Osta norimin

62.79

Katso apteekki 

Kuvaus

Mistä syystä Noriminia käytetään?

Norimin-tabletit ovat yhdistelmäehkäisytabletteja, joilla on pieni annos ja joita käytetään ehkäisemään tahattomat raskaudet tehokkaana ehkäisymenetelmänä. Yhdessä pillerissä Norimin-pillerit sisältävät kahden pieniannoksisen hormonin seoksen.

Jokainen Norimin-pakkaus sisältää yhden kuukauden tabletit, joista on saatavana 21 hormonia sisältävää tablettia ja 7 lumelääkettä (ei-hormonaalista) tablettia, mikä antaa yhden poistovuodon jokaisen kuukausijakson loppuun.

Huomaa ehdottomasti, että kuukautiset muuttuvat normaaleiksi, kun käytät Noriminia ehkäisyvälineisiin. Sinulla on myös kevyempiä, vähemmän epämiellyttäviä jaksoja ja lisääntyvät kuukautisten edeltävät oireet, kuten nesteen kertymiseen liittyvä turvotus, turvotus tai painonnousu, sekä aknen paraneminen ja ihon ja hiusöljyn pudotus.

Kuinka Norimin toimii?

Norimin-ehkäisyvalmisteet tarjoavat yhdistelmän kahdesta hormonista, jotka toimivat yhdessä suojaamaan raskaudelta; etinyyliestradioli, synteettinen estrogeeni ja noretisteroni, ensimmäisen sukupolven synteettinen progestogeeni, jolla kuukautiskierto on lähellä luonnollisen progesteronin hormonin vaikutusta; sekä joitain androgeenisiä ja estrogeenisiä käyttäytymisiä.

Valmistelu valmisteluun perustuu munasarjojen kehittämien naissukupuolihormonien, ovulaatiota indusoivan estrogeenin ja progesteronin, joka valmistaa kohdun limakalvon alkion implantointiin, sekä muiden aivoissa ja aivolisäkkeessä tuotettujen säätelyhormonien monimutkaisen suhteen. hypotalamus.

Hajottamalla tavallista kuukautiskiertoa, estämällä munan kypsymistä ja estämällä ovulaatiota ja estämällä kohdun limakalvon kasvua siten, että hedelmöitetty muna ei istu ja kypsy, Norimin-tablettien etinyyliestradioli ja noretisteroni toimivat yhdessä. Noriminin etinyyliestradioli estää aivolisäkkeen follikkelia stimuloivan hormonin (FSH) kehittymistä, mikä estää munarakkulan muodostumisen.

Norimin-tablettien noretisteroni toimii estämällä ovulaation esiintymiseen tarvittavan luteinisoivan hormonin (LH) tason nousun. Toinen Norimin-tablettien ehkäisyteho on, että kohdunkaulan lima pysyy paksuna ja muodostaa fyysisen esteen siittiöille, mikä yleensä muuttaa sakeutta ovulaation aikana ohuemmaksi.

Mikä se sisältää Noriminin?

Noriminin ehkäisytabletit sisältävät aktiivisten ainesosien etinyyliestradiolin (0,035 mg), synteettisen estrogeenin ja noretisteronin (0,5 mg), synteettisen progestogeenin, seoksen, joka toimii yhdessä raskauden välttämiseksi. Laktoosimonohydraatti magnesiumstearaattipovidonimaissitärkkelys sisältää myös indigokarmiinilaktoosia

Jos unohdat Norimin-tabletin, voit tulla raskaaksi.

Oikein otettuna Norimin-ehkäisyvalmisteet tarjoavat onnistuneita ehkäisyvalmisteita ja niiden epäonnistumisaste on noin 1 prosentti vuodessa. Jos menetät tabletin, menetysnopeus kasvaa ja voi johtaa tahattomaan raskauteen. Varmista, että otat Norimin-ehkäisyvalmisteet asianmukaisesti ja jatkuvasti tämän estämiseksi.

Mitkä ovat Noriminin sivuvaikutukset?

Pahoinvointi, oksentelu, vatsavaivat, emättimen ärsytys (vaginiitti), jonka tyypillisesti laukaisee kandidiaasi (hiiva-infektio), huimaus, mielialan vaihtelut, pahoinvointi, libido-unettomuuden muutokset, päänsärky, migreeni, akne, rintojen arkuus, rintakipu, nesteen kertyminen ja turvotus, kuukautiset virtausmuutokset, ruumiinpainon muutokset ovat yleisimmin havaittuja haittavaikutuksia Norimin-tablettien ottamisen jälkeen.

Norimin-esite

Milloin sinun ei pitäisi käyttää Noriminia?

Jos käytät Norimin-kapseleita, et käytä
 • Etinyyliestradioli tai noretisteroni tai jokin Norimin-valmisteen aineosista on allerginen
 • Olet raskaana
 • Onko maksasy√∂p√§
 • Sinulla on ollut raskauden keltaisuus tai kolestaattinen keltaisuus tai √§√§rimm√§isen yleistynyt raskauden kehon kutina, Dubin Johnsonin oireyhtym√§ tai roottorin oireyhtym√§.
 • Sinulla on rintasy√∂p√§, sukuelinten tai kohdun limakalvon tai estrogeeniriippuvainen kasvain
 • Sinulla on selitt√§m√§t√∂n ep√§normaalin kuukautisvuodon l√§hde
 • Sinulla on suvussa tai aikaisemmin ollut rintasy√∂p√§ tai kohdun limakalvo.
 • Maksan adenoomat tai karsinoomat tai n√§iden kasvainten historia
 • Onko anemia sirppisoluissa
 • on otoskleroosi (korvasairaus), joka pahensi edellisiss√§ raskauksissa
 • Onko sinulla diagnoosi herpes, kun olet raskaana
 • Kohonnut verenpaine, migreeni tai lipidih√§iri√∂t
 • Sinulla oli joko syv√§ laskimotromboosi, syd√§men vajaatoiminta, tromboemboliset tilat tai aivohalvaus.
 • Sinulla on diabetes ja verisuonten muutokset,
 • K√§yt√§t Noriminin kanssa vuorovaikutuksessa olevia l√§√§kkeit√§, kuten fenytoiinin ja karbamatsepiinin antikonvulsantteja, barbituraatteja, infektiol√§√§kkeit√§, kuten rifampisiini, rifabutiini, nevirapiini, griseofulviini-sienil√§√§ke, antibiootteja, kuten penisilliini, tetrasykliinit, sulfametoksatsoli ja trimetoprimi, St.

Kenen farmaseuttiset tuotteet liittyvät Noriminiin?

Jotkut lääkkeet häiritsevät Norimin-ehkäisyvalmistetta ja estävät sen toimintaa, mikä lisää raskauden riskiä. Sinun on toteutettava joitain ehkäisyvälineitä, kun käytät jotain seuraavista lääkkeistä: fenytoiini ja karbamatsepiini, barbituraatit, infektiolääkkeet, kuten rifampisiini, rifabutiini, nevirapiini, sienilääkkeet, griseofulviini, antibiootit, kuten penisilliini, tetrasykliinit, sulfametoksatsimoli ja trimethim , St.-valmistetta sisältävät valmisteet

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta norimin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet