Osta pantoprazol

71.59

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mihin sitä käytetään Pantopratsoli?

Pantopratsolia käytetään mahalaukun refluksihäiriöiden hoitoon, jotka syntyvät, kun mahahappomateriaali palaa ruokatorveen, kun sulkijalihakset (ruokatorven ja vatsan risteyksessä olevat lihakset) toimivat yleensä yksisuuntaisena venttiilinä ja pysäyttävät mahalaukun palautusjäähdytyksen sisältö, ei toimi oikein tai on heikentynyt. Kuten häiriötä kutsutaan, gastro-ruokatorven refluksitauti (GORD) aiheuttaa närästystä ja dyspepsiaa (ruoansulatushäiriöt ja vatsakipu) ja voi vahingoittaa ruokatorvea laukaisemalla tulehduksen (ruokatorvitulehdus).

Pantopratsolia käytetään myös mahahaavojen (maha-suolikanavan haavaumat tai mahalaukun vauriot) ja pohjukaissuolihaavan (pohjukaissuolihaava tai yläsuolen vuorauksen vaurio) hoitoon ja välttämiseen; ja mahahaavat, jotka aiheutuvat ei-steroidisten tulehduskipulääkkeiden (NSAID) käytöstä; samoin kuin yhdistelmähoidossa mahahaavan aiheuttamien mahahaavojen hoitoon.

Pantopratsolia käytetään myös lievittämään happoon liittyvän dyspepsian oireita, jotka voivat johtua runsaasti rasvaa tai happoa sisältävistä ruokavalioista, tai Zollinger-Ellisonin oireyhtymästä, joka indusoi mahahapon lisääntynyttä kohonnut gastriinihormoni.

Kuinka pantopratsoli toimii?

Pantopratsoli sisältää pantopratsolia, protonipumpun ainetta, jota käytetään mahahapon ylimäärän aiheuttamien oireiden hoitoon vähentämällä mahaan vapautuneen mahahapon määrää. Ruokavalion proteiinien pilkkomiseen tarvitaan mahahappoa, jonka muodostavat vatsan seinämän parietaalisolut.

Mahahapon tuotanto perustuu H + K + ATPaasientsyymin, protonipumpun, joka on vastuussa positiivisten vetyionien ruiskuttamisesta vatsaan soluista, aktiivisuuteen; tämä lisää mahalaukun sisällön happamuutta. Pantopratsolissa olevasta pantopratsolista tulee aktiivinen muoto parietaalisoluissa, missä se estää H + / K + -ATPaasin toimintaa, mikä estää haponerityksen estämällä happotuotannon lähteen.

Mitä Pantoprazol Orion -tableteissa käytetään?

Pantopratsolitabletit sisältävät natriumseskvihydraattia (20 mg) vaikuttavaa ainetta pantopratsolia, protonipumpun estäjää, jota käytetään mahahapon pitkäaikaisen erityksen aiheuttamien häiriöiden hoitoon. Natriumkarbonaatti, mannitoli, krospovidoni, povidoni, kalsiumstearaatti, eudragit, trietyylisitraatti, musta painoväri ja keltainen painoväri OY-529455 sisältyvät myös (sisältää hypromelloosia, titaanidioksidia, makrogolia ja keltaista rautaoksidia).

Mitkä ovat Pantopratsolin haittavaikutukset?

Ummetus, pahoinvointi, oksentelu, ripuli, kaasut (ilmavaivat), kuume, ihottuma, huimaus, unettomuus, suun kuivuminen ovat yleisimmin havaittuja haittavaikutuksia Pantopratsolin käytön yhteydessä.

Milloin Pantopratsolin käyttö ei ole tarkoituksenmukaista?

Jos käytät Pantopratsolia, et voi tehdä sitä, jos käytät

  • Allerginen pantopratsolille tai jollekin muulle protonipumpun est√§j√§lle tai pantopratsolin ainesosalle
  • Olet raskaana, imet√§t tai olet raskaana
  • Sinulla on munuaisten tai maksan vajaatoiminta ilman l√§√§k√§rin k√§ynti√§
  • Otat varfariinia, verenohennetta, ottamatta yhteytt√§ l√§√§k√§riin.
  • Pantopratsolin kanssa vuorovaikutuksessa oleviin l√§√§kkeisiin kuuluvat sienil√§√§kkeet ketokonatsoli ja itrakonatsoli, antiretroviraalinen l√§√§ke atatsanaviiri,

Kuinka pantopratsoli oli tarkoitus ottaa?

Sinun pitäisi saada Pantopratsoli syöty kokonaisuudessaan vesipullon kanssa ja ateria kerran päivässä. Annostuksesi ja kuinka kauan riippuu siitä, mitä sinua hoidetaan ja lääkärisi neuvoja. Lääkärisi määräämän ajan voit jatkaa 20 mg: n pantopratsolitablettisi ottamista, yleensä muutamasta viikosta 6 kuukauteen sairaudestasi riippuen.

Kuinka kauan Pantopratsolin on tarkoitus kestää?

Lääkärisi määräämän ajan voit jatkaa 20 mg: n pantopratsolitablettisi ottamista, yleensä muutamasta viikosta 6 kuukauteen sairaudestasi riippuen.

Puutettu pantopratsolin annostus

Kun unohdat annoksen pantopratsolia, ota se heti kun muistat, paitsi jos seuraava annos on er√§√§ntynyt, ja ohita puuttuva annos. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.

Kuinka pantopratsoli on tarkoitus pitää?

S√§ilyt√§ pantopratsoli kylm√§ss√§, kuivassa paikassa alle 25 ¬į C: ssa.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta pantoprazol”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet