Osta oestrogel

82.55

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mistä syystä Oestrogelia käytetään?

Oestrogel on estrogeenia sisältävä transdermaalinen geeli, joka lisätään ihoon ja jota käytetään hormonikorvaushoitoon korvaamaan munasarjat vaihdevuosien jälkeen tai munasarjojen kirurgisen poistamisen jälkeen estrogeenin puutteella.

Oestrogelin käyttö lievittää estrogeenipuutoksen aiheuttamia vaihdevuosioireita, kuten kuumia aaltoja, yöhikoilua, unettomuutta, emättimen kuivuutta, päänsärkyä, mielialan vaihteluja, keskittymiskyvyn puutetta ja energian menetystä. Estrogelia käytetään myös estämään vaihdevuosien jälkeinen luun heikkeneminen (osteoporoosi) ja vähentämään murtumariskiä.

Estrogel edistää naisten sukupuolielinten ominaispiirteiden kehittymistä, ja mies-nainen-transseksuaalit voivat käyttää sitä transsukupuolisten hormonihoitojen yhteydessä.

Kuinka Oestrogel toimii?

Estradioli, naishormoni estrogeenin ensisijainen ja aktiivisin lähde, on östrogelin vaikuttava aine. Iho imeytyy estradiolia veressä, kun hierot geeliä ihoon. Estrogeeni on munasarjojen vapauttama steroidihormoni, joka kiinnittyy estrogeenille herkissä soluissa tiettyihin reseptoreihin ja aktivoi ne luomaan proteiineja, jotka osallistuvat toissijaisten sukupuoliominaisuuksien, kuten rintojen kasvun ja kuukautiskierron hallintaan.

Useilla fysiologisilla reiteillä estrogeenillä on myös monia muita toimintoja, mukaan lukien luumassan säilyminen ja lipidien metabolia (rasvat). Koska Oestrogelin estradioli saavuttaa veresi suoraan ja jatkuvasti, maksa ei metaboloidu (hajoaa), kuten suullesi estrogeenitabletit. Tämä viittaa siihen, että pienemmällä annoksella Oestrogel on tehokas ja tarjoaa veripitoisuuden aivan kuten estrogeenin normaalin vapautumisen munasarjoissa.

Mitä Oestrogel sisältää?

Oestrogel on sileä, väritön geeli, joka sisältää vaikuttavana aineena estradiolia (0,06%), naishormoni estrogeenin aktiivisinta lähdettä, joka on vastuussa naisten seksuaalisten ominaisuuksien kuukautiskierron tuotannosta ja hallinnasta. Estrogeeli sisältää myös tislatusta vedestä, etanolista, trolamiinista ja karbomeeristä koostuvan vesialkoholigeelipohjan, joka on suunniteltu varmistamaan vaikuttavan aineosan hallittu vapautuminen. 2,5 g geeliä, joka sisältää 1,5 mg estradiolia, toimitetaan mitatulla annoksella tarjotulla lastalla.

Oestrogelin käyttö vaihdevuosioireiden lievittämiseen

Estrogeeli korvaa vaihdevuosien jälkeen syntyvät munasarjat vähentämällä estrogeenituotantoa ja aiheuttaa oireita, kuten kuumia aaltoja, yöhikoilua, unettomuutta, emättimen kuivumista, päänsärkyä, mielialan muutoksia, huomion puutetta, lihasten menetystä ja luun menetystä (osteoporoosi) . Oestrogel on transdermaalinen geeli, joka sisältää ihoon lisättyä estradiolia, naispuolisen estrogeenihormonin aktivoitua lähdettä, joka lievittää lievän tai äärimmäisen vaihdevuosien oireita.

Mitkä ovat Oestrogelin sivuvaikutukset?

Oestrogelia käytettäessä yleisimmät sivuvaikutukset ovat: naarmuuntuminen geelin lisäämisen yhteydessä, rintojen arkuus, rintakipu, vatsakipu, pahoinvointi, turvotus ja päänsärky, ihottuma ja kutina, unettomuus ja masennus. Vakavampiin haittavaikutuksiin sisältyy suurempina annoksina maksan toiminnan parantuminen.

Milloin ei ole tarkoituksenmukaista käyttää Oestrogelia?

Jos käytät Oestrogelia, et voi käyttää sitä,

  • Perheen tai historian diagnoosi rintasy√∂p√§, kohdun limakalvon sy√∂p√§ tai maksasairaus
  • Onko syv√§ laskimotromboosi, estrogeenin k√§ytt√∂√∂n liittyv√§ aivohalvaus, tromboemboliset h√§iri√∂t
  • Tuntematon syy ep√§s√§√§nn√∂llisest√§ em√§ttimen verenvuodosta
  • Olet raskaana tai ty√∂skentelet raskauden parissa.
  • Olet vastustuskykyinen estradiolille tai jollekin Oestrogelin aineosalle
  • K√§yt√§t muita l√§√§kkeit√§, jotka saattavat h√§irit√§ estrestreli√§, kuten fenytoiinin ja karbamatsepiinin antikonvulsantit, rifampisiini, rifabutiini, nevirapiini, efavirentsi tai m√§kikuisvalmisteet.

√Ėstrogel

Kenen lääkkeiden kanssa Oestrogel toimii?

Monet lääkkeet vaikuttavat Oestrogel-valmisteeseen, eikä niitä voida ottaa Oestrogel-hoidon aikana tai vasta sen jälkeen, kun lääkäri on lähettänyt sinulle keskustelun ja ohjauksen. Lääkkeet, jotka heikentävät Oestrogelin tehokkuutta:

  • Antikonvulsantit, kuten fenobarbitaali, karbamatsapiini, fenytoiini,
  • Infektiol√§√§kkeet, kuten rifampisiini, nevirapiini, rifabutiini, efavirentsi,
  • Nelfinaviiri ja ritonaviiri HIV: lle
  • M√§kikuisma-valmisteet, kuten Hypericum Perforatum

Mitkä ovat Oestrogelin terveysriskit?

Oestrogel-valmisteen pitkäaikaisen hormonikorvaushoidon käyttöön liittyy terveysongelmia, kuten rintasyövän, kohdun limakalvon syövän, aivohalvauksen ja syvä laskimotukoksen mahdollisuus. Kohdun limakalvon syövän riskin vähentämiseksi on suositeltavaa lisätä progestogeeni estrogeenikorvaushoitoon, kuten Oestrogel naisille, joilla on ehjä kohtu. 65-vuotiailla tai sitä vanhemmilla postmenopausaalisilla naisilla on myös suurempi mahdollisuus kehittää dementia.

Kuinka he käyttävät Oestrogelia?

L√§√§k√§risi m√§√§r√§√§m√§n ajan voit lis√§t√§ annoksen Oestrogel-geeli√§ ihollesi kerran p√§iv√§ss√§ 24-28 p√§iv√§n ajan kuukaudessa. Normaali aloitusannos on yksi laskelma √∂strogeeli√§ (1,5 mg estradiolia) (2,5 g) p√§ivitt√§in samaan aikaan p√§iv√§st√§. √Ąl√§ k√§yt√§ ihonhoitotuotteita, kuten vahvoja ihonpuhdistus- ja puhdistusaineita, runsaasti alkoholia sis√§lt√§vi√§ ihonhoitotuotteita (supistavia aineita, aurinkovoidetta) ja keratolyyttej√§ (esim. Salisyylihappo, maitohappo), bentsalkoniumia tai bentsotoniumkloridia ja natriumlauryylisulfaattia sis√§lt√§vi√§ tuotteita, jotka voivat muuttaa estorakennetta. tai ihon toiminta Oestrogel-hoidon aikana, koska se voi v√§hent√§√§ Oestrogelin tehokkuutta.

Purista geeli annoksella 2,5 g geeliä (sisältää 1,5 mg estradiolia) putkesta lastalle merkittyä viivainta vasten.

K√§ytt√∂ olkavarren, pakaran, reiden yl√§reunan, alavatsan tai lannerangan alueen sile√§lle, kuivatulle ja ehj√§lle iholle. Sinun ei tarvitse hieroa geeli√§, mutta anna sen kuivua v√§hint√§√§n 5 minuutin ajan kasvoillesi. √Ąl√§ pese kasvoja tai k√§yt√§ mit√§√§n ainesosia ihonhoitoon vasta tunnin kuluttua levitt√§misest√§. Ei saa viitata punaisella tai turvonnut iholla tai rintoihin. Kun olet levitt√§nyt Oestrogel-valmistetta, pese k√§tesi, jotta voit v√§hent√§√§ geelin siirtymist√§ k√§sist√§si muihin.

Kuinka kauan otat Oestrogelia?

Voit k√§ytt√§√§ Oestrogelia 24‚Äď28 p√§iv√§√§ kuukaudessa s√§√§nn√∂llisesti, jatkuvasti l√§√§k√§risi m√§√§r√§√§m√§n ajan.

Oestrogel-annoksen menetys

Kun unohdat annoksen Oestrogel-annosta, ota yksi heti kun muistat ja siirr√§ sitten puuttuvaa annosta, jos ei ole aika ottaa seuraava annos. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.

Kuinka Oestrogel on tarkoitettu varastoitavaksi?

Pid√§ Oestrogel-putkesi tiukasti kylm√§ss√§ ja kuivassa, alle 30 ¬į C: n korkissa.
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta oestrogel”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet