta.

K√§y online-l√§√§k√§riin tai paina ’Osta nyt’ alla olevaa painiketta

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta pulmicort-turbuhaler”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet