Osta nuvaring

106.79

Katso apteekki 

Kuvaus

Osta Nuvaring ilman reseptiä

Mikä on ehkäisyrengas?

Ehk√§isyrengas (AKA NuvaRing) on ‚Äč‚Äčturvallinen ja helppo ehk√§isyv√§line, joka toimii hyvin, jos k√§yt√§t sit√§ aina oikein. Em√§ttimess√§si k√§yt√§t ohutta, kevytt√§ rengasta, ja se pys√§ytt√§√§ k√§sityksen ruiskuttamalla hormoneja kehoon. Kotelossa on my√∂s useita muita hyvinvoinnin etuja.

Kuinka NuvaRing toimii?

Estämällä siittiöiden pääsyn alkioon, NuvaRing toimii (kutsutaan hedelmöitykseksi).

Rengas sis√§lt√§√§ estrogeeni- ja progestiinihormoneja, kuten useimmat ehk√§isypillerit. N√§m√§ ovat samanlaisia ‚Äč‚Äčkuin elimist√∂mme normaalisti muodostamat hormonit. Em√§ttimen sis√§ll√§ k√§yt√§t rengasta absorboimaan hormonit lantion vuorauksesta verenkiertoosi.

NuvaRingin hormonit keskeyttävät ovulaation. Ei ovulaatiota tarkoittaa, että siittiöillä ei ole tarpeeksi munia lannoitettavaksi, joten hedelmöittymistä ei tapahdu.

Kohdunkaulassa renkaan hormonit sakeuttavat usein limaa. Kuten tahmea suojavaippa, tämä paksumpi kohdunkaulan lima estää siittiöitä uimasta munaan.

Kuinka voin helpottaa renkaan toimintaa minulle?

Sinun on tehtävä se asianmukaisesti saadaksesi NuvaRingin kaikki ehkäisyvälineet. Hallitseva selitys sille, että naiset saattavat tulla raskaaksi rengasta käyttäessään, tekee virheen, kuten jättää täyttämättä lääkkeesi tai ei tuo uutta rengasta ajoissa.

Tässä on useita tapoja varmistaa, että käytät rengasta oikein:

 • H√§lytyssovelluksemme avulla ehk√§isyyn tai aseta h√§lytys tietokoneellesi.
 • Lis√§√§ vuoteenne sormusten poisto- / vaihtop√§iv√§t.
 • Ole yst√§vien tai sukulaisten yst√§vi√§, jotka k√§ytt√§v√§t my√∂s NuvaRingia, ja auta muistamaan toisiaan.
 • Kumppanisi muistuttaa sinua edelleen.
 • Pid√§ vaihtorenkaita samassa asennossa, jotta ne eiv√§t mene v√§√§rin.
 • Pid√§ renkaita enint√§√§n 4 kuukautta huoneenl√§mm√∂ss√§ ja poissa suorasta auringonpaisteesta (16 viikkoa). Pid√§ j√§√§kaapissa renkaita, joita et k√§yt√§ 4 kuukaudessa.

Lyhyesti sanottuna, tee mikä sopii sinulle ja varmista, että vaihdat soittosi joka kerta ajoissa.

Haluatko varmistaa, ettet tule raskaaksi vahingossa? Рkun harrastat seksiä peniksesi kanssa emättimessä, käytä myös kondomia. Sinut suojataan myös sukupuolitaudeilta tällä tavoin.

Suojaako rengas sukupuolitaudeilta?

Voi ei. NuvaRing on erittäin hyödyllinen raskauden välttämisessä, mutta se ei voi suojata sinua sukupuoliteitse tarttuvilta sairauksilta.

Onneksi aina, kun harrastat seksiä, ehkäisyvalmisteiden käyttö vähentää todellakin sukupuolitaudien riskiä. Kondomit auttavat usein hedelmöitymistä vastaan, joten sinulle annetaan valtava hallinta raskauden ehkäisemiseksi käyttämällä kondomia ja rengasta yhdessä.

Mitä sinulta voidaan pyytää

NuvaRingin lisääminen: lisää
 • Etsi rento asento, kuten seisominen, kyykky tai istuminen jalat nostettuna. Jaa huulet yhdess√§ peukalossa. Tuo toisaalta NuvaRingin vastakkaiset sivut peukalon ja etusormen v√§liin.
 • Aja NuvaRing syv√§lle em√§ttimeen pehme√§sti. NuvaRing-applikaattori voi auttaa tunkeutumista tunkeutumisen tavoin. Tiivisteen tarkka sijainti ei muuta sen k√§ytt√∂kelpoisuutta.
 • Yrit√§ ajaa NuvaRing syvemm√§lle em√§ttimeen, kun tunnet kipua.
 • Pid√§ rengasta paikallaan kolmen viikon ajan.
 • Seksin aikana sinun ei tarvitse poistaa NuvaRingin asennusta. Voit kuitenkin poistaa renkaan asennuksen enint√§√§n kolmeksi tunniksi, jos haluat, ja aseta se sitten uudelleen.
NuvaRingin poistaminen:
 • Kiinnit√§ etusormesi tai ved√§ rengas etu- ja keskisormesi v√§liss√§ renkaan reunan alle ja poista se pehme√§sti.
 • H√§vit√§ k√§ytetty NuvaRing. √Ąl√§ pese wc: t√§ sen kanssa.
 • Odota viikko lis√§t√§ksesi uuden renkaan. Yleens√§ poistoverenvuoto tapahtuu kaksi tai kolme p√§iv√§√§ renkaan poistamisen j√§lkeen. Kun lis√§√§t uuden renkaan, voit jo vuotaa verta.

Esite Lataa Nuvaring

Nuvaringin tilaus (ei reseptiä)

Yllä oleva taulukko auttaa sinua tilaamaan Nuvaringin. Löydät myös lisätietoja tästä lääkkeestä verkossa. Suosittelemme myös, että otat yhteyttä tähän online-lääketieteen tarjoajaan, jos olet kiinnostunut vaihtoehtoisesta ehkäisylääkkeestä. Jos haluat, niin:

Osta Nuvaring ilman reseptiä;
Katso lisää lääkkeitä / ehkäisyvälineitä;
Opi kaikki kondomeista.

Mene online-lääkäriin tai paina alla olevaa Osta nyt -painiketta.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta nuvaring”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet