Osta ovranette

57.29

Katso apteekki 

Kuvaus

Osta ilman reseptiä Ovranette

Ovranette, mikä se on?

Ovranette-tabletit ovat hormonaalista ehkäisyä, joka yhdistää kaksi vaikuttavaa ainetta, synteettisen estrogeenin, etinyyliestradiolin ja synteettisen progesteronin, levonorgestreelin.

Hoidon hoidossa käytetään Ovranette-valmistetta. Ovranette-valmisteen käyttö johtaa kuukautisvuotoon, joka on vähemmän tuskallista, tasaisempaa ja tiheämpää. Naisille, joilla on ongelmia pitkien, epäsäännöllisten ja tuskallisten jaksojen kanssa, tätä lääkettä suositellaan usein.

Miten Ovranette menee?

Estrogeenin ja progesteronin, kahden luonnollisesti kiertävän naissukupuolihormonin, synteettisiä muotoja löytyy Ovranette-kapseleista. Kääntämällä tavanomaista kuukautiskiertoa, Ovranetten kahden hormonin seos toimii. Sukupuolihormonien tasot muuttuvat joka kuukausi naisen kuukautiskierron aikana.

Ovulaatioprosessin aikana hormonit antavat munasarjojen tuottaa munasolun ja valmistavat kohdun limakalvon hedelmöitysriskin varalta. Hormonitasot laskevat jokaisen kuukautiskierron lopussa, jos muna ei ole hedelmöittynyt, mikä johtaa kuukautiskiertoon kohdun limakalvon.

Ovranette-pillerin antama normaali hormoni-annos toimii suurelta osin huijaamalla kehoa olettaen, että ovulaatio on jo tapahtunut. Näin vältetään kypsyminen kuukausittain ja mahdollinen munan vapautuminen munasarjoista.

Ovranette-tableteissa hormonit sakeuttavat kohdunkaulan normaalin liman ja vaikeuttavat siemennesteen siirtymistä kohdun läpi emättimen kanavan läpi hedelmöitettävään munaan. Hormonit vaikuttavat myös kohdun limakalvon sakeuteen, mikä tekee hedelmöityneen munan asettamisen vähemmän mahdolliseksi.

Mitkä ovat Ovranette-tuotteen käytön edut?

Ovranette-pillereiden tärkein etu on hedelmöittymisriskin välttäminen. Tämä tapahtuu seuraavasti:

 • Munasarjojen tuottamisen est√§minen munasta
 • Kohdunkaulan limaa sakeutuu, jotta siitti√∂iden on vaikea p√§√§st√§ l√§pi ja hedelm√∂itt√§√§ muna kohdussa.
 • Kohdun limakalvon antaminen ei-toivotulle hedelm√∂itetyn munan liitolle.

Kuinka saan Ovranetten?

Yksivaiheinen pilleri on Ovranette. Jokaisella tabletilla on sama hormoniannos kuin muilla pakkauksessa olevilla tableteilla.

Ota yksi Ovranette-tabletti päivittäin ja viikon tauko pillereiden ottamisesta 21 päivän ajan. Hormonitasosi veressä laskevat yhden viikon tauon aikana pillereistä, mikä aiheuttaa detox-verenvuodon, joka on melkein sama kuin tavallinen kuukautiskierto. Kun seitsemän päivää ilman pillereitä on kulunut, aloita seuraava Ovranette-pakkaus, vaikka sinusta tuntuu jo vuotavan.

Kun viikonpäivät on kirjoitettu siihen, Ovranette-tabletit tulevat kalenterilaatikkoon. Merkit ovat sellaisia, että muistat pillerin ottamisen seuraavien kolmen viikon ajan joka päivä, minkä jälkeen seuraa viikon lepo. Viikon aikana ilman lääkkeitä olet aina turvassa syntymästä, jos olet ottanut kaikki pillerit oikein ja aloitat seuraavan pakkauksen ajoissa.

Pillerin ottaminen samaan aikaan päivästä, jotta muistat ottaa lääkityksen. On tärkeää niellä jokainen Ovranette-tabletti siemaillen vettä. Voit ottaa Ovranetten ruoan kanssa tai ilman.

Kuukautisten ensimmäisenä päivänä sinun on aloitettava lääkkeen ottaminen varmistaaksesi, että lääkitys estää sinua välittömästi käsityksestä. Kun käytät Ovranette-valmistetta, sinun ei tarvitse käyttää mitään muuta ehkäisymuotoa. Kun sinulla on hyvin lyhyt kuukautiskierto, jos aloitat pillereiden ottamisen kuukautisten viidentenä päivänä, et ole turvassa hedelmöityksestä.

Mitä epäonnistun ottamaan pilleriä, mitä tapahtuu?

Unohtuneen pillerin ottaminen heti kun tiedät, vaikka sinun on otettava kaksi lääkettä samanaikaisesti, jos et ota pilleriä tai aloitat pilleripaketin päivää myöhemmin. Ota sitten loput pakkauksesta suunnitellusti. Olet myös turvassa syntymästäsi ja sinulla ei ole enää ehkäisyvälineitä.

Et ole turvassa raskaudelta, jos et ota kahta pilleriä tai lanseerat uuden pakkauksen vähintään kaksi päivää myöhässä. Ota viimeinen unohtunut annos päivän pillereitä varten, mikä tarkoittaa, että sinun on otettava kaksi tablettia. Unohda toinen ohittamasi pilleri. Aloita sitten suunnitellusti loput Ovranette-pillereiden ottamisesta pakkauksessa. Sinun ei pidä harrastaa seksiä tai käyttää ehkäisymuotoa, joka on ylimääräinen este, kuten kondomia.

Ovranette-annos

Ovranette-tabletit on tarkoitettu käytettäväksi 21 päivän ajan yhden tabletin kanssa päivässä. Tähän liittyy seitsemän päivän lepo ilman pillereitä.

Sivuvaikutukset ja varotoimet

Ovranetten mahdollisia haittavaikutuksia ovat seuraavat:

 • Paine vatsaan
 • Huimaus tai oksentelu
 • Migreeni
 • Etu tai painon puute
 • Rintojen herkkyys tai niiden suurentuminen
 • Kehosoluista tai turvotuksesta, nesteen s√§ilytt√§misest√§
 • Haavat sukupuolielinten kandidiaasista tai sy√∂v√§st√§
 • Muutos kuukautisvuodossa
 • Masennus
 • Tarkka kuukautiset tai edennyt verenvuoto
 • V√§hentynyt seksuaalinen ruokahalu
 • Reaktiot ihoon
 • Verenpaine vahva
 • Iholla ep√§s√§√§nn√∂lliset tummat t√§pl√§t
 • Lis√§√§ntynyt sarveiskalvon kaarevuus, mik√§ vaikeuttaa piilolinssien k√§ytt√∂√§
 • Maksaongelmat
 • Sappikivet
 • Verisuonista verihyytym√§t

Naiset, joilla on t√§llaisia ‚Äč‚Äčl√§√§ketieteellisi√§ ongelmia, eiv√§t saa k√§ytt√§√§ Ovranette-valmistetta. Tarkista ensin l√§√§k√§rilt√§, ‚Äč‚Äčonko t√§m√§n l√§√§kkeen ottaminen terveellist√§ sinulle. Yli 35-vuotiailla naisilla tai joilla on suvussa syd√§nsairaus, aivohalvaus tai veren hyytyminen, sit√§ tulee k√§ytt√§√§ varoen. Naisille, joilla on t√§llaisia ‚Äč‚Äčl√§√§ketieteellisi√§ ongelmia, sit√§ voidaan k√§ytt√§√§ my√∂s varoen. Jos tarvitset enemm√§n valvontaa Ovranette-hoidon aikana, ota ensin yhteys l√§√§k√§riisi.

Ovranette on tarkoitettu estämään hedelmöitystä, vaikka sitä ei voida käyttää raskauden jälkeen. Jos tulet raskaaksi pillereiden käytön aikana, lopeta niiden ottaminen heti ja ota heti yhteys lääkäriin.

Ovranette-valmisteen hormonit voivat vähentää rintamaidon tuotantoa. Imettäviä äitejä kehotetaan käyttämään Ovranette-valmistetta vasta vieroituksen jälkeen.

Ennen kuin aloitat Ovranette-tablettien käytön, sinun on kerrottava kaikista lääkkeistä, joita käytät tai olet äskettäin käyttänyt lääkärisi kanssa. Ota usein yhteyttä lääkäriin, jos käytät Ovranette-valmistetta, ennen kuin aloitat uuden reseptin ottamisen. Näin varmistetaan, että reseptiseos on turvallinen.

Kuinka voin ostaa Ovranetten verkosta?

Voit tilata Ovranetten turvallisesti verkosta lääkäriltäsi. Ennen kuin resepti toimitetaan sinulle, voit ensin sopia online-tapaamisesta lääkärin kanssa. Online-kuuleminen varmistaa, että paras lääkkeesi lääketieteelliseen tilaan on Ovranette.

Ovranette Prespecto

Ovranette-komento (ei reseptiä)

Voit tilata Ovranetin yllä olevasta taulukosta. Löydät myös lisätietoja tästä lääkkeestä verkossa. Suosittelemme myös, että otat yhteyttä tähän online-lääketieteen tarjoajaan, jos olet kiinnostunut vaihtoehtoisesta ehkäisylääkkeestä. Jos haluat, niin:

Osta Ovranette ilman reseptiä;
Katso lisää kasviperäisiä tuotteita / ehkäisyvalmisteita;
Opi kaikki kondomeista.

Mene online-lääkäriin tai paina alla olevaa Osta nyt -painiketta.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta ovranette”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet