Osta orlistat

132.00

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Osta ilman reseptiä Orlistat

Mikä on Orlistat-tila?

Jos olet ylipainoinen tai liikalihava, Orlistat on lääke, joka voi auttaa sinua laihtua. Orlistaatti toimii estämällä rasvaa sulavia kemikaaleja (entsyymejä) suolistossa. Orlistat estää noin kolmanneksen syömästäsi rasvasta. Maksaasi pilkkoutumatonta rasvaa ei kuluteta ja se siirtyy ulosteeseesi. Yksi kapseli on tavallinen annos: 120 mg, kolme kertaa päivässä jokaisen aterian yhteydessä. Jos ruokavaliossa ei ole rasvaa tai jos unohdat aterian, sinun ei tarvitse ottaa sitä.

Liraglutidi on uusi lääke, joka hyväksyttiin tammikuussa 2017 liikalihavuuden hoitoon. Tällä terapialla, joka on saatavana vain injektiona, on ollut vähän kokemusta. Sitä käytetään tällä hetkellä enimmäkseen erikoistuneissa klinikoissa henkilöille, joiden liikalihavuus on vaikuttanut muiden häiriöiden, kuten diabeteksen, hankkimiseen.

Rasva rasvassa

Kun otat Orlistatia, on suositeltavaa, että alennat rasvankulutuksen 30 prosenttiin kalorien kokonaismäärästäsi. Ilmavaivat, rasvaiset tahrat alusvaatteissa, kohonnut kiireellisyys ja löysät ulosteet ovat dokumentoituja haittavaikutuksia syömällä niin paljon rasvaa.

 • Vinkkej√§ rasvan kulutuksen v√§hent√§miseen
 • Siirtyminen voista v√§h√§rasvaiseen ruokaan tai p√§ivitt√§isist√§ levitteist√§.
 • Valitse v√§h√§rasvainen liha ja leikkaa n√§kyv√§ rasva. Lopeta kanan ihon ja pekonin kuoret.
 • Lopeta paistamisen aikana rasvan / √∂ljyn lis√§√§minen: sen sijaan paista, hauduta, paista tai tee mikroaaltouuni.
 • Valitse v√§h√§rasvaiset maitotuotteet, kuten v√§h√§rasvainen tai tiivistetty maito, v√§h√§kaloriset jogurtit, v√§h√§rasvaiset juustot ja v√§h√§rasvaiset levitteet.
 • Valitse keittokastikkeet, joissa on v√§h√§n rasvaa ja joissa on v√§hemm√§n kuin 5 g rasvaa 100 g: ssa kastiketta.

Orlistat, työskenteleekö hän?

Keskim√§√§rin testit ovat havainneet, ett√§ Orlistat, ruokavalion ja liikunnan avulla laihtuminen, aiheuttaa enemm√§n laihtumista kuin laihdutus ja liikunta yksin. Orlistatin avulla tietyt ihmiset menett√§v√§t v√§hint√§√§n 10 prosenttia ruumiinpainostaan ‚Äč‚Äčkuuden kuukauden aikana. Se on v√§hemm√§n onnistunut joillekin.

Yksi tekij√§, joka Orlistatilla ei onnistu, on se, ett√§ saatat uskoa, ett√§ rentoudut ruokavaliostasi laihtumiseen, ja Orlistat voi ”tehd√§ kaiken. T√§m√§ ei ole totta. Sinun on silti sy√∂t√§v√§ v√§hemm√§n ja liikuttava s√§√§nn√∂llisesti laihtua. Muista, ett√§ Orlistat est√§√§ (vain vajaa kolmasosa) vain osa sy√∂t√§v√§st√§ rasvasta imeytyy. Mutta jos et noudata terveellist√§ ruokavaliota laihtumiseen ja sy√∂t enemm√§n rasvaa (suklaata, kakkuja, e). ”

Milloin sitä määrätään Orlistatille?

Orlistat ei sisälly kaikkiin henkilöihin, jotka haluavat laihtua. Sitä määrätään vain niille, joilla on tietty painoindeksi (BMI). Heidän on myös varmistettava, että lääkäri määrää Orlistat-lääkkeen, jonka olet yrittänyt parantaa ruokavaliota, jotta ensin nostat liikuntasi.

Orlistatia määrättäessä lääkäreiden odotetaan noudattavan seuraavia ohjeita:

Sinun BMI:
 • Sinun on oltava v√§hint√§√§n 30-vuotias; tai v√§hint√§√§n 30-vuotiaita;
 • Sinun on oltava v√§hint√§√§n 28-vuotias ja sinulla on l√§√§ketieteellinen ongelma, joka hy√∂tyy laihdutuksesta (kuten diabetes tai korkea verenpaine).
 • Kolmen kuukauden kuluessa Orlistat-hoidon aloittamisesta sinun on menetett√§v√§ v√§hint√§√§n 5 prosenttia painostasi; muuten hoito on lopetettava.

Kuinka kauan Orlistatilla työskenteleminen kestää?

Orlistat-valmisteen antamiselle ei ole rajoituksia sen jälkeen, kun olet menettänyt 5 prosenttia painostasi kolmen kuukauden aikana. Useimmat lääkärit voivat kuitenkin seurata lääkitystä säännöllisesti sen selvittämiseksi, onko sinun edelleen tarpeen jatkaa Orlistat-hoitoa. Lääkäri voi neuvoa sinua jatkamaan Orlistat-valmisteen käyttöä, jos laihtuminen jatkuu kuuden kuukauden kuluttua. Tämä voi kestää jopa 1-2 vuotta tai l

Säilytys pienellä painolla

Monet ihmiset, jotka ovat menettäneet painon Orlistatin avulla, saavat sen takaisin hoidon jälkeen. Yritä ennakoida tämä. Kun olet menettänyt painon, jos noudatat tasapainoista ruokavaliota, harjoittele jatkuvasti (jos pystyt) ja punnitset itsesi kerran viikossa, pidät sitä todennäköisemmin.

Voinko ostaa Orlistatin?

Orlistatia on saatavana Espanjassa lääkärin määräyksellä (120 mg) ja pieniannoksista Orlistatia (60 mg) voi ostaa myös apteekeista ilman reseptiä. Apteekit eivät määrää sitä kenellekään. Heidän on myös noudatettava suosituksia, joihin sisältyy

 • BMI: n on oltava v√§hint√§√§n 28.
 • Aina kun tilaat Orlistatia, BMI on tarkistettava.
 • Sinun on oltava v√§hint√§√§n 18-vuotias.
 • Ilman l√§√§kem√§√§r√§yst√§ et voi ottaa Orlistatia yli kuuden kuukauden ajan.
 • Jos et ole laihtunut kolmen kuukauden Orlistat-hoidon j√§lkeen, et jatka sen ottamista.
 • Apteekki opastaa sinua my√∂s hyv√§ksytt√§v√§ss√§ ruokavaliossa – v√§h√§kalorisessa, v√§h√§rasvaisessa ruokavaliossa.
Orlistaatin sivuvaikutukset

Ulosteiden läpi kulkeva rasva aiheuttaa suurimmat sivuvaikutukset. Saatat saada rasvaisia, haisevia ulosteita, sinun täytyy mennä wc: hen, tahmeat pisteet alusvaatteissasi ja ylimääräinen kaasu. Jos sinulla on vähärasvainen ruokavalio, nämä haittavaikutukset ovat harvinaisempia. Ne näyttävät rauhoittuvan ajan myötä, ehkä siksi, että se muistuttaa sinua siitä, että voit syödä vähärasvaista ruokavaliota, jos niitä esiintyy. Muut haittavaikutukset ovat harvinaisia

Huomaa: Täydellistä luetteloa Orlistatia käyttäville ihmisille ei ole lueteltu yllä. Täydellinen luettelo mahdollisista sivuvaikutuksista ja varoituksista on reseptisi mukana olevassa pakkausselosteessa.

Orlistat-esite

Orlistat-tilaus (ei reseptiä)

Orlistaattia voi ostaa yllä olevasta taulukosta. Sieltä löydät myös lisätietoja tästä lääkkeestä. Suosittelemme myös, että käytät tätä online-lääketieteellistä palveluntarjoajaa, jos olet mukana vaihtoehtoisessa painonpudotushoidossa. Sitten, jos haluat:

Osta ilman reseptiä Orlistat;
Katso lisää lääkkeitä / tavaroita laihtuminen;
Lue lisää laihtumisesta.

Mene online-lääkäriin tai paina alla olevaa Osta nyt -painiketta.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta orlistat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet