Osta optilast

60.50

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mikä on Optilast?

Optilastin vaikuttava aine on atselastiini, joka kuuluu antihistamiineiksi kutsuttujen lääkkeiden ryhmään. Antihistamiinit toimivat estämällä sellaisten yhdisteiden oireet, jotka keho tuottaa osana allergista vastetta, kuten histamiini.

On osoitettu, että atselastiini vähentää silmätulehdusta. Optilastia voidaan käyttää aikuisilla ja vähintään 4-vuotiailla lapsilla heinänuhan (kausiluonteisen allergisen sidekalvotulehduksen) yhteydessä esiintyvien silmäsairauksien hoitoon ja välttämiseen. Optilastia voidaan käyttää aikuisilla ja yli 12-vuotiailla lapsilla silmäsairauksiin, jotka johtuvat vastenmielisyydestä yhdisteisiin, kuten talopölypunkkeihin tai eläinten turkisiin (monivuotinen allerginen sidekalvotulehdus).

Optilast-kasvainten sivuvaikutukset

Voit kärsiä Optilast-silmätippojen haittavaikutuksista, kuten muutkin lääkkeet. Silmätippojen levittämisen jälkeen tyypillisiä haittavaikutuksia voivat olla kohtalainen mutta ohimenevä epämukavuus. Saatat joutua keskustelemaan lääkärisi kanssa, jos kohtaat tämän.

Ennen kuin aloitat toimenpiteen, lue pakkauksen mukana oleva potilaslehtinen, jossa on täydellinen luettelo Optilast-silmätippoihin liittyvistä mahdollisista sivuvaikutuksista ja muut asiaankuuluvat faktat, jotka saatat muistaa.

Kuinka minun on tarkoitus käyttää Optilastia?

Käytä lääkärisi ohjeiden mukaan Optilast-suihketta. Tarkka annos on lääkevalmisteen pakkauksessa.

 • Optilast-sumun kanssa on saatavana ylim√§√§r√§inen potilaslehtinen. Jos sinulla on huolta t√§st√§ materiaalista, keskustele apteekkihenkil√∂kunnan kanssa.
 • Optilast-spray on tarkoitettu vain nen√§√§n. √Ąl√§ ty√∂nn√§ sit√§ suuhusi tai silmiin. Huuhtele ne heti kylm√§ll√§ vesijohtovedell√§, jos silmiss√§si on Optilast-suihke.
 • Esit√§yt√§ suihkepumppu ennen uuden astian ensimm√§ist√§ k√§ytt√∂√§. Poista sininen kansi ja sininen kiinnike pullon korkin yli. Kohdista suihkepumppu poisp√§in itsest√§si ja muusta pumpun esit√§ytt√§miseksi. Suihkuta useita kertoja helposti ja voimakkaasti ennen hienon sumun ilmestymist√§ (enint√§√§n 6 suihketta).
 • Puhdista sieraimesi puhaltamalla nen√§si pehme√§sti.
 • Pid√§ p√§√§si alhaalla. Aseta 1‚ĀĄ4 – 1‚ĀĄ2 tuuman suutin sieraimeen. Pid√§ pullo pystyasennossa, jolloin ruiskun k√§rki osoittaa kohti nen√§n takaosaa. Sulje toinen sieraimesi numerolla.
 • Suihkuta kerran helposti ja voimakkaasti ja haju samalla pehme√§sti. Toista ohjeet toisessa nen√§segmentiss√§.
 • Hengit√§ varovasti. Optilast-sumun k√§yt√∂n j√§lkeen √§l√§ kallista p√§√§t√§si taaksep√§in. T√§m√§ voi auttaa sinua v√§ltt√§m√§√§n katkeran maun, jonka Optilast-sumu voi aiheuttaa.
 • Pyyhi ruiskun k√§rki puhtaalla liinalla tai liinalla, kun k√§yt√§t Optilast-suihketta. Pid√§ p√∂lysuojusta ja turvaklipsi√§ pullossa, kun se ei ole toiminnassa.
 • Esit√§yt√§ pumppu uudelleen kahdella suihkulla tai ennen hienon sumun syntymist√§, jos pullon viimeisest√§ k√§yt√∂st√§ on kulunut v√§hint√§√§n 3 p√§iv√§√§.
 • √ĄL√Ą puhdista suutinta ter√§v√§ll√§ esineell√§, jos se tukkeutuu. Poista pullon ruiskutuskompressori k√§yt√∂st√§. Liota se kuumaan veteen ja suihkuta pari kertaa, kun se on veden alla. Kuivaa suihkepumppu kokonaan. Kiinnit√§ pullo suihkepumppuun ja esit√§yt√§ se uudelleen.
 • Kun olet k√§ytt√§nyt 200 suihketta, poista kaikki pulloon j√§√§neet l√§√§kkeet. Jokaisen sumun kanssa et voi saada oikeaa m√§√§r√§√§ l√§√§kkeit√§.
 • Jos Optilast-suihkeesta puuttuu annos, k√§yt√§ sit√§ mahdollisimman nopeasti. Ohita puuttuva annos, jos on aika ottaa seuraava annos, palaa sitten p√§ivitt√§iseen annostelujaksoosi. √Ąl√§ k√§yt√§ kahta annosta samanaikaisesti.

Esitä mahdolliset kysymykset Optilast-sumutteen käytöstä terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

Myymälä

Suuritiheyksisessä polyeteenipullossa (HDPE), joka on varustettu annostellulla annostelupumppuyksiköllä, Optilast 0,1 prosentin nenäsumute toimitetaan 30 ml: n pakettina, joka toimittaa 200 annosteltua suihketta. Nenäsumutepumppu, jossa on sininen suojapidike ja sininen muovinen pölysuojus, on osa ruiskutuspumppuyksikköä. Pullon kokonaispitoisuus on 30 ml (nettopaino 30 g liuosta). Jokaisesta lasista löytyy 30 mg (1 mg / ml) Optilastia.

Hieno sumu, joka sisältää keskimäärin 0,137 ml liuosta, joka sisältää 137 mcg Optilastia, erittyy jokaisesta suihkeesta pohjustuksen jälkeen. Ennen ensimmäistä esitäyttöä ja 200 suihkeen käytön jälkeen ei ole mahdollista taata oikeaa määrää lääkkeitä kussakin suihkeessa, vaikka säiliö ei olekaan täysin tyhjä. Kun 200 suihketta on käytetty, pullo on kierrätettävä.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta optilast”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet