Osta nasonex

62.79

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Osta Nasonexia ilman reseptiä

Mistä syystä Nasonexia käytetään?

Nasonex-nenäsumutetta käytetään kausiluonteisen siitepölyallergian, yleisesti nimellä heinänuha, ja ympärivuotisten monivuotisten allergeenien, kuten eläinten ihon, homeen ja talon pölypunkkien, aiheuttaman allergisen nuhan hoitoon ja välttämiseen. Nasonex-nenäsumute lievittää nenän oireita, kuten nenän tukkoisuutta, vuotavaa nenää ja aivastelua, allergisesta nuhasta.

Kuinka Nasonex toimii?

Mometasonia, tehokasta kortikosteroidia ja tulehduskipulääkettä, joka hallitsee paikallista tulehdusta nenäkäytävissä, mikä johtuu allergisesta reaktiosta allergeeneille, kuten siitepölylle tai talon pölypunkille, löytyy Nasonex-nenäsumutteesta. Mometasoni estää tulehduskemikaalien kuten prostaglandiinien ja leukotrieenien tuotantoa Nasonex-nenäsumutteessa ja vähentää tulehduksen merkkejä, kuten liman muodostumista, turvotusta ja kutinaa, auttaen lievittämään oireita, kuten vuotava nenä, aivastelu ja nenän tukkoisuus. Nasonex-nenäsumute hidastaa usein nenän polyyppien kehittymistä ja auttaa lievittämään polyyppien aiheuttamaa nenän tukkoisuutta.

Mitä Nasonexissa on?

Nasonex-nenäsumute sisältää 0,05 prosenttia suspendoitua vaikuttavaa ainetta, mometasonifuroaattia, voimakasta kortikosteroidia ja tulehduskipulääkettä, jota käytetään allergisen nuhan ehkäisyyn ja hoitoon. Glyseriini, mikrokiteinen selluloosa, natriumkarboksimetyyliselluloosa, sitruunahappo, natriumsitraatti, bentsalkoniumkloridi ja 80,0 polysorbaatti. Nasonex-nenäsumute toimitetaan annosruiskutuspumppuna, ja se antaa 50 mcg mometasonifuroaattia nenäkanaviin per annos (annosteltu suihke); jokainen pullo Nasonex-nenäsumutetta sisältää 140 annosta.

Nasonex-allergian hoito

Mometasoni, aktiivinen kortikosteroidi ja tulehduskipulääke, jota käytetään kausiluonteisen siitepölyallergian aiheuttaman allergisen nuhan ehkäisyyn ja lyhytaikaiseen hoitoon, joka tunnetaan myös nimellä heinänuha ja monivuotinen allergia ympärivuotisille allergeeneille, kuten siipikarja, ihon punkit, homeet ja talopöly, löytyy Nasonex-nenäsumutteesta. Mometasoni estää tulehduksellisten aineiden, kuten prostaglandiinien, tuotantoa Nasonex-nenäsumutteessa ja vähentää tulehduksen merkkejä, kuten liman muodostumista, turvotusta ja kutinaa, ja auttaa lievittämään nenän oireita, kuten vuotava nenä, tukkoinen nenä ja aivastelu.

Nasonex nenän polyypeille

Nasonex-nenäsumute sisältää mometasonia, voimakasta kortikosteroidia ja tulehduskipulääkkeitä, joita käytetään nenän polyyppien hoitoon, jotka ovat nenän kasvaimia, joiden uskotaan johtuvan allergioista ja jotka kehittyvät joskus samanaikaisesti allergisen nuhan kanssa. Mometasoni hidastaa nenän polyyppien kehittymistä Nasonex-nenäsumutteessa ja auttaa lievittämään polyyppien aiheuttamaa nenän tukkoisuutta.

Kenen sivuvaikutuksia Nasonexilla on?

Yleensä Nasonex-nenäsumutteen käytön yhteydessä ilmoitetut yleisimmät haittavaikutukset olivat kohtalaisia, mukaan lukien kuume, virusinfektio, kurkkukipu, nenän veri ja yskä.

Milloin Nasonexia ei tarvitse tarvita?

Ei ole asianmukaista käyttää Nasonexia, jos

  • Olet allerginen mometasonille tai muulle Nasonexin nen√§sumutekomponentille
  • Olet raskaana tai imet√§t ilman l√§√§k√§rin kuulemista.
  • Nasonex-nen√§sumute v√§hent√§√§ alttiutta infektioille, kun nen√§ss√§si on tartuntatauti.
  • Koska Nasonex-nen√§sumute hidastaa haavan paranemista, sinulla on ollut √§skett√§inen nen√§vamma
  • Muita inhaloitavia tai oraalisia kortikosteroideja k√§ytet√§√§n

Miksi he käyttävät Nasonexia?

Nenään annettavaksi Nasonex-nenäsumute on tarkoitettu vain aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille. Ravista Nasonex-nenäsumutetta ennen käyttöä ja lisää 1-2 suihketta kumpaankin sieraimeen kerran päivässä, mieluiten aamulla, apteekkihenkilökunnan ohjeiden mukaan.

Nasonex-nenäsumutetta käytetään myös kausiluonteisen allergisen nuhan ennaltaehkäisyyn aikuisilla ja yli 12-vuotiailla nuorilla, jotta vältetään heinänuhan oireiden ilmaantuminen, ja sinun on aloitettava Nasonex-nenäsumutteen käyttö 2-4 viikkoa ennen odotettua siitepölyn alkua kausi.

Optimaalisen oireiden lievittämiseksi voit käyttää Nasonex-nenäsumutetta päivittäin ja jatkaa lääkärisi tai apteekkihenkilökunnan määräämää aikaa, yleensä koko heinänuhan ajan, mutta enintään 3-6 kuukautta. 12 tunnin kuluessa voit alkaa tuntea oireiden lievitystä, vaikka täydellinen vaikutus saavutetaan yleensä 1-2 viikon kuluessa ensimmäisestä annoksesta.

Kuinka kauan on asianmukaista ottaa Nasonexia?

Optimaalisen oireiden lievittämiseksi voit käyttää Nasonex-nenäsumutettasi päivittäin ja jatkaa lääkärisi tai apteekkihenkilökunnan määräämän ajan, yleensä koko heinänuhan ajan, mutta enintään 3-6 kuukautta. Yleensä optimaalinen vaikutus saavutetaan 1-2 viikon kuluessa ensimmäisestä annoksesta.

Unohdettu Nasonex-annos

Kun unohdat annoksen Nasonexia, ota se heti kun muistat, ellei seuraava annos ole er√§√§ntynyt, joten v√§lt√§ puuttuvaa annosta. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.

Kuinka he säilyttävät Nasonexia?

Nasonex-nen√§sumuteesi on pidett√§v√§ huoneenl√§mm√∂ss√§ alle 30 ¬į C; √Ąl√§ s√§ilyt√§ j√§√§kaapissa ja est√§ kirkasta auringonpaistetta.

Nasonex-tilaus (tiskiltä)

Yllä oleva taulukko auttaa sinua tilaamaan Nasonexin. Löydät lisää tietoa tästä lääkkeestä myös siellä. Suosittelemme myös, että vierailet tällä online-lääketieteen tarjoajalla milloin tahansa, kun olet mukana vaihtoehtoisessa allergialääkkeessä. Jos haluat, niin:

Osta Nasonex ilman reseptiä;
Katso lisää lääkkeitä allergioille / tuotteille;
Lue lisätietoja allergioista.

Mene online-lääkäriin tai paina alla olevaa Osta nyt -painiketta.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta nasonex”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet