Osta proscar

79.20

Katso apteekki 

Kuvaus

Osta Proscar ilman reseptiä

Mihin tarkoitukseen Proscaria käytetään?

Proscar 5 mg -tabletteja käytetään eturauhasen kutistumisen hoitoon oireenmukaisella hyvänlaatuisella eturauhasen liikakasvulla (BPH tai turvonnut eturauhanen) ja vähentämään virtsan pidättymisen mahdollisuutta, joka johtuu virtsan vähenemisestä eturauhasen kasvaessa.

Leikkauksen tarve minimoidaan myös parantamalla BPH-oireita Proscar 5 mg -tableteilla. Proscar 5 mg -tabletteja käytetään usein miesten hiustenlähdön (androgeenisen hiustenlähtö) hoitoon aiotun käyttötarkoituksensa sivuvaikutuksena nostamalla hiusten kasvua ja välttämällä enemmän hiustenlähtöä kaikilla päänahan alueilla, otsa mukaan lukien.

Miehillä, joilla on lievä tai vaikea hiustenlähtö, tämä parantaa kaljuuntumista, mutta ei palauta pitkään menetettyjä hiuksia. Naisten hiustenlähtöön ei käytetä Proscar 5 mg -tabletteja.

Kuinka Proscar toimii?

Proscar 5 mg tabletit sisältävät 5 mg finasteridia, joka estää suoraan tyypin II 5-alfa-reduktaasientsyymin aktiivisuuden, joka muuttaa mieshormoni testosteronin dihydrotestosteroniksi (DHT), androgeeniksi, joka on ensisijaisesti vastuussa eturauhanen kehityksestä ja kasvusta.

Hyvänlaatuinen eturauhasen liikakasvu (BPH tai turvonnut eturauhanen) johtuu myös DHT: stä, ja Proscar 5 mg -tabletit vähentävät veren DHT-tasoja, joten eturauhasen kehitys miehillä, joilla on BPH, ei enää indusoidu, mikä aiheuttaa suurentuneen eturauhasen kutistumisen.

Hiustenlähtöstä vastuussa oleva androgeeni on DHT, jota esiintyy myös hiusrakkuloissa, koska se antaa hiusrakkuloiden päänahkaan supistua tasaisesti, mikä luo pienempiä, ohuempia karvoja, jotka eivät lopulta kasva follikkelista. 5 mg: n Proscar-tabletit kääntävät kaljuuntumisprosessin, koska se estää DHT: n kertymisen päänahan karvatuppoihin, jolloin hiukset voivat kasvaa luonnollisesti.

Mitä Proscar sisältää?

Vaikuttava aine finesteridi 5 mg, jota käytetään hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvun (BPH tai turvonnut eturauhanen) hoitoon, on saatavana Proscar 5 mg -tableteina ja kääntää kaljuuntumisvaiheen miesten hiustenlähtömalleissa. Laktoosi, esigelatinoitu maissitärkkelys, natriumtärkkelysglykolaatti, keltainen rautaoksidi CI77492, natriumdokusaatti, mikrokiteinen selluloosa, magnesiumstearaatti, hypromelloosi, hydroksipropyyliselluloosa, titaanidioksidi, talkki, indigokarmiini CI73015 (alumiinijärvi).

Esite Proscarin kanssa

Mitä haittavaikutuksia Proscarilla on?

Proscar 5 mg -tabletit imeytyvät tyypillisesti hyvin, mutta sivuvaikutuksia, jotka ovat yleensä lieviä ja sisältävät: ohimenevää impotenssia (hoidon jatkuessa), siittiöiden määrän vähenemistä ja matalaa libidoa. Rintojen arkuus ja suurentuminen (gynekomastia), kutiava ihottuma, yliherkkyysreaktio (kasvojen tai huulten turvotus) ja kivesten kipu ovat harvinaisempia sivuvaikutuksia.

Milloin meidän ei pitäisi käyttää Proscaria?

Sinun ei pitäisi käyttää Proscaria, jos:

  • Proscaria ei ole tarkoitettu naisten k√§ytt√∂√∂n, ja se voi vahingoittaa siki√∂t√§. Sin√§ olet nainen.
  • Olet allerginen Proscarille tai muulle finasteridia sis√§lt√§v√§lle l√§√§kkeelle

Kuinka he ottavat Proscaria?

Lääkärisi ohjeiden mukaan voit ottaa Proscar 5 mg -tabletteja lasillisen vettä kerran päivässä ruoan kanssa tai ilman ruokaa enintään 6 kuukauden ajan.

Kuinka kauan otamme Proscaria?

Niin kauan kuin lääkäri neuvoo, voit jatkaa Proscar 5 mg -tablettien ottamista. Se voi olla 3 kuukautta tai enemmän. Uusien hiusten kehittyminen voi kestää useita kuukausia ja hiustenlähtö voi jatkua, jos vältät Proscar 5mg -tablettien ottamista tänä aikana. Voi kestää 6 kuukautta tai kauemmin, kun Proscar 5 mg -tableteilla lievitetään BPH: n vaikutuksia, kun eturauhanen laajenee tasaisesti ja eturauhanen voi alkaa jälleen kasvaa, jos lopetat Proscar 5mg -tablettien käytön tänä aikana.

Hylätty Proscarin annos

Jos unohdat annoksen Proscar 5 mg, ota se heti kun tied√§t, kunnes seuraava annos on er√§√§ntynyt, jolloin unohdat puuttuvan annoksen. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.

Kuinka Proscaria säilytetään?

S√§ilyt√§ Proscar 5 mg -tabletteja l√§pipainopakkauksissaan ja s√§ilyt√§ niit√§ kylm√§ss√§, kuivassa paikassa, jossa l√§mp√∂tila pysyy alle 30 ¬į C. Tuuleta itsesi pois voimakkaasta auringonpaisteesta.

Proscar-tilaus (tiskiltä)

Seuraavan taulukon avulla voit tilata Proscarin. Löydät lisää tietoa tästä lääkkeestä myös siellä. Suosittelemme myös, että vierailet tällä online-lääketieteen tarjoajalla, kun olet mukana täydentävässä eturauhaslääketieteessä. Jos haluat, niin:

Osta Proscar ilman reseptiä;
Katso lisää lääkkeitä eturauhasen ongelmiin / tuotteisiin;
Lue lisää tietoa eturauhasen ongelmista.

Mene online-lääkäriin tai paina alla olevaa Osta nyt -painiketta.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta proscar”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet