Osta norinyl-1

62.79

Katso apteekki 

Kuvaus

Mistä Norinyl-1 on kyse?

Norinyl-1 on naisten ehkäisypilleri estääkseen raskauden toivomisen. Norinyl-1 on ehkäisypilleri, jota annetaan päivittäin 21 kapselin pakkauksissa. Ennen seuraavan laatikon aloittamista sinulla on sitten 7 päivän tauko, jonka jälkeen sinulla voi olla kuukautisia.

Kenen sivuvaikutuksia Norinyl-1: llä on?

Monilla Norinyl-1: √§√§ k√§ytt√§vill√§ naisilla ei olisi sivuvaikutuksia, vaikka rajoitetulla m√§√§r√§ll√§ potilaita niit√§ voi olla. √Ąl√§ odota l√§√§k√§rin kuulemista, jos olet huolissasi mahdollisista sivuvaikutuksista.

Vaikka on melko harvinaista, että kun käytät Norinyl-1: tä, sinulla on haittavaikutuksia, pieni prosenttiosuus naisista saattaa ilmoittaa jostakin seuraavista oireista:

  • Virtaus ja ep√§s√§√§nn√∂lliset kuukautiskiput
  • Pahoinvointi ja migreeni
  • Mielialan heilahtelut
  • Ripuli ja oksentelu
  • √Ąrsytt√§√§ ihoa
  • Parempi rintojen herkkyys
  • Korkeampi verenpaine ja suuri veren hyytymisriski

Voit ottaa yhteyttä lääkäriin, jos olet huolissasi sivuvaikutuksistasi. Hakeudu välittömästi lääkäriin, jos sinulla on merkittäviä sivuvaikutuksia.

Kuinka norinyyli-1 on tehokas?

Raskauden ehkäisemisessä norinyyli-1 voi olla jopa 99 prosenttia onnistunut. Tämä perustuu kuitenkin asianmukaiseen käyttöön, kuten kaikissa lääkkeissä.

Otanko Norinyl-1: n tietyn lääkkeen kanssa?

Joo, mutta lääkäri ilmoittaa sinulle mahdollisista poikkeamista.

Jos pillereitä heikentävät muut hyväksytyt tai käsikauppalääkkeet, voit silti ottaa yhteyttä lääkäriin. Vaihtoehtoiset lääkkeet ja vitamiinit tarjoavat tämän.

Kenen ei odoteta ottavan Norinyl 1/50 -tabletteja?

Tupakointi, etenkin jos olet yli 35-vuotias, voi lisätä veritulppien, aivohalvauksen tai sydänsairauksien riskiä ehkäisypillereitä käytettäessä. Mitä enemmän tupakoit, mahdollisuutesi kasvaa. Jos tupakoit ja olet yli 35-vuotias, älä ota sekoitettuja ehkäisyvalmisteita, kuten Norinyl 1/50 ja noretindronia.

T√§m√§ l√§√§ke voi aiheuttaa syntym√§vikoja. √Ąl√§ k√§yt√§ sit√§ imetyksen aikana. Jos tulet raskaaksi tai unohdat kaksi kuukautiskiertoa per√§kk√§in, kerro siit√§ heti l√§√§k√§rille. Odota v√§hint√§√§n 4 viikkoa ennen ehk√§isypillereiden ottamista, jos sinulla on juuri ollut raskaus.

Norinyl-11 -sarjan insertti

Kuinka Norinyl 1/50 otetaan?

Ohita kaikki l√§√§kkeen pakkauksessa olevat ehdotukset. √Ąl√§ ota t√§t√§ l√§√§kett√§ kauemmin kuin on m√§√§r√§tty tai suurempina tai pienempin√§ annoksina.

Jaksosi ensimmäisenä päivänä tai kuukautisten alkamisen jälkeisenä ensimmäisenä sunnuntaina voit ottaa ensimmäisen pillerin. Kun jatkat tämän lääkkeen käyttöä, sinun on käytettävä korvaavaa syntyvyyden hallintatyökalua, kuten kondomia tai spermisidiä. Noudata lääkärin ohjeita.

Ota yksi pilleri, enintään 24 tunnin välein päivässä. Seuraavana päivänä aloita uusi pakkaus, kun pillerit loppuvat. Jos et ota yhtä tablettia päivässä, saatat tulla raskaaksi. Ennen kuin pillerit loppuvat kokonaan, täytä resepti uudelleen.

28 päivän ehkäisypakkauksessa on seitsemän muistutuspilleria pitämään sinut päivittäisessä aikataulussa. Kun käytät näitä muistutuspillereitä, jaksosi alkaa yleensä.

Edistynyttä verenvuotoa voi esiintyä, erityisesti kolmen ensimmäisen kuukauden aikana. Jos tämä verenvuoto jatkuu tai on erittäin vakavaa, kerro siitä lääkärille.

Kun olet sairas voimakkaalla oksentelulla tai ripulilla, käytä ehkäisymenetelmää.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta norinyl-1”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet