Osta norlevo-levonelle

0.00

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Haluatko ostaa Norlevon (Levonelle) verkossa? Näet, että tätä lääkettä voi ostaa tältä verkkosivustolta ilman oman lääkärisi aiemmin saamaa reseptiä. Turvallinen, tarkka ja luottamuksellinen. Tämä lääke kuuluu seuraavan päivän pillereihin, ja monet lääkärit pitävät sitä turvallisena tilata verkossa.

Osta Norlevo (Levonelle) ilman reseptiä

Ja mikä Levonelle on?

Levonelle on ehkäisypilleri, joka estää raskauden. Turvallisuuden varmistamiseksi se on otettava 72 tunnin kuluessa suojaamattomasta sukupuolesta. Voit tilata verkossa: yksi lääkäreistämme tarkistaa tilauksesi ja hyväksyy tarvittavan hoidon.

Levonelle 1500: ssa on 1,5 mg levonorgestreelia, hormonia, jota löytyy laajalti suosituista ehkäisytableteista. Hätä abortti vaatii yhden injektion, joka voidaan ottaa suojaamattoman sukupuolen jälkeen mahdollisimman pian.

Seksin jälkeen, mitä nopeammin otat Levonelleä, sitä paremmin se käy.

Kuinka nopeasti tarvitsen Levonellen ottamista?

Levonelle on otettava 72 tunnin kuluessa suojaamattomasta yhdynnästä.

Levonelle ei toimi, jos harrastat suojaamatonta seksiä yli 72 tuntia aikaisemmin, mutta muita hätän ehkäisyratkaisuja on saatavana, kuten ehkäisykäämin asettaminen paikalleen tai EllaOnen (erityyppisten hätäehkäisypillereiden) ottaminen. Sinulle kerrotaan mahdollisista ehkäisyvälineistä lähimmän perhesuunnittelukeskuksen kautta.

Ota Levonelle pureskelematta tablettia juoman kanssa vettä.

Kuinka saan Levonellen ostamaan verkosta?

Lääkäreillä on turvallinen ja luottamuksellinen palvelu, jos aiot ostaa Levonellen verkosta. Heillä on lupa ja kotipaikka Isossa-Britanniassa General Medical Councilin kanssa.

Sinun on täytettävä lyhyt lääketieteellinen kyselylomake ja valittava jakelumuoto tilauksen tekemistä varten. Voit saada hoitosi postitse tai kuriirilla kotona (sijainnistasi riippuen). Vaihtoehtoisesti voit valita myymäläsarjan, joka auttaa sinua vastaanottamaan tilauksesi lähimmän sairaalan apteekissa.

Lääkärimme tarkistavat vastauksesi, kun olet tehnyt tilauksesi päättääksesi, onko sinulle tarkoituksenmukaista ottaa pilleri Levonelleä. Lähetämme sinulle sähköpostia tai tekstiviestin vahvistaaksemme, että lähetys on matkalla tai (jos haluat noutaa sen), että se on valmis valintaa varten.

Kuinka Levonelle toimii?

Aivan kuten perinteinen aborttitabletti, Levonelle toimii. Huijaamalla kehoa uskomaan, että sinulla on jo ovulaatio, se pysäyttää käsityksen (tuotti munan). Sen lannoittamiseksi siittiöiden on vaikea päästä alkioon. Lopuksi, jotta hedelmöityneen munan istuttaminen olisi vaikeampi, se siirtää kohdun limakalvon.

Annostus on keskeinen kontrasti Levonellen ja tavanomaisten ehkäisyvalmisteiden välillä. Levonelle-pilleri sisältää levonorgestreelia (sukupuolihormonin muoto) paljon suuremmalla annoksella kuin mikään ehkäisypilleri, mutta sitä ei ole tarkoitettu päivittäiseen käyttöön.

Kuinka menestyvä Levonelle on?

Levonelle-valmistetta on käytettävä enintään 72 tuntia suojaamattoman sukupuolen jälkeen, jotta hoito onnistuu. Mitä nopeammin otat sen, sitä todennäköisemmin se onnistuu. Se ei onnistu, jos olet jo aloittanut ovulaation, toisin kuin IUD, joka toimii ovulaation aikana.

Riskisi olla raskaana on 97-99 prosenttia, jos otat Levonelleä ensimmäisten 72 tunnin aikana suojaamattoman sukupuolen jälkeen, vaikka et ovulaatio.

Levonelle ei ole tehokas, jos se otetaan juuri ennen ovulaation alkua. Jos olet lähellä ovulaatiota, EllaOne on turvallisempi oraalinen hätäehkäisytabletti. EllaOne ei myöskään toimi ennen kuin ovulaatio on alkanut.

Lääketieteelliset tutkimukset viittaavat siihen, että ensimmäisten 72 tunnin aikana rento seksi EllaOne vähentää hedelmöitysriskiä paremmin kuin Levonelle. Kupari IUDD on tehokkain hätäehkäisy (kohdunsisäinen laite). Viiden päivän kuluttua suojaamattomasta yhdynnästä tai ovulaatiosta IUD: llä on 99 prosentin suojaus hedelmöitykseltä.

Käy perhelääkärissä, jos sinulla on Levonelle-hoidon jälkeen kysyttävää raskaudesta. Lääkäri vahvistaa, oletko raskaana.

Kuka saa ottaa Levonellen?

Monet naiset ottavat Levonellen helposti. Et kuitenkaan voi ottaa sitä, jos olet allerginen jollekin ainesosalle. Levonelle ei ole yhtä tehokas, jos BMI on suurempi kuin 26. Jopa imettäville naisille Levonelle ei ole välttämätön.

On myös tärkeää muistaa, että jos imetät edelleen, Levonelle ei toimi. Olitpa sitten harjoittanut suojaamatonta seksiä yli 72 tuntia sitten tai jos harrastanut suojaamatonta seksiä äskettäin ja aikasi on myöhässä, näin voi olla. Ota yhteyttä lähimpään perhelääkäriin, jos olet raskaana. Jopa riippumatta siitä, onko sinulla ovulaatio tai oletko aloittamassa ovulaatiota, Levonelle ei ole sopiva.

Levonellen käyttöä ei suositella joissakin tapauksissa. Jos sinulla on Crohnin tauti, vakava maksahäiriö, sinulla on ollut kohdunulkoisia raskauksia tai sinulla on joskus ollut sairaus nimeltä salpingiitti, tämä voi olla kyse. Lääkäri voi määrätä hätäehkäisyn vaihtoehtoisen muodon, jos jompikumpi näistä koskee sinua.

Levonelle-esite

Annos

Levonelle on yhden annoksen pilleri, jonka otat.

Sinun on otettava se suojaamattoman sukupuolen jälkeen mahdollisimman pian. Varmista, että otat sen, tai se ei toimi 72 tunnin kuluessa seksistä. Voit ottaa sen tavalliseen tapaan, jos käytät raskauden pillereitä.

Sinun tulisi kääntyä lääkärin puoleen, jos sinulla on ripulia tai oksentelua kolmen tunnin kuluessa pillerin nielemisestä, koska lääkitys ei ehkä ole toiminut. Kun tämä ilmenee, lääkäri ilmoittaa sinulle, jos sinun on otettava ylimääräinen Levonelle-annos raskauden välttämiseksi.

Komponentit

Levonelle 1500 sis√§lt√§√§ 1,5 mg vaikuttavaa ainetta levonorgestreelia. Maissit√§rkkelys, perunat√§rkkelys, kalsium, vedet√∂n kolloidinen piidioksidi, stearaatti (E572), talkki (E533b) ja laktoosimonohydraatti ovat joitain lis√§aineita. √Ąl√§ ota Levonelle√§, jos sinulla on vahvistettu allergia jollekin tuotteelle.

Hätäehkäisytabletti ei paranna sukupuoliteitse tarttuvia infektioita; on parempi saada seulonta sukupuolitautien varalta, jos saatat olla vaarassa sukupuolitaudeista.

 • Levonellen sivuvaikutukset
 • Pahoinvointi
 • Verenvuoto tai ep√§normaali verenvuoto kuukautisista
 • Paine vatsaan
 • V√§symys
 • Olla sairaana
 • Se voi olla aikaista tai my√∂h√§ist√§ seuraavalle kerrallesi.
 • P√§√§ns√§rky
 • Rintojen herkkyys
 • Huimaus
 • Lue reseptisi mukana oleva pakkausseloste t√§ydellisen luettelon haittavaikutuksista.
Norlevo Order (Levonelle) (ei reseptiä)

Tilaa Norlevo yllä olevan taulukon avulla (Levonelle). Löydät myös lisätietoja tästä lääkkeestä verkossa. Suosittelemme myös, että vierailet tässä online-lääketieteellisessä palvelussa milloin tahansa, kun olet mukana vaihtoehtoisessa aamun jälkeisessä pillerihoidossa. Jos haluat, niin:

Osta Norlevo (Levonelle) ilman reseptiä
Katso lisää lääkkeitä / pillereitä aamupäivän jälkeen
Lisätietoja Morning After Pillistä saat lisätietoja.

K√§y online-l√§√§k√§riin tai paina ’Osta nyt’ alla olevaa painiketta

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta norlevo-levonelle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet