Osta norimode

58.30

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Ja mikä on Norimode?

Norimode-tabletit on tarkoitettu lievittämään ripulin oireita. Heillä on vaikuttava aine nimeltä hydrokloridi loperamidi. Norimodea on mahdollista käyttää sekä akuutin että kroonisen ripulin hoitoon.

Odottamattomasti tapahtuva ripuli paranee tyypillisesti viiden tai seitsemän päivän kuluessa, mutta Norimoden kaltaiset lääkkeet tarjoavat välitöntä lyhytaikaista helpotusta. WC-käymispäivien määrä voidaan minimoida. Norimode voi myös auttaa ärtyvän suolen oireyhtymän (IBS) kanssa.

Kuinka Norimode toimii?

Hidastamalla suolistoa, kun ne ovat yliaktiivisia, Norimode ja muut loperamidihydrokloridia sisältävät lääkkeet voivat lievittää ripulia. Lääke, joka vaikuttaa suoliston opioidireseptoreihin, saavuttaa tämän.

Tämän työn avulla keho voi kuluttaa vettä ja suoloja, jotka yleensä menetetään, kun joku kehittää ripulia. Lopputuloksena on, että ennen niiden poistamista kehosta muodostuu kiinteämpi uloste.

Mitä haittavaikutuksia Norimodella on?

Norimode-valmisteen haittavaikutukset ovat yleisi√§, mutta harvinaisia ‚Äč‚Äčja yleens√§ lievi√§ ovat useimmat niist√§, joita voi esiinty√§. Alla on joitain haittavaikutuksia, joita voi esiinty√§ t√§m√§n l√§√§kkeen k√§yt√∂n aikana:

 • Ummetus
 • Huimaus
 • Paha olo
 • P√§√§ns√§rky
 • Kaasut kiinni

Vakavammat haittavaikutukset ovat hyvin epätodennäköisiä, mutta voit soittaa lääkärille mahdollisimman pian, jos tunnet heikkoutesi tai olet vähemmän tietoinen tai jos kävelet epämiellyttävällä ja koordinoimattomalla tavalla. On olemassa pieni riski, että tämä lääke voi aiheuttaa merkittävän allergisen reaktion (anafylaksia).

Kuinka kauan minun pitäisi ottaa Norimode?

Norimode-hoidon kesto riippuu käsittelemäsi taudin luonteesta. Voit käyttää tätä lääkettä jopa 48 tuntia, jos käytät Norimodea lyhytaikaiseen ripuliin. Mutta jos ripulijaksosi kestää yli 48 tuntia, voit lopettaa tämän lääkkeen ottamisen ja ottaa yhteyttä lääkäriisi.

Jos Norimodea käytetään ärtyvän suolen oireyhtymän aiheuttaman ripulin hoitoon pitkään aikaan, käytät Norimodea enintään kahden viikon ajan usein esiintyvien pahoinpitelyjen hoitoon. Jos hyökkäys kestää yli 48 tuntia, voit lopettaa tämän lääkkeen ottamisen ja soittaa lääkärillesi.

Otat kaksi tablettia ja sitten yhden tabletin kutakin suoliston toimintaa varten toimenpiteen alussa (yleensä enintään 5 päivän ajan hoidettaessa akuuttia ripulia). Tabletit niellään kokonaisina vesilasillisen kanssa. Tätä lääkettä voidaan käyttää toistuviin ripuli-iskuihin enintään kahden viikon ajan, mutta et ota tabletteja yhtä yli 48 tuntia kestävää hyökkäystä varten (ota yhteys lääkäriisi mahdollisimman pian). 24 tunnin jakson aikana varo, ettet ota enempää kuin kuusi tablettia.

Olenko halukas ottamaan Norimoden?

Aikuisten ja 12-vuotiaiden ja sitä vanhempien lasten tulee ottaa Norimode-tabletit ripulin hoidossa lyhyellä aikavälillä. Sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja lääkärin on diagnosoitu sinulle IBS ennen tämän lääkkeen käyttöä, jos hoidat ärtyvän suolen oireyhtymää.

Kun sinulla on jompikumpi seuraavista ongelmista, lopeta Norimode-valmisteen tai muiden vastaavien lääkkeiden käyttö:

 • Antibioottien aiheuttama √§√§rimm√§inen ripuli
 • Tulehduksellinen suolistosairausepidemia.
 • Ummetus tai vatsa on yleens√§ turvonnut
 • Akuutti dysenteria, akuutti dysenteria (oireita voivat olla veri ulosteessa ja korkea l√§mp√∂tila)

Voit soittaa lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle suosituksia siitä, mikä lääkitys sopii sinulle, jos jokin näistä koskee sinua. On myös joitain ehtoja, jotka eivät todellakaan estä sinua ottamasta Norimodea, mutta varotoimenpiteenä voit myös puhua lääkärille. Nämä kriteerit sisältävät seuraavat:

 • K√§rsit aidsista ja vatsa turpoaa
 • Maksan sairaus
 • Ei pysty imem√§√§n n√§it√§ sokereita
Ennen kuin otat Norimode-valmistetta, voit myös ottaa yhteyttä lääkäriisi, jos käytät jotain seuraavista lääkkeistä:
 • Tietoja ritonaviirist√§ (HIV-hoito)
 • Tietoja kinidiinist√§ (ep√§normaalien syd√§men rytmien ja malarian hoitoon)
 • Desmopressiini Suun kautta (liiallisesta virtsaamisesta)
 • Ketokonatsoli tai itrakonatsoli (sieni-infektiot)
 • Gemfibrotsiilista (korkeaan kolesteroliin)
Jos sinulla on IBS-ripuli, voit ensin puhua lääkärille, jos jokin seuraavista:
 • Olet 40-vuotias tai vanhempi, ja viimeisest√§ IBS-hy√∂kk√§yksest√§ on kulunut jonkin aikaa tai merkit ovat olleet t√§ll√§ kertaa erilaiset.
 • Veri on √§skett√§in siirtynyt suolistoon
 • Vakavalla ummetuksella el√§t
 • Olet joko sairas tai oksennat
 • Olet joko menett√§nyt ruokahalusi tai laihtunut.
 • Sinulla on ongelmia tai √§rsytyst√§ virtsatessa
 • Sinulla on p√§√§ns√§rky
 • Olet mennyt viime aikoina ulkomaille

Kysy tästä lääkkeestä lääkärisi tai apteekkihenkilökunnan kanssa, oletko jo raskaana ja harkitsetko Norimoden ottamista. Jos imetät, lopeta sen käyttö, koska pienet määrät tätä lääkettä voivat tulla maitoon.

Mitä tapahtuu, jos otan Norimodea liikaa?

Jos otat enemm√§n Norimode-pillereit√§, voit hakea apua nopeasti l√§√§k√§rilt√§ tai sairaalasta. On olemassa vaara, ett√§ voit kehitt√§√§ syd√§meen liittyvi√§ merkkej√§, kuten kohonneita tai ep√§s√§√§nn√∂llisi√§ syd√§menly√∂ntej√§, mutta se ei todenn√§k√∂isesti aiheuta vammoja. T√§llaisia ‚Äč‚Äčmahdollisia merkkej√§ ovat lihasheikkous, koordinoimattomat liikkeet, uneliaisuus, virtsaamisvaikeudet tai huono hengitys. Lapset reagoivat todenn√§k√∂isemmin oireisiin kuin aikuiset, kun he ottavat Norimodea odotettua enemm√§n.

Päinvastoin, sen ei pitäisi aiheuttaa syytä hälytykseen, jos et ota Norimodea alkuperäisen aikataulun mukaan. Seuraavan wc-käyntisi jälkeen ota kirjaimellisesti seuraava annos.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta norimode”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet