Osta Proctosedylia

69.30

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mikä käyttää Proctosedylia?

Proktosedyylivoide on ajankohtainen lääke, jota yleensä kutsutaan paaluiksi (sekä ulkoisiksi että sisäisiksi) peräpukamiin sekä muihin heikentäviin peräsuolen ongelmiin, kuten peräsuolen halkeamiin (repeämiin), peräaukon naarmuuntumiseen (kutinaan) ja perianaaliseen ekseemaan. Proktosedyylivoide estää peräpukamat ja muut peräsuolen infektiot, joita epämukavuus, turvotus ja lihaskouristukset aiheuttavat.

Kuinka se toimii Proctosedylissä?

Proktosedyylivoiteessa on kahden farmaseuttisen ainesosan seos, joita käytetään yhdessä paikallisena peräpukamishoitona. Sinkokaiini on paikallispuudutin, jolla on kipua lievittäviä vaikutuksia ja joka myös rentouttaa peräaukon sulkijalihaksen kouristuksia. Hydrokortisoni on alhainen kortikosteroidi, joka vähentää kipua ja kutinaa ja vähentää vuotoa. Nämä kaksi lääkettä yhdessä helpottavat epämukavuutta, lievittävät turvotusta ja lievittävät peräpukamiin liittyvää kutinaa ja muita peräsuolen vammoja.

Mitä Proctosedylistä löytyy?

Kahden aktiivisen ainesosan, 0,5 prosentin sinkkaiinihydrokloridin ja 0,5 prosentin hydrokortisonin, seos sisältää proktosedyylivoitetta, joka yhdessä aktivoi peräpukamien vaikutukset. Käytetään nestemäistä parafiinia, valkoista pehmeää parafiinia ja villarasvaa.

Hemorrhoidin hoito Proctosedylillä

Proktosedyylivoide sisältää kahden farmaseuttisen ainesosan seoksen, jota käytetään paikallisena peräpukamishoitona. Sinkokaiini on paikallispuudutin, jolla on kipua lievittäviä vaikutuksia ja joka myös rentouttaa peräaukon sulkijalihaksen kouristuksia. Hydrokortisoni on matalan tehon kortikosteroidi, joka estää tulehduksen ja kutinan eritystä. Yhdessä nämä kaksi lääkettä lievittävät Proctosedyl-voiteen peräpukamien aiheuttamaa kipua, turvotusta ja kouristuksia.

Mitkä ovat Proctosedylin sivuvaikutukset?

Yleisimmin raportoituja haittavaikutuksia ovat: polttaminen ja ihottuma Proctosedyl-voiteella. Jos sitä käytetään pitkään vaurioituneella iholla, Proctosedyl-voide-hydrokortisoni voi aiheuttaa lisämunuaisen vaimennuksen ja vähentää lisämunuaisen vapauttamien kortikosteroidihormonien, kuten kortisolin, määrää.

Milloin Proctosedylia ei suositella?

Jos käytät Proctosedylia, et voi saada sitä, jos et

  • Allerginen sinkinkaiinille tai hydrokortisonille tai jollekin Proctosedyl¬ģ-voiteen ainesosalle
  • Tuberkuloosi per√§aukon alueella tai sieni-infektio

Kuinka Proctosedyl on tarkoitettu käytettäväksi?

3 kertaa päivässä ja suoliston aikana voit lisätä Proctosedyl-voidetta tartunnan alueelle. Puhdista tartunnan saanut alue ja työnnä suukappale kokonaan peräsuoleen ja purista putki, jos haluat lisätä Proctosedyl-voidetta perusteellisemmin. Aluksi tai lääkärisi ehdotuksen mukaan voit jatkaa Proctosedyl voiteen käyttöä 7 päivän ajan. Sinun tulisi rajoittaa säännöllisten annosten määrä kahteen tai kolmeen päivässä, jos tarvitset laajempaa käyttöä, mutta sinun ei pidä ottaa sitä pidempään kuin 3 viikkoa, ellei lääkäri ole ilmoittanut sinulle.

Proctosedyl-esite

Kuinka kauan Proctosedylin käyttö on tarkoituksenmukaista?

Aluksi tai lääkärisi ehdotuksen mukaan voit jatkaa Proctosedyl-voiteen käyttöä 7 päivän ajan. Sinun tulisi rajoittaa päivittäisten sovellusten määrä 2 tai 3 päivässä, jos tarvitset laajempaa käyttöä, mutta sinun ei pitäisi käyttää sitä yli 3 viikkoa, kunnes lääkäri suosittelee sinua.

Menetetty Proctosedyl-annos

Kun ohitat Proctosedyl-voiteen annoksen, ota se heti kun muistat, kunnes seuraava annos on odotettavissa ja puuttuva annos j√§√§ v√§liin. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.

Kuinka se voidaan käsitellä Proctosedylissä?

Proktosedyylivoide tulisi pit√§√§ alle 30 ¬į C: ssa ja suojattuna valolta.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta Proctosedylia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet