Osta priligy

83.79

Katso apteekki 

Kuvaus

Osta Priligy ilman reseptiä

Mihin he käyttävät Priligyä?

Priligy 30 mg -tabletteja käytetään ennenaikaisen siemensyöksyn, joka on yksi yleisimmistä miesten seksuaalisen toimintahäiriön syistä, hoidossa. Sille on ominaista ennenaikainen siemensyöksy ennen tunkeutumista tai pian sen jälkeen, kun seksuaalista stimulaatiota on vähän, mikä voi aiheuttaa epämukavuutta ja suhdeongelmia. Miehillä, joilla on krooninen tai toistuva PD, Priligyä käytetään parantamaan siemensyöksyn hallintaa ja maksimoimaan siemensyöksyn aika yhdynnän aikana.

Kuinka Priligy tekee?

Priligy 30 mg tabletit sisältävät 30 mg dapoksetiinia, selektiivistä serotoniinin takaisinoton estäjää (SSRI), jota käytetään pääasiassa ennenaikaiseen siemensyöksyyn (PE), koska sillä on nopea vaikutus, huippuvaikutus 1-2 tuntia ja lyhyt puoliintumisaika, mikä varmistaa sen helpon poistumisen kehosta 24 tunnin kuluessa.

Siemensyöksy on sympaattinen hermoston välittämä vaste. Selkäytimen aistihermosoluja stimuloidaan sen jälkeen, kun seksuaalinen kiihottuminen on ylittänyt tietyn tason ja hermosignaalit välittyvät aivoihin, jotka sitten lähettävät signaaleja motorisille hermosoluille, jotka säätelevät siemensyöksyä supistavia peniksen lihaksia.

Serotoniinin, tietyn hermoimpulssien käsittelyyn osallistuvan aivokemikaalin tai välittäjäaineen, tiedetään välittävän siemensyöksyvastetta auttaen aivosoluja vuorovaikutuksessa. Alhaisen serotoniinitason uskotaan olevan vastuussa PD: n indusoinnista joissakin aivojen osissa.

Priligyn dapoksetiini estää serotoniinin takaisinoton, hermosolujen välisen etäisyyden, jossa kemiallisia signaaleja vastaanotetaan hermosolusta toiseen. Jos ensimmäisen (pre-synaptisen) hermosolun serotoniinin takaisinottoa estetään, se tarkoittaa, että vastaanottava (post-synaptinen) hermosolu imee enemmän serotoniinia, jolloin hermosolut voivat olla vuorovaikutuksessa pidempään toistensa kanssa. Tämä Priligy 30 -dapoksetiinin vaikutus laajentaa ilman ennenaikaista siemensyöksyä mahdollisuutta ylläpitää yhdyntää ja ylläpitää siemensyöksyä pidempään.

Mitä Priligy sisältää?

Priligy 30 mg -tablettien vaikuttava aine on dapoksetiini, selektiivinen serotoniinin takaisinoton estäjä (SSRI), jota käytetään ennenaikaisen kroonisen tai ajoittaisen siemensyöksyn hoitoon ja välttämiseen. Niihin kuuluvat myös laktoosi, mikrokiteinen selluloosa, vedetön kolloidinen piidioksidi, natriumkroskarmelloosi, magnesiumstearaatti, hypromelloosi, titaanidioksidi, musta rautaoksidi, keltainen rautaoksidi jne.

Esite Priligy: n kanssa

Mitkä ovat Priligyn sivuvaikutukset?

Päänsärky, vatsakipu (pahoinvointi, ripuli, suun kuivuminen, epämukava tunne vatsassa), huimaus, uneliaisuus, vapina, unihäiriöt, korkea verenpaine, erektiohäiriöt, alentunut libido ovat yleisimmin havaittuja haittavaikutuksia Priligy 30 mg -tabletteja käytettäessä.

Milloin Priligyä ei ollut tarkoitus käyttää?

Jos käytät Priligy 30 mg pillereitä, et voi käyttää

 • Olet vastustuskykyinen dapoksetiinille tai jollekin Priligy-aineelle
 • Sinulla on merkitt√§v√§ munuaisten tai maksan vajaatoiminta
 • Masennus, kaksisuuntainen mielialah√§iri√∂, ep√§vakaa tai skitsofreeninen epilepsia
 • K√§yt√§t monoamiinioksidaasin est√§ji√§, jotka voivat aiheuttaa vakavia reaktioita riippumatta siit√§, otetaanko Priligy-valmistetta tai 14 p√§iv√§n kuluessa.
 • Sinulla on syd√§nkohtaus tai syd√§nsairaus
 • Olet n√§hnyt vuotavan tilan
 • Otetaan Priligy-valmistetta h√§iritsevi√§ l√§√§kkeit√§, mukaan lukien skitsofrenia-tioridatsiini, masennuksen monoamiinioksidaasin est√§j√§t (MAO-est√§j√§t), migreenil√§√§kkeet, kuten sumatriptaani, tramadolil√§√§kkeet, SSRI-masennusl√§√§kkeet, kuten paroksetiini tai sitalopraami, SNRI-masennusl√§√§kkeet, kuten venlafaksiini, mielialan h√§iri√∂t, kalsium, hypertensio kuten diltiatseemi, verihoito.
 • Sinulla on diagnoosi ortostaattinen hypotensio k√§ym√§tt√§ l√§√§k√§riin (huimaus seisomaan noustessa).

Mitä lääkkeitä Priligy käsittelee?

Useat lääkkeet häiritsevät Priligy 30 mg -tabletteja, eikä niitä tule ottaa Priligy-hoidon aikana tai vasta lääkärisi keskustelun ja ohjeiden jälkeen:

Verenohennus varfariini lis√§√§ verenvuotoriski√§, ‚Äč‚Äčtulehduskipul√§√§kkeet, kuten aspiriini tai ibuprofeeni, m√§kikuisma, migreenil√§√§kkeet, kuten sumatriptaani, tramadolil√§√§kkeet, SSRI-masennusl√§√§kkeet, kuten paroksetiini tai sitalopraami, SNRI-masennusl√§√§kkeet, kuten venlafaksiini, tuotteet, jotka aiheuttavat vakavan reaktion Priligyyn: monoamiinioksidaasin masennuksen antagonistit, tioridatsiini ahdistukseen,

Priligyyn vaikuttavia lääkkeitä ovat: tioridatsiini skitsofreniaan, sienilääkkeet, kuten ketokonatsoli, antibiootit, kuten erytromysiini, HIV-lääkkeet, kuten ritonaviiri ja atatsanaviiri, kalsiumkanavan antagonistit, kuten diltiatseemi kohonneen verenpaineen hoitoon.

Kuinka Priligy olisi otettava?

Ota 30 mg Priligy-tabletit, jotka niellään kokonaisina ruoan kanssa tai ilman ruokaa vesipullon kanssa. 1-3 tuntia ennen suunniteltua yhdyntää voi ottaa Priligy 30 -insuliinin. 24 tunnin kuluessa et voi ottaa enempää kuin yhden Priligy 30 -tabletin ja lopettaa alkoholin käytön.

Kuinka Priligy on tarkoitus pitää?

S√§ilyt√§ Priligy-tabletit kylm√§ss√§, kuivassa paikassa alle 25 ¬į C: ssa.

Priligy-tilaus (ei reseptiä)

Yllä olevan taulukon avulla voit tilata Priligy-tuotteen. Löydät lisää tietoa tästä lääkkeestä myös siellä. Kehotamme sinua myös käymään tässä online-lääketieteellisessä laitoksessa, jos olet mukana vaihtoehtoisessa EJ-lääkkeessä. Jos haluat, niin:

 • Osta ilman resepti√§ Priligy;
 • Katso lis√§√§ Ennenaikaisen siemensy√∂ksyn l√§√§kkeit√§ / tuotteita;
 • Lis√§tietoja ennenaikaisen siemensy√∂ksyn yksityiskohdista

Mene online-sairaanhoitopalveluun tai paina Tilaa nyt-painiketta.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta priligy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet