Osta picato

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Ja mikä on Picato?

Picato (ingenolimebutaatti) on geeli, jota l√§√§k√§ri suosittelee aktiinisen keratoosin hoitoon, joka on karkea ihoalue, joka johtuu liiallisesta auringonvalosta. Se toimii tuhoamalla ihon auringon vahingoittamat solut. Geeli stimuloi my√∂s kehon puolustuskyky√§, mik√§ varmistaa, ett√§ kun olet lopettanut leikkauksen, se jatkaa toimintaansa useita viikkoja. Ennen hoidon aloittamista on t√§rke√§√§, ett√§ luet ”Potilastiedotteet” Picato-laatikosta.

Kuinka käyttää Picatoa
 • Muista pit√§√§ hoito j√§√§kaapissa
 • K√§yt√§ l√§√§kett√§si vain l√§√§k√§risi ohjeiden mukaan.
 • Riippuen siit√§, milloin k√§yt√§t sit√§, sinun on vain levitett√§v√§ geeli√§ 2-3 p√§iv√§√§. Putkipurkki
 • Levitt√§minen vahingoittuneelle alueelle kerran p√§iv√§ss√§
 • K√§yt√§ kutakin l√§hetyst√§ varten yhden putken koko sis√§lt√∂
 • Picatoa ei tule k√§ytt√§√§ suoraan tai alle 2 tuntia ennen nukkumaanmenoa suihkun j√§lkeen.
Mitä ajatella Picato-hoidon jälkeen

Picato on 3 päivän hoito (150 mcg / g annos kasvojen tai päänahan hoitoon) tai 2 päivän hoito (500 mcg / g annos kehon, käsivarsien tai jalkojen, mukaan lukien kädet tai jalat), joka alkaa toimia välittömästi. Seurauksena on, että ensimmäisenä päivänä näet todennäköisesti ihon punoitusta, hilseilyä, turvotusta tai kuoriutumista. Kun lääkitys poimii auringon vahingoittamat ihosolut, odota vastauksia iholtasi. Jos hoidat kasvojasi tai hiuksiasi, ne toipuvat yleensä 2 viikossa tai 4 viikossa, jos hoidat vartaloa, käsivarsia tai jalkoja (mukaan lukien kädet tai jalat).

Kysytyt kysymykset

Minulle on annettu Picato¬ģ, mutta minulla on t√§rke√§ tapahtuma. Voinko aloittaa terapiakurssin nyt?

Jos sinulla on v√§lit√∂n iso onnettomuus, sinun on ehk√§ neuvoteltava l√§√§k√§rin kanssa aikataulu, milloin Picato-hoito aloitetaan, koska paikallisten ihoreaktioiden riski on olemassa. Picato voidaan k√§sitell√§, kunnes sit√§ k√§ytet√§√§n j√§√§kaapissa (2 ¬į C – 8 ¬į C).

Voinko mennä ulos auringossa siitä lähtien, kun aloitin terapian Picatolla?

Liiallista auringonpaistetta (mukaan lukien aurinkolamput ja solariumit) tulisi välttää tai sitä tulisi vähentää tilan vakavuudesta riippumatta. Picato ei kuitenkaan ole fototoksinen eikä auringonpaiste vaikuta siihen.

Voinko ottaa yhteyttä hoidettuun alueeseen Picaton levittämisen jälkeen, vai pitäisikö minun jättää se peitetyksi?

Picaton levittämisen jälkeen voit lopettaa käsitellyn alueen naarmuuntumisen tai pesemisen 6 tunnin ajan. Kun geeli on levitetty, älä peitä käsiteltyä aluetta ilma- tai vesitiiviillä siteillä.

Kuntoutuksen toisena päivänä paikka rakkuloita ja räjähtää ja potilaan esite neuvoo olemaan lisäämättä geeliä vaurioituneeseen kudokseen.

Voinko siirtyä kolmanteen hoitoon?

Picatoa ei määrätä sen jälkeen, kun mikään aikaisempi lääke tai kirurginen toimenpide on korjannut ihon, eikä sitä tule antaa avoimille haavoille tai tartunnan saaneelle iholle, jossa ihon este on heikentynyt. Ota tarvittaessa yhteyttä lääkäriin.

Silmäni ja / tai suuhuni laitoin tahattomasti geeliä

Poista geeli huuhtelemalla se runsaalla vedellä, jos vahingossa joutuu silmiin, ja hakeudu lääkäriin mahdollisimman pian. Jos nautit tätä lääkettä tahattomasti, juo paljon vettä ja hakeudu nopeasti lääkäriin.

Picaton sivuvaikutukset

Paikallinen ingenoli (Picatossa käytetty vaikuttava aine) voi yhdessä vaadittujen vaikutustensa kanssa laukaista tiettyjä ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka mitään näistä haittavaikutuksista ei ilmene, voit tarvita lääkärin apua, jos niitä esiintyy.

Tarkista heti l√§√§k√§rilt√§, ‚Äč‚Äčjos jokin edell√§ mainituista haittavaikutuksista ilmenee, kun k√§yt√§t paikallista Ingenolia.

 • Laajempi
 • Rakkulat, ihon kuorinta tai l√∂ystyminen.
 • Paine ja naarmu levityspaikalla
 • Ihon punoitus (vaikea)
 • Silmien haavaumat
 • Ihon tulehdus
 • Suosittu Harvinaisempi
 • Palavat, kuivat tai kutisevat jalat
 • Repiminen tai pitk√§aikainen purkaus
 • Kipu silm√§ss√§
 • Esiintyminen sovelluskohdassa
 • Ihon, silm√§luomien tai silm√§luomien sis√§vuoren punoitus, ep√§mukavuus tai turvotus
 • Tulehdus silmien ymp√§rill√§

Muutamia haittavaikutuksia, jotka eivät yleensä vaadi lääkärin hoitoa, voi esiintyä paikallisen Ingenol-hoidon yhteydessä. Hoidon aikana nämä haittavaikutukset voivat kadota, kun keho reagoi lääkkeeseen. Lisäksi terveydenhuollon tarjoaja neuvoo sinua välttämään tai vähentämään näitä haittavaikutuksia. Jos jokin seuraavista haittavaikutuksista jatkuu tai häiritsee, tarkista terveydenhuollon tarjoajalta tai jos sinulla on huolta niistä:

 • Yleisimpi√§
 • Hilseily tai ihon l√∂ystyminen.
 • Ihon punoitus (liev√§)

Picato-esite

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta picato”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet