Osta provera

69.30

Katso apteekki 

Kuvaus

Mistä syystä Proveraa käytetään?

Normaalin kuukautiskierron palauttamiseksi Provera 10 mg -tabletteja k√§ytet√§√§n erilaisten kuukautisten ja kohdun ongelmien hoitoon. T√§llaisia ‚Äč‚Äčtilanteita ovat:

 • Sekundaarinen amenorrea (kuukautiset, jotka ovat pys√§htyneet, puuttuvat tai ovat ep√§s√§√§nn√∂llisi√§)
 • Kuukautiskierron aikana eik√§ lopussa ep√§normaali kohdun verenvuoto
 • Endometrioosi, joka aiheuttaa ep√§mukavuutta ja verenvuotoa (kohdun limakalvon kudoksen laajeneminen kohtuun ulkopuolella).

Provera 10 mg -tabletteja käytetään myös estrogeenin rentouttavan vaikutuksen vähentämiseen kohdun limakalvossa, mikä vähentää kohdun limakalvon syövän riskiä naisilla, jotka käyttävät hormonikorvaushoitoa vaihdevuosioireisiin, jotka voivat kehittyä estrogeenireaktiona. Epäillään, että progestiinin lisääminen estrogeenin kanssa auttaa naispuolista transseksuaalien naisvaltaisuutta, ja Provera 10 mg -tabletteja käytetään osana transsukupuolista hormonihoitoa edistämään rintojen kasvua ja vähentämään testosteronin tuotantoa.

Miksi Provera toimii?

Provera 10 mg -tabletit sisältävät synteettisen version naispuolisesta sukupuolihormonista progesteronista, medroksiprogesteronista, mikä tarkoittaa, että sen kemiallinen koostumus vastaa voimakkaasti luonnossa esiintyvää progesteronia ja toimii siten samalla tavalla. Kuukautiskierron toisen vaiheen aikana munasarjat vapauttavat endogeenistä (luonnossa esiintyvää) progesteronia. Kääntämällä lisääntymisvaihe eritysprosessiksi se toimii kohdun limakalvolla (kohdun limakalvolla).

Tämä saa endometriumin, joka on sakeutunut syklin alkupuoliskolla vasteena estrogeenille, lopettamaan kehityksen ja alkamaan erittää hormoneja ja muita tarvittavia proteiineja, jos lisääntyminen tapahtuu raskauden ylläpitämiseksi; muuten estrogeeni- ja progesteronitasot laskevat ja kohdun limakalvo irtoaa (kuukautiset). Toissijaisen amenorrean ja epäsäännöllisen kohdun verenvuodon hoidossa kuukautisten aikana tällä toiminnolla on taipumus palauttaa terve kuukautiskierto. Kehityksen pysäyttämiseksi Provera 10 mg -tabletit vaikuttavat kohdun limakalvoon kaikilla kohdillaan ja lievittävät endometrioosi-oireita, kuten kipua ja verenvuotoa.

Endometrioosihoito Proveralla

Provera 10 mg tabletit sisältävät synteettisen version naispuolisesta sukupuolihormonista progesteronista, medroksiprogesteronista, mikä tarkoittaa, että sen kemiallinen koostumus vastaa läheisesti luonnollisesti kehittynyttä progesteronia ja toimii siten samalla tavalla. Progesteroni (munasarjojen tuottama) toimii kohdun limakalvolla tyypillisen kuukautiskierron aikana, mikä saa sen välttämään hormonien ja muiden raskauden ylläpitämiseen tarvittavien proteiinien erittymistä ja jatkamaan erittymistä, jos syntymä tapahtuu.

Muuten estrogeeni- ja progesteronitasot laskevat ja kohdun limakalvo irtoaa (kuukautiset). Endometrioosi on kohdun ulkopuolella olevan kohdun limakalvokudoksen kehitys, joka toimii samalla tavalla kuin kohdun kohdun limakalvo. Kehityksen välttämiseksi Provera 10 mg -tabletit vaikuttavat kohdun limakalvoon kaikilla kohdillaan lievittäen siten endometrioosin oireita, kuten kipua ja verenvuotoa.

Mitkä ovat Proveran sivuvaikutukset?

Akne, kuukautiskierron muutokset (verenvuoto, tiputtelu tai puuttuvat jaksot), huimaus, uneliaisuus, kuume, väsymys, pahoinvointi, hermostuneisuus, ihottuma ja kutina, unettomuus, rintakipu, painonnousu tai laihtuminen ovat yleisimmin havaittuja haittavaikutuksia Provera 10 mg -tabletteja käytettäessä. . Vakavampia sivuvaikutuksia ovat keltaisuus.

Mitkä ovat Proveran käytön seuraukset terveydelle?

Pitkäaikaisilla 10 mg: n hormonikorvaushoidon Provera-tableteilla on siihen liittyviä terveysriskejä, mukaan lukien suuremmat mahdollisuudet rinta- ja munasarjasyöpään verrattuna pelkkään hormonikorvaushoitoon estrogeenin kanssa, vaikka tämä vähentää kohdun limakalvon syövän riskiä.

Kohonnut sepelvaltimokomplikaatioiden, kuten sydäninfarktin ja aivohalvauksen, sekä laskimotromboosin ja keuhkoembolian, riski on yhdistetty hormonikorvaushoitoon, joka on yhdistetty estrogeeniin ja progestiiniin. Voit olla vaarassa menettää luun mineraalitiheyden ja kehittää hauraita luita, jos olet premenopausaalinen, ja varsinkin jos sinulla on sukuhistoriassa hauras luita (osteoporoosi).

Milloin sinun ei pitäisi käyttää Proveraa?

Jos käytät Proveraa, et tee sitä,

 • Allerginen medroksiprogesteronille tai jollekin muulle Proveran 10 mg: n tablettien aineosalle
 • Sinulla on suvussa tai aiemmin ollut rintasy√∂p√§, kohdun limakalvon karsinooma tai maksasy√∂p√§.
 • Tromboosi (verihyytym√§t) tai aivohalvaushistoria
 • Porfyria (metabolinen sairaus, joka tuottaa ep√§normaalia pigmentti√§ virtsassa ja ihossa)
 • Tuntematon syy ep√§s√§√§nn√∂llisest√§ em√§ttimen verenvuodosta
 • Olet raskaana tai ty√∂skentelet raskauden parissa.
 • Olet allerginen jollekin Provera-tablettien ainesosalle
 • Rintasy√∂v√§n hoitoon k√§ytetyn aminoglutetimidin k√§ytt√∂ saattaa heikent√§√§ proveran tehoa.

Miksi he ottavat Proveraa?

Voit ottaa 10 mg Provera-tablettia veden kanssa samaan aikaan päivässä ruoan kanssa tai ilman. Provera-annos, kuinka paljon otat sitä ja kuinka kauan riippuu hoidettavasta taudista, ja sen tulisi olla lääkärisi määräämä.

Kuinka kauan Proveran on tarkoitus viedä sinut?

Lääkärin määräämän ajan voit ottaa Provera 10 mg pillereitä, jotka voivat olla 10 päivää, 10 päivää kuukaudessa kuuden kuukauden ajan tai säännöllisesti useita kuukausia.

Provera-annoksen vaurioituminen

Kun unohdat Provera-annoksen, ota se heti kun muistat, ellei seuraavaa annosta ole m√§√§r√§ suorittaa, tai lyk√§t√§ puuttuvaa annosta. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.

Kuinka Proveraa säilytetään?

Pid√§ Provera 10 mg -tabletteja l√§pipainopakkauksessa ennen niiden nauttimista. S√§ilyt√§ kylm√§ss√§, kuivassa paikassa 30 ¬į C alle.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta provera”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet