Osta Norethisterone

0.00

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Osta ilman reseptiä, Norethisterone

Alla olevasta taulukosta näet, että voit ostaa ilman omaa reseptiäsi. Online-tapaaminen General Medical Counciliin (GMC) kuuluvan lääkärin kanssa, joka on yhteydessä seuraavaan online-lääketieteen tarjoajaan, on ollut mahdollista.

Mitä noretisteroni tarkoittaa?

Noretisteroni on synteettinen johdannainen progesteronista, hormonista, joka on aktiivinen naisten kuukautiskierron s√§√§telyss√§. T√§llaisia ‚Äč‚Äčl√§√§ketieteellisi√§ ongelmia, kuten endometrioosi, raskaat jaksot tai stressaavat jaksot, voidaan my√∂s hoitaa. Noretisteronin markkinoima versio on Utovlan.

Mitä noretisteroni tarkoittaa?

Noretisteroni on synteettinen johdannainen progesteronista, hormonista, joka on aktiivinen naisten kuukautiskierron s√§√§telyss√§. T√§llaisia ‚Äč‚Äčl√§√§ketieteellisi√§ ongelmia, kuten endometrioosi, raskaat jaksot tai stressaavat jaksot, voidaan my√∂s hoitaa. Noretisteronin markkinoima versio on Utovlan.

Kuinka noretisteroni toimii aikojen lykkäämiseksi?

Progesteronin tasot vaihtelevat kuukauden aikana. Progesteronitasot laskevat syklin loppuun mennessä, jolloin kohdun limakalvo hajoaa ja poistuu, joka tunnetaan nimellä vaihe, vuotamalla. Noretisteroni pyrkii pitämään yllä kohonneita progesteronitasoja, jotta se ei hajoa kohdun limakalvoa. Mikä saa verenvuodon loppumaan.

Kuinka otan tabletteja, jotka lyhentävät jaksoja?

Sinun on otettava yksi tabletti kolme kertaa päivässä, jotta noretisteroni onnistuu, aloittaen kolme päivää ennen syklin alkua. Jatka tabletin ottamista niin kauan kuin haluat ilman jaksoa. 2-3 päivää noretisteronin käytön lopettamisen jälkeen sykli alkaa.

Pitääkö minun syödä ennen noretisteronin käyttöä?

Voi ei. Noretisteronia voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman.

Kun aloitan noretisteronin ottamisen, onko sillä merkitystä?

Kolme päivää ennen jakson päättymistä voit harkita noretisteronin käyttöä. Mitä lähempänä odotettua aikaa olet, sitä suurempi riski tulla huomatuksi.

Jos en ota tablettia, mitä tapahtuu?

Jos noretisteronin annos j√§√§ v√§liin, ota se heti kun muistat. √Ąl√§ ota kahta pilleri√§ yhdess√§, jos tied√§t, milloin on aika ottaa seuraava annos.

Kuinka kauan otat noretisteronitabletteja?

Norethisterone-tablettien ottaminen on turvallista enintään 20 päivän ajan, 17 päivän ajan ilman päivämäärää (koska se on otettava kolme päivää ennen kuukautisten alkua).

Milloin minulla on kuukautiset uudelleen?

Noin 2-3 päivää noretisteronin käytön lopettamisen jälkeen kuukautiset alkavat.

Kuinka onnistunut noretisteroni viivästyneinä aikoina?

Useimmat naiset kokevat, että noretisteronin on tehokasta lykätä sykliään. Harvat naiset voivat ilmoittaa ajoittaisesta tiputtelusta (pienet veripalat, jotka näkyvät alusvaatteissa) tai kevyestä verenvuodosta. Tämän tapahtumisen riskiä voidaan parantaa ottamalla noretisteronia ennen suunniteltua kestoasi. Tämän värjäytymisen riskin vähentämiseksi on tärkeää harkita noretisteronin ottamista kolme päivää ennen suunniteltua päivämäärää.

Ja jos olen ehkäisypillereillä?

Noretisteronia ei tule missään olosuhteissa ottaa ehkäisytablettien kanssa.

Sinun ei tarvitse ottaa unohtunutta tablettia, kun käytät vain progestiinia sisältävää lääkettä, joka tunnetaan myös nimellä mini-pilleri, koska sinulla on hyvin harvinaista, että sinulla on kuukautisia.

Lopetat jakson ottamisen ottamalla kaksi pakkausta peräkkäin, kun otat yhdistelmäehkäisyvalmistetta (puuttuu tablettivapaita päiviä). Jopa kolme pakkausta peräkkäin voidaan tuoda mukanasi. Tämä on suosittu menetelmä, joka sopii esimerkiksi Microgynonin, Yasminin, Rigevidonin ja Cilestin 21 päivän yksivaiheisiin tabletteihin. Ennen kuin teet tämän, hakeudu tarvittaessa terveydenhuollon tarjoajalta.

Voit kysyä lääkäriltäsi tai apteekista, otatko 21 päivän apteekkitabletteja, kuten Logynon tai Binovium. Tämä johtuu siitä, että jokaisessa pillerissä käytetään erilaista määrää hormoneja, jotka on annettava oikeassa järjestyksessä onnistumisen kannalta.

Pelastaako se minut raskaaksi tulemisesta noretisteronilla?

Noretisteroni eri annoksella voi estää raskauden. Kuukautisten lykkäämiseen tarvittava annos on erillinen raskauden välttämiseksi tarvittavasta annoksesta eikä estäisi raskauden syntymistä. Jos haluat hyötyä abortista, sinun kannattaa kokeilla sekoitettua suun kautta otettavaa ehkäisypilleria ja unohtaa ilman tablettitaukoa.

Pitäisikö puuttuvien pillereiden olla turvallisia?

Helppo tapa lykätä syklejä on ottaa Norethisterone-pillereitä. Jos haluat selvittää, ovatko nämä tabletit turvallisia, ota aina ensin yhteyttä lääkäriin, koska ne voivat olla vaarallisia tietyille naisille (esim. Naisille, joilla on henkilökohtainen tai sukututkimus veritulppia). Sinun on täytettävä kyselylomakkeemme päättääksesi, voidaanko noretisteronia käyttää turvallisesti.

Kenen ei pitäisi käyttää noretisteronia?

Jos käytät noretisteronia, et voi käyttää sitä, jos

 • Olet raskaana
 • Sinulla on noretisteroniallergia tai jotkut tabletin osat
 • Sinulla on kuukautisten verenvuotojakso, joka ei ole jakso (t√§m√§ sis√§lt√§√§ aikaisemmat samanlaiset ongelmat)
 • Sinulla on angina pectoris
 • H√§nell√§ oli syd√§nkohtaus
 • Sinulla on veritulppaongelma tai sinulla on ollut veritulppia suvussa, mukaan lukien syv√§ laskimotromboosi (DVT)
 • Imetyksen aikana kehollasi on keltaisuutta tai kutiava ihottuma, joka muuttuu rakkuloiksi raskauden aikana (raskausajan pemfigoidi)
 • Kehossasi tunnet yleist√§ naarmuuntumista,
 • H√§nell√§ on joitain maksaongelmia.
 • Sinulla on porfyria, harvinainen sairaus, joka vaikuttaa p√§√§asiassa ihoon ja hermostoon.

Lääkärisi suosituksen mukaan voit käyttää noretisteronia vain, jos sinulla on jokin yllä mainituista vaikutuksista.

 • Migreenit
 • Epilepsia
 • Tai astma
 • Syd√§nsairaus
 • Munuaisongelmat

Lääkäriin tehdyn lääkärintarkastuksen jälkeen noretisteroni saattaa olla riittävä. Jos kuulut johonkin edellä mainituista ryhmistä, emme suosittele aikaviive pillereitä, koska tämä vaatii asiantuntijan valvontaa.

Noretisteronilehti

Voinko käyttää muita lääkkeitä noretisteronin ottamiseen?

Tietyille lääkkeille noretisteronia voidaan ottaa helposti, lukuun ottamatta seuraavia lääkkeitä.

 • Epilepsial√§√§kkeet
 • Tietyt antibiootit, kuten rifampisiini ja doksisykliini,
 • Tietyt virusl√§√§kkeet, kuten HIV-l√§√§kkeet,
 • L√§√§kkeet sy√∂p√§l√§√§kkeisiin
 • Aminoglutetimidil√§√§kitys
 • K√§ytet√§√§n heikent√§m√§√§n immuunivastetta, siklosporiinia
 • Kaikki s√§rkyl√§√§kkeet, kuten tulehduskipul√§√§kkeet, kuten steroidit, kuten ibuprofeeni, naprokseeni,
 • L√§√§kkeet, jotka on hyv√§ksytty korkean verenpaineen hallintaan

Jos käytät jotakin lääkettä, joka kuuluu edellä mainittuihin luokkiin, voit keskustella lääkärisi kanssa. Lääkäreidesi valvonnassa voit myös ottaa Norethisteronia.

Milloin menen lääkäriin?

Jos haluat ottaa lääkkeitä, jotka vapauttavat nopeasti, mutta sinulla on tila tai käytät lääkettä, jota ei pidä ottaa noretisteronin kanssa, ota yhteys lääkäriisi.

Usein voit käydä lääkärin luona, jos sinulla on huolenaiheita.

Koska lopetat noretisteronin käytön, sinulla ei ole aikaa (koska saatat olla raskaana)

Mitä eroa on Utovlan tai Primolut N ja Norethisterone välillä?

Noretisteronin markkinoidut muodot ovat Utovlan ja Primolut N. Niill√§ kaikilla on sama vaikuttava aine (noretisteroni) ja inaktiiviset ainesosat vaihtelevat vain toisistaan ‚Äč‚Äč(kuten tabletin sitovat apuaineet). Ne kaikki toimivat samalla tavalla ja ovat yht√§ tehokkaita. Kaikki naiset ovat saattaneet kokeilla ja p√§√§tt√§√§ pit√§√§ kiinni tietyst√§ tuotemerkist√§, mutta mik√§√§n tietty merkki ei ole parempi kuin toinen. L√§het√§ meille s√§hk√∂postia, jos haluat tietyn tuotemerkin, ja teemme parhaamme vastaamaan sinua.

Onko minulla lentokoneessa lupa ottaa noretisteronia?

Osana käsimatkatavaroitasi voit ottaa reseptisi lentokoneeseen. Varmista, että pillerit ovat annetussa pakkauksessa, ja nimesi ja ohjeet apteekin tarrassa. Suosittelemme, että otat yhteyttä lentoyhtiöön ennen lentämistäsi ollaksesi turvallinen.

Noretisteronitilaus (ei reseptiä)

Yllä olevasta taulukosta voit tilata Norethisteronin. Löydät lisää tietoa tästä lääkkeestä myös siellä. Suosittelemme myös, että vierailet tässä online-lääketieteellisessä palvelussa, kun olet mukana vaihtoehtoisessa viivästyneessä kuukautisten määrityksessä. Jos haluat, niin:

Osta noretisteronia ilman reseptiä;
Katso lisää lääkkeitä / tavaroita viivästyneille kuukautisille;
Lisätietoja viivästyneistä kuukautisista saat lisätietoja.

K√§y online-l√§√§k√§riin tai paina ’Osta nyt’ alla olevaa painiketta

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta Norethisterone”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet