Osta mysimba

282.79

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mikä Mysimba täällä on?

Aliravitsemuksen lisäksi on monia selityksiä sille, miksi yksilöt voivat kohdata painonnousua, kuten vaikeuksia säätää annoksen kokoa ja syödä stressin tai ahdistuksen vuoksi. Molemmat auttavat aiheuttamaan painonnousua, joka ei ole toivottavaa.

Mysimban lääkkeet auttavat aivoja tukahduttamaan ruokahalunsa ja muuttamaan ajatuksia, joita sillä voi olla ruoan nauttimisesta.

Mitkä ovat Mysimban tärkeimmät edut?

Laihdutuksen auttaminen on Mysimban ensisijainen etu. T√§m√§n kahden l√§√§kkeen seoksen on osoitettu auttavan ihmisi√§ menett√§m√§√§n keskim√§√§rin 5 prosenttia kokonaispainostaan ‚Äč‚Äč56 viikon kuluttua tutkimuksessa, jonka Yhdysvaltain Contrave (valmistajan nimi tuotteelle) -valmistaja ilmoitti verrattuna 1 prosenttiin ilman Contrave-valmistetta, kun sit√§ k√§ytet√§√§n v√§h√§kalorisella ruokavaliolla ja lis√§√§ntyneell√§ liikunnalla. 42 prosenttia yksil√∂ist√§ menetti v√§hint√§√§n 5 prosenttia kokonaispainostaan ‚Äč‚Äčtutkimuksessa, verrattuna 17 prosenttiin yksil√∂ist√§, jotka eiv√§t k√§ytt√§neet Contrave-valmistetta.

Tämä painon lasku pyrkii minimoimaan haitallisen rasvan kertymisen vyötärön ympärille, mikä voi johtaa lääketieteellisiin ongelmiin, kuten diabetekseen ja sydän- ja verisuonitauteihin.

Triglyseridien ja LDL (huono) kolesterolin väheneminen voi myös auttaa Mysimban kanssa. Mysimbaa käyttävät diabeetikot ovat usein osoittaneet muutoksia verensokerin säätelyssään.

Kuinka Mysimba toimii?

Kahta farmaseuttista lääkettä ovat Mysimba: naltreksoni ja bupropioni.

Ruokahalun ja ruokahalun lievittämiseksi molemmat lääkkeet vaikuttavat aivojen palkkareseptoreihin. Buproprion pyrkii tukahduttamaan nälän ja uskotaan, että naltreksoni voi hillitä himoja. Ne eivät ole uusia lääkkeitä, mutta niitä on saatavana yhtenä pillerinä tästä formulaatiosta liikalihavuuden hoitoon ensimmäistä kertaa. Buproprionia on käytetty myös masennuslääkkeenä ja tupakoinnin vähentämisen apuvälineenä, ja naltreksonia on käytetty alkoholiriippuvaisilla potilailla, koska se kykenee torjumaan opioidikipulääkkeiden vaikutuksia ja minimoimaan himoa.

Kuinka he ottavat Mysimban?

Yli 18-vuotiaiden liikalihavien ihmisten tukemiseksi painonhallinnassa suositellaan Mysimbaa. Se tulisi ottaa täsmälleen lääkärin ehdottamalla tavalla. Jos et ole varma, miten se tehdään, kun olet lukenut oheisen pakkausselosteen, ota yhteys apteekkiin tai lääkäriin.

Tavallinen annostus on aloittaa ottamalla yksi tabletti päivässä ensimmäisen viikon ajan aamulla. Joten toisen viikon aikana ota yksi tabletti aamulla ja yksi tabletti iltapäivällä. Kolmannesta viikosta lähtien potilaille annetaan kaksi tablettia aamulla, mutta vain yksi tabletti yöllä. Viikosta 4 alkaen annos nousee aamulla ja illalla kahteen tablettiin.

Jos olet jo sitoutunut pitämään vähäkalorista ruokavaliota ja nostamaan fyysistä liikuntaa, Mysimba voidaan ottaa vain. Koska muut näkökohdat voivat vaikuttaa painonnousuun, voi olla hyödyllistä hankkia lisäterapeuttista apua.

Mysimba voidaan lopettaa, jos et menetä 5 prosenttia alkuperäisestä painostasi 16 viikon kuluessa.

Onko minulle oikein Mysimba?

Mysimba voidaan ottaa vain, jos lääkäri suosittelee sitä. Potilaiden, joille kehittyy yliherkkyys jollekin luetelluista aineosista, ei pidä ottaa sitä. Se ei sovi naisille, jotka ovat raskaana tai suunnittelevat adoptiota, maksan tai munuaisten vajaatoimintaa sairastaville tai syömishäiriöille.

Potilaat voivat my√∂s lopettaa Mysimban, jos heill√§ on hallitsematon verenpainetauti, kohtaustauti, ep√§ilty keskushermoston kasvain tai bentsodiatsepiinin tai alkoholin vieroitus. Jos potilas k√§ytt√§√§ edelleen muita l√§√§kkeit√§, kuten bupropionia tai naltreksonia, tai jos h√§nell√§ on ollut kaksisuuntainen mielialah√§iri√∂ tai aiemmin diagnosoitu bulimia tai anorexia nervosa, Mysimbaa ei tule k√§ytt√§√§. Mysimba ei sovi my√∂sk√§√§n potilaille, jotka ovat aktiivisia riippuvaisia ‚Äč‚Äčmasennusl√§√§kkeist√§, jotka tunnetaan nimell√§ monoamiinioksidaasin est√§j√§t (MAOI) viimeisten 14 p√§iv√§n aikana, tai jotka ovat t√§ll√§ hetkell√§ riippuvaisia ‚Äč‚Äčkroonisista opioideista tai opioidiagonisteista.

Potilailla, joilla on ollut masennusta, Mysimba-valmistetta tulee käyttää varoen. Bupropionia, joka on samanlainen kuin joissakin masennuslääkkeissä käytettävät vaikuttavat aineosat, löytyy Mysimbasta. Teoreettisesti tämä lisää itsemurhatoiminnan riskiä. Bupropioni voi myös lisätä kouristusten riskiä. Lisää yksityiskohtia on oheisessa esitteessä.

Mysimba 8/90 mg tabletti 112

Mitkä ovat Mysimban sivuvaikutukset?

Kuten kaikki lääkkeet, Mysimba voi aiheuttaa haittavaikutuksia joillekin potilaille. Yleisimmät sivuvaikutukset ovat:

 • Unettomuus
 • Yli huoli
 • Pelko
 • P√§√§ns√§rky
 • Pitoisuuden h√§iri√∂
 • Huimaus
 • Viile√§t huuhtelut
 • Palpations
 • Ummetus
 • Pahoinvointi
 • Paine lihaksissa

Monet ihmiset eivät voi kohdata sivuvaikutuksia. Kerro lääkärillesi, jos havaitset haittavaikutuksia, joka voi kehottaa sinua välttämään Mysimban ottamista. Sinun on säännöllisesti seurattava verenpainettasi Mysimba-hoidon aikana.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta mysimba”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet