Osta montelukast

73.79

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Montelukast Osta ei reseptiä

Mistä syystä Montelukastia käytetään?

Montelukast 10 mg -tabletteja käytetään astman hoitoon aikuisilla ja yli 15-vuotiailla nuorilla, kroonisen astman hoitoon ja auttamaan ehkäisemään oireita, kuten yskää, hengityksen vinkumista ja puristusta rinnassa päivällä ja yöllä sekä astman pahenemisvaiheita. ei hoitaa astmakohtausta. Verrattuna muihin astmalääkkeisiin, mukaan lukien inhaloitavat kortikosteroidit ja bronkodilataattorit, voidaan käyttää Montelukast 10 mg -tabletteja.

Montelukast 10 mg -tabletteja käytetään myös liikunnan aiheuttaman astman välttämiseen ennaltaehkäisyn avulla. Montelukast 10 mg -tabletteja käytetään myös kausiluonteisten siitepölyallergioiden (heinänuha) ja monivuotisten allergioiden, kuten talopölypunkkien, homeiden ja eläinten ihon, ehkäisyyn. Allerginen nuha, johon liittyy merkkejä, joihin liittyy nenän tukkoisuus, vuotava nenä, aivastelu, silmien juottaminen, yskä, punaiset ja turvonnut silmät sekä univaikeudet, voi johtua molemmista allergioista.

Mitä Montelukast sisältää?

Montelukast 10 mg -tablettien vaikuttava aine on montelukastinatrium, leukotrieenireseptorin salpaaja, joka estää leukotrieenin välittämää tulehdusta astman ja allergisen nuhan yhteydessä. Vedetön laktoosi, mikrokiteinen selluloosa, natriumkroskarmelloosi, piidioksidi (vedetön kolloidinen), magnesiumstearaatti, hypromelloosi, selluloosa-hydroksipropyyli, keltainen rautaoksidi, punainen rautaoksidi, titaanidioksidi ja tislattu vesi.

Voinko ottaa Montelukastia muiden astmalääkkeiden kanssa?

Vain lääkärisi määräämällä tavalla voit ottaa 10 mg Montelukast Accord -tabletteja sekä muita astmalääkkeitäsi, mukaan lukien inhaloitavat keuhkoputkia laajentavat lääkkeet ja kortikosteroidit.

Kit Montelukast 10 mg Leaflet 28 pakkausta

Millaisia ‚Äč‚Äčsivuvaikutuksia Montelukastilla on?

Kun otetaan 10 mg Montelukast-pillereitä, yleisimmin havaittuja haittavaikutuksia ovat vatsakipu ja päänsärky.

Milloin Montelukastia ei tule käyttää?

Jos käytät Montelukast 10 mg pillereitä, et voi käyttää

  • Olet allerginen Montelukastille tai Montelukastin jollekin muulle aineelle
  • Fenobarbitaali, joka on vuorovaikutuksessa Montelukast-tablettien kanssa, otetaan
  • Olet alle 15-vuotias ja sinun on otettava lasten purutabletteja.

Miksi Montelukast oli tarkoitus ottaa?

10 mg: n Montelukast-pillerit, nieltynä kokonaisina, tulee ottaa kerran päivässä, yleensä yöllä, vesilasillisen kanssa ruoan kanssa tai ilman. Jatka Montelukast 10 mg -tablettien käyttöä niin kauan kuin lääkäri on määrännyt, ja jatka Montelukast 10 mg -tablettien käyttöä astman hoitoon, vaikka olosi olisikin parempi, koska sen on tarkoitus auttaa hallitsemaan astmaasi pitkällä aikavälillä. lääkitys.

Kuinka kauan sinulla on Montelukast?

Jatka Montelukast 10 mg -tablettien käyttöä niin kauan kuin lääkäri on määrännyt, ja jatka Montelukast 10 mg -tablettien käyttöä astman hoitoon, vaikka olosi olisikin parempi, koska sen on tarkoitus auttaa hallitsemaan astmaasi pitkällä aikavälillä. lääkitys.

Missed Montelukast -annos

Jos unohdat 10 mg: n annoksen Montelukast-pillereit√§, ota se heti kun muistat, ellei seuraavaa annosta er√§√§nny, jolloin sinun tulisi v√§ltt√§√§ unohtunut annos. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.

Kuinka Montelukast on tarkoitettu varastoitavaksi?

Montelukast on pidett√§v√§ kylm√§ss√§, kuivassa, alle 25 ¬į C l√§mp√∂tilassa, suojattuna l√§mm√∂lt√§ ja kosteudelta.

Montelukast-tilaus (ei reseptiä)

Voit tilata Montelukastia yllä olevasta taulukosta. Löydät myös lisätietoja tästä lääkkeestä verkossa. Suosittelemme myös, että käytät tätä online-lääketieteellistä palveluntarjoajaa, jos olet kiinnostunut ylimääräisestä astmalääkkeestä. Jos haluat, niin:

Osta Montelukast ilman reseptiä;
Katso lisää Astman lääkkeet / lääkkeet;
Lue kaikki astmasta.

K√§y online-l√§√§k√§riin tai paina ’Osta nyt’ alla olevaa painiketta

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta montelukast”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet