Osta progynova

123.29

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mistä syystä Progynovaa käytetään?

Progynova 1 mg -tabletit ovat hormonikorvaushoitoa (hormonikorvaushoito), jota käytetään korvaamaan munasarjat, jotka tapahtuvat vaihdevuosien jälkeen tai munasarjojen kirurgisen poistamisen jälkeen estrogeenin puutteella.

1 mg: n Progynova-tabletit pyrkivät lievittämään estrogeenipuutoksesta johtuvia vaihdevuosioireita, kuten kuumia aaltoja, yöhikoilua, unettomuutta, emättimen kuivumista, päänsärkyä, mielialan muutoksia, hallinnan menettämistä ja keskittymisen puutetta. Ihmisillä, joilla on ehjä kohtu, Progynova 1 mg -tabletteja voidaan käyttää yksinään tai yhdessä progestogeenin kanssa.

Progynova 1 mg -tabletteja käytetään myös menopaussin jälkeisen luun heikkenemisen (osteoporoosi) välttämiseksi ja murtumariskin vähentämiseksi. Progynova stimuloi naispuolisten sukupuolielinten piirteiden tuotantoa, ja mies-nainen-transseksuaalit käyttävät sitä transsukupuolisten hormonihoitojen estrogeeniosana.

Mistä syystä Progynovaa käytetään?

Progynova 1 mg -tabletit ovat hormonikorvaushoitoa (hormonikorvaushoito), jota käytetään korvaamaan munasarjat, jotka tapahtuvat vaihdevuosien jälkeen tai munasarjojen kirurgisen poistamisen jälkeen estrogeenin puutteella. 1 mg: n Progynova-tabletit pyrkivät lievittämään estrogeenipuutoksesta johtuvia vaihdevuosioireita, kuten kuumia aaltoja, yöhikoilua, unettomuutta, emättimen kuivumista, päänsärkyä, mielialan muutoksia, hallinnan menettämistä ja keskittymisen puutetta.

Ihmisillä, joilla on ehjä kohtu, Progynova 1 mg -tabletteja voidaan käyttää yksinään tai yhdessä progestogeenin kanssa. Progynova 1 mg -tabletteja käytetään myös menopaussin jälkeisen luun heikkenemisen (osteoporoosi) välttämiseksi ja murtumariskin vähentämiseksi. Progynova stimuloi naispuolisten sukupuolielinten piirteiden tuotantoa, ja mies-nainen-transseksuaalit käyttävät sitä transsukupuolisten hormonihoitojen estrogeeniosana.

Kuinka Progynova toimii?

Progynova 1 mg -tabletit sisältävät estradiolivaleraattia, joka on munasarjojen vapauttaman naissukupuolihormonin estrogeenin ensisijainen ja aktiivisin lähde, ihmisen luonnollisen estradiolin aihiolääke (tai esiaste). Estrogeeni on steroidihormoni, joka kiinnittyy ja aktivoi tiettyjä estrogeeniherkkien solujen reseptoreita tuottamaan proteiineja, jotka osallistuvat naisten seksuaalisten ominaisuuksien, kuten rintojen kasvun ja kuukautiskierron hallintaan. Useilla fysiologisilla reiteillä estrogeenillä on myös monia muita toimintoja, mukaan lukien luumassan säilyminen ja lipidien metabolia (rasvat).

TS Progynova

Mitä Progynova sisältää?

1 mg: n Progynova-tabletit sis√§lt√§v√§t vaikuttavana aineena estradiolivaleraattia, joka on ihmisen luonnollinen estradioli-17ő≤-aihiol√§√§ke (tai esiaste), joka on munasarjojen vapauttaman toissijaisen naispuolisen estrogeenisukupuolihormonin ensisijainen ja aktiivisin l√§hde. naisten seksuaaliset ominaisuudet. Ne sis√§lt√§v√§t my√∂s laktoosimonohydraattia, maissit√§rkkelyst√§, polyvidonia 25 000, talkkia, magnesiumstearaattia, sakkaroosia, 700 000 polyvidonia, makrogolia 6000, kalsiumkarbonaattia, 85 prosenttia glyserolia, titaanidioksidia, rautaoksidin pigmentti√§ (keltainen), montaglykolivahapigmentti√§ (keltainen) ),

Progynovan hoito vaihdevuosioireisiin

Hormonikorvaushoitoa varten Progynova 1 mg -tabletteja k√§ytet√§√§n korvaamaan munasarjojen tuottaman estrogeenin menetys. Munasarjojen estrogeenin kehitys alkaa heikenty√§ vaihdevuosien l√§hestyess√§ ja lopetettuaan kokonaan, mik√§ aiheuttaa monia erilaisia ‚Äč‚Äčlievi√§ tai √§√§rimm√§isi√§ oireita, kuten kuumia aaltoja, y√∂hikoilua, unettomuutta, em√§ttimen kuivumista, p√§√§ns√§rky√§, mielialan muutoksia, keskittymisen puutetta, energian menetyst√§ ja luun menetys (osteoporoosi). Hormonikorvaushoito voi auttaa lievitt√§m√§√§n n√§it√§ vaikutuksia k√§ytt√§m√§ll√§ Progynova 1 mg -kapseleita.

Mitkä ovat Progynovan sivuvaikutukset?

Rintojen arkuus, rintakipu, vatsakipu, pahoinvointi, ödeema ja päänsärky, ihottuma ja kutina, unettomuus ja masennus ovat yleisimmin havaittuja haittavaikutuksia, kun otetaan Progynova 1 mg -tabletteja. Vakavampia sivuvaikutuksia ovat suuremmat annokset maksan toiminnassa ja kohonnut dementian mahdollisuus, jos se alkaa 65-vuotiailla tai sitä vanhemmilla naisilla.

Mitkä ovat Progynovan terveysriskit?

Progynova 1 mg -kapselien pitkäaikaiseen hormonikorvaushoitoon liittyy terveysuhkia, mukaan lukien suurentunut rintasyövän, kohdun limakalvon syövän, aivohalvauksen ja syvä laskimotromboosin mahdollisuus. On suositeltavaa, että progestiinia käytetään estrogeenikorvaushoitoon, kuten Progynova, vähintään 10 päivän ajan sykliä kohden naisille, joilla on ehjä kohtu kohdun limakalvon syövän riskin minimoimiseksi.

Milloin Progynovaa ei ole asianmukaista käyttää?

Jos käytät Progynova 1 mg kapseleita, et voi käyttää

  • Olet allerginen estradiolivaleraatille tai Progynovan tablettien jollekin muulle aineelle
  • Olet raskaana, olet raskaana tai imet√§t.
  • Sinulla on suvussa tai aiemmin ollut rintasy√∂p√§, kohdun limakalvon karsinooma tai maksasy√∂p√§.
  • Onko syv√§ laskimotromboosi, estrogeenin k√§ytt√∂√∂n liittyv√§ aivohalvaus, tromboemboliset h√§iri√∂t
  • On vakava maksasairaus
  • Onko vaikea hypertriglyserid√∂deema (korkea veren lipidipitoisuus)
  • Sinulla on selitt√§m√§t√∂n ep√§s√§√§nn√∂llisen sukupuolielinten verenvuodon l√§hde,
  • Diabeetikko keskustelematta l√§√§k√§rin kanssa, ottamatta diabetesl√§√§kkeit√§ tai insuliinia, koska Progynova heikent√§√§ h√§nen glukoosiresistenssi√§√§n.
  • Muut l√§√§kkeet, kuten kouristusl√§√§kkeet, kuten fenytoiini ja karbamatsepiini, barbituraatit, infektiol√§√§kkeet, kuten rifampisiini, rifabutiini, nevirapiini, antibiootit, kuten penisilliini ja tetrasykliini, voivat h√§irit√§ Progynovaa ja heikent√§√§ sen terapeuttista tehoa.

Kuinka he ottavat Progynovan?

Voit ottaa 1 mg Progynova-tabletteja kerran päivässä vesilasillisen kanssa, mieluiten samaan aikaan joka päivä, ennen kuin olet ottanut kaikki 28 tablettia. Annostuksesi riippuu tilastasi ja sen tulisi olla lääkäri suosittelema annos. Aloita seuraava pakkaus heti, kun olet valmis. Jos sinulla on kuukautisvuotoja, sinun tulee aloittaa 1 mg Progynova-tablettien ottaminen sopivana päivänä ja ottaa ensimmäinen annos verenvuotosi 5. päivänä.

Kuinka kauan Progynova vie sinut?

Jokainen Progynova 1mg -tabletin pakkaus on 28 tabletin kalenteripakkaus. Ota 1 mg Progynova-tabletteja lääkärisi määräämän ajan.

Missään Progynova-annos

Kun unohdat annoksen Progynovaa, ota se heti kun muistat, ellei seuraavaa annosta ole m√§√§r√§ suorittaa, lyk√§t√§ puuttuvaa annosta. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta. Voi olla ep√§s√§√§nn√∂llist√§ verenvuotoa, jos et ota tablettia yli 12–24 tuntia.

Kuinka Progynova on tarkoitettu varastoitavaksi?

Pid√§ Progynova-tabletteja kalenteripakkauksessa ennen niiden k√§ytt√∂√§. Pid√§ se poissa suorasta auringonpaisteesta huoneenl√§mm√∂ss√§ alle 25 ¬į C, √§l√§ s√§ilyt√§ kylm√§ss√§.
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta progynova”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet