Osta noriday

58.30

Katso apteekki 

Kuvaus

Mistä syystä Noridayä käytetään?

Noriday on hormonaalinen pilleri tai ”minipilleri”, joka tunnetaan vain progestiinia sis√§lt√§v√§n√§ pillerin√§ ja jota k√§ytet√§√§n v√§ltt√§m√§√§n tahatonta raskautta tehokkaana ehk√§isymenetelm√§n√§.

Noriday-ehkäisypillereistä on hyötyä erityisesti imettäville naisille ja jopa naisille, jotka ovat haluttomia käyttämään estrogeenia sisältäviä ehkäisyvalmisteita tai jotka potentiaalisten terveysvaarojen vuoksi eivät halua ottaa estrogeenia.

Toinen bonus pelkkää progestiinia sisältävien pillereiden, kuten Noridayn, ottamisesta on, että on helpompaa ottaa huomattavasti pienempi annos kuin yhdistelmäehkäisyvalmiste, kun käytetään suurempaa annosta progestiinia yhdessä estrogeenin kanssa.

Kuinka Noriday toimii?

Noridayn ehkäisylääkkeet sisältävät noretisteronin, ensimmäisen sukupolven synteettisen progestiinin, jolla on verrattavissa oleva vaikutus luonnolliseen progesteronihormoniin kuukautiskierrossa; myös joitain androgeeni- ja estrogeenipitoisuuksia. Valmistelu valmisteluun perustuu munasarjojen kehittämän naissukupuolihormonien monimutkaiseen suhteeseen; estrogeeni, joka aiheuttaa ovulaation; ja progesteroni, joka valmistaa kohdun limakalvon alkion implantointiin; ja muut hypotalamuksen tuottamat aivoissa ja aivolisäkkeessä tuotetut säätelyhormonit.

Noridayn ehkäisyvalmisteiden noretisteroni vaikuttaa pääasiassa estämällä ovulaatiota. Muita toimia ovat kohdunkaulan limaproteiinin ja hapon pitoisuuden nostaminen, mikä yleensä vaikuttaa koostumuksen ohenemiseen ovulaation aikana, jolloin se sakeutuu ja siitä tulee fyysinen este siittiöille. Lisäksi Noridayn ehkäisypillereissä oleva noretisteroni välttää kohdun limakalvon paksuuntumista ja tämä heikentää implantointia.

Mitä Noriday sisältää?

Aktiivinen ainesosa noretisteroni (350 mcg), synteettinen progestogeeni, jota käytetään vain progestogeenipillereinä tahattomien raskauksien välttämiseksi, sisältyy Noridayn ehkäisylääkkeisiin. Maissitärkkelys, polyvidoni, magnesiumstearaatti ja laktoosi sisältyvät myös.

Esite Noridayssa

Jos unohdat Noriday-tabletin, saatat tulla raskaaksi.

Oikein annettuna Noriday-ehkäisypillerit tarjoavat onnistuneita ehkäisyvalmisteita ja niiden epäonnistumisaste on hyvin pieni. Jos pudotat pillerin, menetysnopeus nousee ja voi johtaa tahattomaan raskauteen. Varmista, että otat Noriday-ehkäisypillereitä kunnolla ja jatkuvasti tämän estämiseksi.

Mitä haittavaikutuksia Noridaylla on?

Epäsäännöllinen verenvuoto, joka voi olla vakavaa tai vähäistä, tai sinulla ei ehkä ole kuukautisvuotoa, ovat yleisimmin havaittuja Noridayn haittavaikutuksia. Päänsärky, akne, mielialan vaihtelut, rintakipu, väsymys ja painonnousu ovat muita haittavaikutuksia.

Milloin Noridayn ei odoteta käytettävän?

Sinun ei pitäisi käyttää Noridayä, jos:

  • Ne ovat allergisia noretisteronille tai jollekin Noridayn ainesosalle
  • Olet raskaana tai luulet olevasi raskaana,
  • Sinulla on syv√§ laskimotromboosi tai tromboemboliset sairaudet (veritulpat).
  • Sinusta tuntuu selitt√§m√§t√∂n kuukautisvuoto
  • Sinulla on vahvistettu tai ep√§ilty hormoniriippuvainen kasvain, mukaan lukien rinta- tai kohdun limakalvon karsinooma.
  • Sinulla on vakava maksasairaus, keltaisuus tai sinulla on ollut maksasairaus.
  • Ilman l√§√§k√§rin l√§hett√§mist√§ sinulla voi olla kohonnut verenpaine tai diabetes.
  • Rasva-aineenvaihdunnan puute tai vakava valtimosairaus
  • Kohdunulkoisen raskauden tai vakavan raskauden naarmuuntumisen diagnoosi
  • K√§ytet√§√§n Noridayn kanssa sitoutuvia l√§√§kkeit√§, mukaan lukien kouristuksia est√§v√§t aineet, kuten fenytoiini, barbituraatit, kuten fenobarbitaali, infektiol√§√§kkeet, kuten rifampisiini, antibiootit, kuten ampisilliini, tetrasykliinit, sulfametoksatsoli ja trimetopriimi, sienil√§√§kkeet, kuten griseofulviini, kortikosteroidit, migreenil√§√§kkeet -migreenil√§√§kkeet, migreenil√§√§kkeet, migreenil√§√§kkeet, migreenil√§√§kkeet,

Mitä lääkkeitä Noriday käsittelee?

Kaikki lääkkeet häiritsevät ja estävät ehkäisypillereitä toimimasta kunnolla, mikä lisää raskauden riskiä. Saatat joutua toteuttamaan joitain ehkäisymenetelmiä, jos käytät jotakin seuraavista:

Antikonvulsantit, kuten fenytoiini; barbituraatit, kuten fenobarbitaali; infektiolääkkeet, kuten rifampisiini; antibiootit, kuten ampisilliini, tetrasykliinit, sulfametoksatsoli ja trimetopriimi; mikrobilääkkeet, kuten griseofulviini; migreenilääkkeet, Johanneksen termi

Noriday-lääkkeet: kortikosteroidit, guanetidiinin kaltaiset verenpainelääkkeet, oraaliset antikoagulantit

Kuinka Noriday oli tarkoitus ottaa?

Kerran päivässä samaan aikaan päivästä, mieluiten yöllä, voit ottaa Noriday-ehkäisypillerit kokonaisina nieltyinä lasillisen viiniä. Kuukautiskierron ensimmäisenä päivänä, joka on verenvuodon ensimmäinen päivä, sinun on aloitettava Noriday-ehkäisypillereiden ottaminen.

Sen jälkeen kun olet ottanut kaikki 28 pilleria pakkauksessa, sinun tulisi aloittaa seuraava pakkaus seuraavana päivänä ilman tauko kuukautisten vuotamisen aikana, ja vaikka sinulla ei ole ollut verenvuotoa.

Jos unohdat ottaa ehkäisypillereitä yhden päivän ajan, olet vaarassa olla raskaana. Tämä on sama kuin pillerin ohittaminen, jos sinulla on vatsaoireita, kuten oksentelua tai ripulia 3-4 tunnin kuluessa lääkkeen ottamisesta, ja voit toteuttaa ehkäisytoimia seuraavien 7 päivän ajan.

Kuinka kauan Noriday vie sinut?

Vaikka sinulla ei olisi ollut verenvuotoa, sinun on jatkettava Noriday-ehkäisypillereidesi viipymistä pakettien välillä, muuten saatat tulla raskaaksi.

Kuinka Noriday on tarkoitus säilyttää?

S√§ilyt√§ Noriday pime√§ss√§, kuivassa, alle 25 ¬į C: n l√§mp√∂tilassa, suojaamaan sit√§ valolta ja kosteudelta.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta noriday”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet