Osta nasacort

62.79

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mikä on Nasacort?

Nasacortia k√§ytet√§√§n kausiluonteisten ja ymp√§rivuotisten allergiaoireiden (kuten vuotava nen√§, silmien / nen√§n / kurkun kutina, aivastelu) v√§ltt√§miseen ja hoitoon. Triamcinolone kuuluu l√§√§keryhm√§√§n, jota kutsutaan kortikosteroideiksi. Se toimii nen√§k√§yt√§viss√§ v√§hent√§m√§ll√§ turvotusta (tulehdusta). Ja jos olet ostanut ainetta aiemmin, tarkista pullon ainesosat. Tuottaja on saattanut muuttaa ainesosia. Ja eri syist√§ tuotteet, joilla on samanlainen nimi, voivat sis√§lt√§√§ erilaisia ‚Äč‚Äčainesosia. Se voi satuttaa sinua tekem√§√§n v√§√§r√§n asian.

Kuinka Nasacortia käytetään?

Ennen kuin otat tätä lääkettä, lue kaikki reseptipakkauksen ohjeet ja noudata niitä, jos käytät OTC-tuotetta itsehoitoon. Ota yhteyttä apteekkiin, jos sinulla on kysyttävää. Jos lääkäri on suositellut tätä lääkettä, ota se ohjeiden mukaan. Ennen kuin käytät tätä lääkettä ja joka kerta vaihdat lääkitystä, lue apteekkihenkilökunnan antama potilastunniste.

Noudata kuvattuja ohjeita tämän lääkkeen oikeaan käyttöön. Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos sinulla on kysyttävää. Tämä lääkitys on tarkoitettu nenälle. Normaali annos aikuisille on 2 suihketta kumpaankin sieraimeen kerran tai kahdesti päivässä tai lääkärisi ohjeiden mukaan. Lasten normaali annos on 1-2 suihketta kerran päivässä kumpaankin sieraimeen tai lääkärin ohjeiden mukaan.

Lopeta silmien tai suun ruiskuttaminen tällä lääkkeellä. Ennen tämän lääkkeen ottamista puhaltaa nenäsi ystävällisesti. Ravista ruiskutusyksikköä ennen jokaista käyttökertaa. Noudata pakkauksessa olevia ohjeita, jotta ruiskutus on esitäytetty oikein. Poista turvasuojus ennen ruiskun käyttöä. Peitä toinen sieraimesta hieromalla sitä sormellasi.

Jos se n√§kyy, k√§√§nn√§ p√§√§t√§ ja laita nen√§sovitin varovasti toiseen sieraimeen. Annostele m√§√§r√§tty m√§√§r√§ suihketta painamalla laite tiukasti alas. √Ąl√§ suihkuta suoraan nen√§n keskimm√§iseen sein√§m√§√§n (nen√§n v√§lisein√§). Hengit√§ nen√§n kautta, hengit√§ pehme√§sti ja hengit√§ hampaiden l√§pi. Toista toisella sieraimella. S√§√§d√§ nen√§n inhalaattorin hattu. Kun olet ottanut t√§m√§n l√§√§kkeen, lopeta nen√§n puhallus 15 minuutin ajan.

Mitkä ovat Nasacortin haittavaikutukset?

Nenän / kurkun kuivuus tai epämukavuus, yskä, aivastelu, nenäverenvuoto ja paha maku / haju voivat aiheuttaa. Jos jompikumpi näistä haittavaikutuksista jatkuu tai pahenee, ilmoita asiasta heti lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle. Kun lääkäri on määrännyt sinulle tätä lääkettä, muista, että hän on päättänyt, että hyötysi on suurempi kuin haittavaikutusten riski.

Ei ole merkittäviä haittavaikutuksia potilaille, jotka käyttävät tätä lääkettä. Jos sinulla on jompikumpi näistä harvinaisista mutta äärimmäisistä sivuvaikutuksista, ilmoita asiasta heti lääkärille: maun tai tuoksun puute, kipu / tiputtaminen nenässä. On todennäköistä, että nenässä annettavia kortikosteroideja nautitaan verenkiertoon harvoin.

Tämä voi johtaa vakaviin kortikosteroidien haittavaikutuksiin. Näitä haittavaikutuksia esiintyy todennäköisimmin imeväisillä ja ihmisillä, jotka ovat käyttäneet tätä lääkettä pitkään ja suurina annoksina. Ilmoita heti lääkärille seuraavista haittavaikutuksista: epätavallinen väsymys / voimakas painonlasku, kuume, nilkkojen / jalkojen turvotus, lisääntynyt jano / liike, näköongelmat.

Entä jos unohdan Nasacort-annoksen?

Jos k√§yt√§t p√§ivitt√§ist√§ rutiinia t√§m√§n l√§√§kityksen kanssa ja ohitat annoksen, ota se heti kun tied√§t. Ohita puuttuva annos, jos se on l√§hell√§ seuraavan annoksen aikaa, ja palauta p√§ivitt√§inen annostelu. √Ąl√§ p√§√§st√§ kaksinkertaiseen annokseen kiinni.

Kuinka Nascort tallennetaan?

S√§ilyt√§ sit√§ valolta ja kosteudelta huoneenl√§mm√∂ss√§. √Ąl√§ s√§ilyt√§ tavaroitasi kylpyhuoneessa. T√§m√§n l√§√§kkeen useilla tuotemerkeill√§ on erilaiset vaatimukset varastolle. Tuotepakkauksista on ohjeita tuotemerkin s√§ilytt√§miseen tai apteekkiin. Pid√§ kaikki l√§√§kkeet poissa lemmikkiel√§inten ja pikkulasten luota. Ennen kuin k√§sket√§√§n tekem√§√§n niin, √§l√§ huuhtele huumeita alas wc: hen tai kaada niit√§ putkeen. H√§vit√§ t√§m√§ aine asianmukaisesti, kunnes se on vanhentunut tai sit√§ ei en√§√§ tarvita. Ota yhteytt√§ apteekkiin tai paikalliseen yritykseen j√§tteiden h√§vitt√§miseksi.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta nasacort”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet