Osta nystan

74.80

Katso apteekki 

Kuvaus

Mikä lääke tämä on?

Nystan on sienilääkkeiden hoito. Sitä käytetään tietyntyyppisten sieni- tai hiiva-ihoinfektioiden ehkäisyyn. Tätä lääkettä voidaan käyttää muihin käyttötarkoituksiin, ja jos sinulla on kysyttävää, kysy lääkäriltäsi tai apteekista.

Mitä kerron lääkärilleni ennen kuin otan tätä lääkettä?

Jos sinulla on kaikki nämä häiriöt, asiantuntijasi haluaa tietää:

  • Allerginen tai patologinen reaktio nistatiinille, muille hedelmille, v√§riaineille tai s√§il√∂nt√§aineille
  • Olet raskaana tai yrit√§t tulla raskaaksi
  • Imetys imetys

Kuinka voin käyttää Nystania tähän?

T√§m√§ l√§√§ke on p√§√§asiassa ihoa varten ulkok√§ytt√∂√∂n. Ohita m√§√§r√§tyt ohjeet. Ripottele jauhe alueelle, johon se vaikuttaa (tai sukkiin ja kenkiin). √Ąl√§ k√§yt√§ tiukasti istuvia vaippoja tai kumihousuja vaipan ihottuman k√§sittelemiseen. √Ąl√§ laita silm√§si l√§√§kkeeseen. Pese silm√§si runsaalla kylm√§ll√§ vedell√§, jos et. Tuhkassa √§l√§ hengit√§.

√Ąl√§ ota l√§√§kityst√§ useammin kuin tarvitaan. K√§yt√§ p√§ivitt√§isi√§ jaksoja annoksia. Ja jos uskot tilanteen parantuneen, suorita koko psykiatrin tai terveydenhuollon tarjoajan suosittelema kurssi. √Ąl√§ lopeta t√§m√§n l√§√§kkeen ottamista, ellei l√§√§k√§ri tai terveydenhuollon tarjoaja sit√§ kehota.

Keskustele tämän lääkkeen käytöstä lapsilla pediatrin kanssa. Saattaa tarvita erityishoitoa.

Mitä teen, jos menetän annoksen tätä lääkettä?

Kun annos puuttuu, k√§yt√§ sit√§ mahdollisimman nopeasti. Ota vain annos, jos on aika ottaa seuraava annos. √Ąl√§ ota kaksinkertaisia ‚Äč‚Äčtai ylim√§√§r√§isi√§ annoksia.

Mihin Nystan kommunikoi?

Vuorovaikutuksia ei ole suunniteltu. √Ąl√§ ota yhteytt√§ muihin l√§√§k√§riin vahingoittuneella alueella ottamatta yhteytt√§ l√§√§k√§riin tai terveydenhuollon tarjoajaan.

Kaikkia mahdollisia yhteyksiä ei välttämättä ole luettelossa. Anna lääkärillesi luettelo kaikista lääkkeistäsi, yrtteistä, lääkkeistä tai ravintolisistä. Jos tupakoit, juot alkoholia tai käytät laittomia huumeita, kerro myös hänelle. Lääkkeesi voi häiritä joitain esineitä.

Mitä haittavaikutuksia voin huomata ottaessani tätä lääkettä?

Jos sinulla on jompikumpi näistä haittavaikutuksista, kerro asiasta lääkärillesi tai terveydenhuollon tarjoajalle mahdollisimman pian:

Allergiset reaktiot, kuten ihottuma tai naarmuuntuminen, virtsaaminen, korvien, suun tai kielen turvotus

Haittavaikutukset, jotka eivät yleensä vaadi lääkärin hoitoa (kerro lääkärillesi tai terveydenhuollon tarjoajalle, jos ne jatkuvat tai tulevat huolestuttaviksi)

√Ąrsytt√§√§ ihoa

Kaikkia sivuvaikutuksia ei voida sisällyttää tähän luetteloon.

Missä aion säilyttää lääkettä?

Pidä se lasten ulottumattomissa.

Säilytä lääkettä välillä 15-30 astetta C huoneenlämmössä (59 ja 86 astetta F). Heitä viimeisen käyttöpäivän jälkeen lääkkeitä.

HUOMAUTUS: Tämä taulukko on yhteenveto. Se ei kata kaikkia mahdollisia tietoja. Keskustele lääkärin, apteekkihenkilökunnan tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa, jos sinulla on huolta tästä lääkkeestä.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta nystan”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet