Osta propecia

112.29

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Osta ilman reseptiä, Propecia

Mistä syystä Propeciaa käytetään?

1 mg: n Propecia-tabletteja käytetään miesten hiustenlähtöön (androgeeniseen hiustenlähtöön) liittyvien miesten hoitoon lisäämällä hiusten kehitystä kaikilla päänahan alueilla, mukaan lukien otsa, ja välttämällä edelleen hiustenlähtöä. Miehillä, joilla on lievä tai vaikea hiustenlähtö, Propecia 1 mg -tabletit auttavat kääntämään kaljuuntumisen, mutta eivät palauta hiuksia, jotka ovat olleet kauan kadonneita. Sitä ei käytetä naisilla hiustenlähtöön.

Kuinka Propecia toimii?

Propecia 1 mg -tabletit sisältävät 1 mg finasteridia, joka estää suoraan 5-alfa-tyypin II reduktaasiksi kutsutun karvatupen entsyymin toiminnan ja muuttaa mieshormoni testosteronin dihydrotestosteroniksi (DHT). DHT on vastuussa hiustenlähtöstä, koska se saa tasaisesti päänahan karvatupet lyhenemään ja kehittämään pienempiä, ohuempia karvoja, jotka eivät lopulta kasva follikkelista. Propecia 1mg kääntää kaljuuntumismekanismin, kun se estää DHT: n kertymisen päänahan karvatuppiin, jolloin hiukset voivat kasvaa luonnollisesti.

Mitä löytyy Propeciasta?

Finasteridi 1 mg, joka kääntää kaljuuntumisvaiheen, on Propecian vaikuttava aine. Laktoosimonohydraatti, mikrokiteinen selluloosa, esigelatinoitu tärkkelys, natriumtärkkelysglykolaatti, natriumdokusaatti, magnesiumstearaatti, 2910 hydroksipropyylimetyyliselluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, titaanidioksidi, talkki, keltainen rautaoksidi ja punainen rautaoksidi löytyvät Propecia 1 mg: sta kalvopäällysteiset kapselit.

Hiustenlähtöhoito Propecialla

1 mg Propecia-tabletit sisältävät 1 mg finasteridia, joka estää suoraan tyypin II alfa-reduktaasi-nimisen entsyymin hiusrakkuloiden toiminnan ja muuttaa mieshormoni testosteronin dihydrotestosteroniksi (DHT). Näin vältetään DHT: n aiheuttama hiustenlähtö ja se voi muuttaa miesten hiustenlähtötrendien kaljuuntumisvaiheen (androgeeninen hiustenlähtö).

Mitä sivuvaikutuksia Propecialla olisi?

Propecia 1 mg on normaalisti hyvin siedetty, mutta usein voi esiinty√§ kohtalaisia ‚Äč‚Äčhaittavaikutuksia, kuten ohimenev√§ impotenssi (hoidon jatkuessa), erektioh√§iri√∂t ja heikentynyt libido. Rintojen arkuus ja suurentuminen (gynekomastia) ja kutiava ihottuma ovat harvinaisempia sivuvaikutuksia.

Propecia-esite

Milloin Propeciaa ei ole asianmukaista käyttää?

Jos käytät Propeciaa, et käytä

  • Propeciaa ei ole tarkoitettu naiselliseen k√§ytt√∂√∂n, ja se voi olla haitallista siki√∂lle.
  • Olet allerginen Propecialle tai jollekin muulle finasteridia sis√§lt√§v√§lle l√§√§kkeelle

Kuinka he ottavat Propeciaa?

Lääkärisi määräämällä tavalla voit ottaa 1 mg Propecia-tabletteja lasillisen vettä kerran päivässä ruoan kanssa tai ilman ruokaa enintään 3 kuukauden ajan.

Kuinka kauan Propecia vie sinut?

Voit jatkaa Propecia 1 mg -tablettien ottamista niin kauan kuin lääkäri on määrännyt. Tämä kestää 3 kuukautta tai pidempään, koska tämä on aika, joka normaalisti kestää uusien hiusten kasvattamiseen ja uusien hiusten kasvun havaitsemiseen ja / tai uusien hiustenlähtöjen välttämiseen ennen kuin hiusten kasvu jatkuu. Parhaan hyödyn saamiseksi suositellaan säännöllistä käyttöä, ja jos lopetat Propecia 1 mg -tablettien ottamisen tänä aikana, Propecian myönteinen vaikutus päinvastainen ja hiustenlähtö voi palata 12 kuukauden kuluessa.

Propecian annoksen menettäminen

Jos unohdat antaa Propecia 1 mg -annoksen, ota se heti kun tied√§t, ellei seuraavaa annosta er√§√§nny, jolloin voit j√§tt√§√§ puuttuvan annoksen v√§liin. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.

Kuinka Propecia on tallennettu?

S√§ilyt√§ Propecia 1 mg -tabletteja l√§pipainopakkauksissaan ja s√§ilyt√§ niit√§ kylm√§ss√§, kuivassa paikassa, jossa l√§mp√∂tila on alle 30 ¬į C. Tuuleta itsesi pois voimakkaasta auringonpaisteesta.

Propecian tilaaminen (ei reseptiä)

Yllä olevasta taulukosta voit tilata Propecian. Löydät lisää tietoa tästä lääkkeestä myös siellä. Suosittelemme myös, että käytät tätä online-lääketieteellistä palvelua, jos olet kiinnostunut täydentävästä alopesian lääketieteestä. Jos haluat, niin:

Osta Propecia ilman reseptiä;
Katso lisää Huumeet / Tavarat hiustenlähtöön;
Lue lisää hiustenlähtöstä.

Mene online-l√§√§ketieteelliselle osastolle tai napsauta alla olevaa ’Tilaa nyt’ -painiketta.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta propecia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet