Osta nexium

143.09

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mistä syystä Nexiumia käytetään?

Nexium-tabletteja käytetään mahalaukun refluksoinnin aiheuttamien oireiden hoitoon, mikä tapahtuu, kun mahalaukun happopitoisuus palaa ruokatorveen (kurkkuun), kun sulkijalihakset (ruokatorven ja vatsan leikkauspisteessä oleva lihas) toimivat yleensä yhdyskäytävänä mekanismina ja pysähtyvät mahalaukun sisältö palamasta virtaukseen, ei toimi oikein tai on heikentynyt.

Kuten tätä häiriötä kutsutaan, gastro-ruokatorven refluksitauti (GORD) aiheuttaa oireita, kuten närästystä ja dyspepsiaa (ruoansulatushäiriöt ja vatsakipu), ja voi vahingoittaa tulehduksellista ruokatorvea (ruokatorvitulehdus).

Nexium-tabletteja käytetään myös mahahaavojen (maha-suolikanavan haavaumat tai mahalaukun vauriot) ja pohjukaissuolihaavan (pohjukaissuolihaava tai yläsuolen vuorauksen vaurio) hoitoon ja välttämiseen; ja mahahaavat, jotka aiheutuvat ei-steroidisten tulehduskipulääkkeiden (NSAID) käytöstä; ja yhdistelmähoitona mahahaavan bakteeri-tulehduksen aiheuttamien mahahaavojen ehkäisyyn.

Nexium-tabletteja käytetään myös lievittämään happoon liittyvän dyspepsian oireita, jotka voivat johtua runsaasti rasvaa tai happoa sisältävien elintarvikkeiden kulutuksesta, tai Zollinger-Ellisonin oireyhtymästä, joka indusoi mahahapon lisääntynyttä vaikutusta gastriinihormonin kohonneista tasoista.

Kuinka Nexium toimii?

Esomepratsolia, protonipumpun estäjää, jota käytetään mahahapon ylimäärän aiheuttamien häiriöiden hoitoon, löytyy Nexium-tableteista vähentämällä mahaan vapautuneen mahahapon määrää. Ruokavalion proteiinien sulattamiseksi tarvitaan mahahappoa, joka muodostuu vatsan seinämän parietaalisoluista. Mahahapon tuotanto perustuu H + K + ATPaasientsyymin, protonipumpun, joka on vastuussa vety-positiivisten ionien ruiskuttamisesta vatsaan soluista, aktiivisuuteen, mikä lisää mahalaukun happamuutta. Nexium-esomepratsolitabletit estävät H + / K + -ATPaasin roolin, mikä estää haponeritystä estämällä happotuotannon lähteen.

Tämä esomepratsolin aktiivisuus vähentää suolen sisällön happamuutta vähentäen siten gastroesofageaalisen refluksitaudin (GORD) ja ruokatorvitulehduksen aiheuttamia happovaurioita ja lieventävän mahahapon, kuten närästyksen ja dyspepsian, vaikutuksia. Nexium-tabletit auttavat myös estämään mahalaukun (mahalaukun) ja pohjukaissuolihaavan (ylemmän suolen) mahahaavan kehittymisen estämällä mahahapon eritystä ja auttavat myös hoitamaan mahahaavan refluksin aiheuttamia haavaumia ja vaurioita.

Mitä löytyy Nexiumista?

Vaikuttava aine esomepratsoli, protonipumpun estäjä, jota käytetään mahahapon liiallisen erityksen aiheuttamien häiriöiden hoitoon, löytyy Nexium-kapseleista.

Nexiumin mahalaukun refluksoinnin hoito

Nexium-tabletit sisältävät esomepratsolia, jota käytetään ruoansulatuskanavan refluksitautitilojen (GORD) hoitoon. Mahalaukun refluksi on paikka, jossa mahalaukun happomateriaali varautuu ruokatorveen (ruokatorveen), joten se ei toimi kunnolla tai sitä heikentää sulkijalihas (ruokatorven ja vatsan leikkauspisteessä oleva lihas), joka yleensä toimii yksisuuntaisena ja estää mahalaukun sisällön valumisen ulos. Mahalaukun refluksioireita ovat närästys ja dyspepsia (ruoansulatushäiriöt ja vatsakipu) ja ruokatorven vauriot, jotka aiheuttavat tulehduksen (ruokatorvitulehdus).

Nexium-tableteissa oleva esomepratsoli vähentää hapon vapautumista mahalaukun parietaalisoluissa estämällä happoa tuottavan H + K + ATPaasi -entsyymin aktiivisuuden. Tämä esomepratsolin aktiivisuus vähentää mahalaukun happamuutta, vähentää maha-suolikanavan refluksitautin (GORD) ja ruokatorvitulehduksen mahdollisesti aiheuttamia happohäiriöitä, lievittää mahahapon ylimääräisiä vaikutuksia, kuten närästystä ja dyspepsiaa, ja auttaa korjaamaan liiallisen hapon aiheuttamia heikentyneitä kudoksia.

Mahahaavan Nexium

Nexium-tabletit sisältävät vaikuttavana aineena esomepratsolia, jota käytetään mahahaavan (maha-suolikanavan haavaumat tai mahalaukun vauriot) ja pohjukaissuolihaavan (pohjukaissuolihaava tai ylemmän suolen limakalvovaurio) hoitoon ja välttämiseen, jotka aiheutuvat liiallisesta mahahapon erityksestä ja käytön aiheuttamista mahahaavoista ei-steroidisten tulehduskipulääkkeiden (NSAID).

Yhdistelmähoitona Nexium-tabletteja käytetään myös Helicobacter pylori -bakteerin aiheuttaman mahahaavan aiheuttamien mahahaavojen hoitoon ja välttämiseen sekä antibioottien käytön kanssa.

Estämällä hapon muodostumisesta vastaavan H + K + ATPaasi -entsyymin toiminnan Nexium-tabletti esomepratsoli vähentää mahalaukun parietaalisolujen happoeritystä. Tämä esomepratsolin aktiivisuus vähentää mahalaukun happamuutta, mikä vähentää mahalaukun happovaurioita ja mahdollistaa jo muodostuneiden haavaumien parantumisen.

Mitkä ovat Nexiumin sivuvaikutukset?

Ummetus, pahoinvointi, oksentelu, ripuli, tuuli (ilmavaivat), kuume, suun kuivuminen, ihottuma, huimaus, ihon kihelmöinti (parestesia), unettomuus ovat yleisimmin havaittuja haittavaikutuksia Nexium-pillereiden ottamisen jälkeen.

Milloin ei ole tarkoituksenmukaista käyttää Nexiumia?

Sinun ei pitäisi käyttää Nexiumia, jos:

  • Olet allerginen esomepratsolille, jollekin muulle protonipumpun s√§√§telij√§lle tai jollekin Nexium-ainesosalle,
  • Ota l√§√§kkeit√§, jotka h√§iritsev√§t Nexiumia, mukaan lukien: ketokonatsoli ja itrakonatsoli, sienil√§√§kkeet, veren varfariini, epilepsian fenytoiini, atatsanaviirin antiretroviraalinen aine, klaritromysiiniantibiootti, takrolimuusin immunosuppressiivinen aine, diatsepaamin rauhoittava aine

Kuinka Nexium on tarkoitettu otettavaksi?

Voit ottaa Nexium-tabletit vähintään tunti ennen ateriaa lasillisen viiniä. Hoidetusta häiriöstä riippuen voit jatkaa Nexium-pillereiden ottamista lääkärin määräämän ajan, tyypillisesti muutamasta viikosta 6 kuukauteen.

Kuinka kauan aiot käyttää Nexiumia?

Hoidetusta häiriöstä riippuen voit jatkaa Nexium-pillereiden ottamista lääkärin määräämän ajan, tyypillisesti muutamasta viikosta 6 kuukauteen.

Nexium-annos jäi väliin

Kun unohdat annoksen Nexium-pillereit√§, ota yksi heti kun muistat ja siirr√§ sitten puuttuvaa annosta, jos ei ole aika ottaa seuraava annos. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.

Kuinka Nexiumia säilytetään?

Ennen kuin k√§yt√§t niit√§ ja s√§ilyt√§t alle 30 ¬į C: n l√§mp√∂tilassa kylm√§ss√§, kuivassa paikassa, voit pit√§√§ Nexium-tabletit pakkauksessaan.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta nexium”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet