Osta millinette

62.79

Katso apteekki 

Kuvaus

Ja mikä on Millinette?

Sekoitetut ehkäisypillerit, joita kutsutaan yleisesti pillereiksi, ovat Millinette-nimisiä ehkäisyvalmisteita. Siinä on kaksi hormonia: estrogeeni ja progestogeeni.

Millinetten vahvuuksia on kaksi; Millinette 30/75 (30 mikrogrammaa etinyyliestradiolia, 75 mikrogrammaa gestodeenia) ja Millinette 20/755 (30 mikrogrammaa etinyyliestradiolia, 75 mikrogrammaa gestodeenia) (20 mikrogrammaa etinyyliestradiolia, 75 mikrogrammaa gestodeenia).

Annostus 30/75 on sama kuin muilla pilleritarroilla, jotka sisältävät 30 etinyyliestradiolimikrogrammaa ja 75 gestodimikrogrammaa. Näihin kuuluvat Katya ja Femodene.

Pitoisuus 20/75 on sama kuin muilla pilleritarroilla, jotka tuottavat 20 etinyyliestradiolimikrogrammaa ja 75 gestodimikrogrammaa. Femodette ja Sunya sisältävät nämä.

Kuinka Millinette toimii?

Millinette-tableteista löytyy kaksi vaikuttavaa ainetta, etinyyliestradioli ja gestodi. On synteettisiä estrogeeni- ja progesteroniversioita, sukupuolihormoneja, joita esiintyy luonnollisesti naisen kehossa.

Lisäämällä kohdunkaulan liman paksuutta Millinette toimii, mikä vaikeuttaa siittiöiden pääsemistä läpi ja hedelmöittää munasolun. Millinette muuttaa myös kohdun limakalvon sakeutta, mikä vaikeuttaa alkion implantoimista.

Mistä syystä tätä käytetään?

Millinetteä suositellaan naisille, jotka haluavat harrastaa seksiä ilman raskautta. Se ei suojaa sinua sukupuoliteitse tarttuvilta sairauksilta. Jotkut naiset käyttävät usein Millinettea voidakseen selviytyä raskaiden kuukautisten tai stressaavien jaksojen vaikutuksista.

Kenen olisi pitänyt ottaa Millinette?

Jos olet seksuaalisesti aktiivinen ja haluat estää raskauden käyttämättä ehkäisyvälineitä, kuten kondomia, Millinette saattaa olla oikea sinulle. Kun sinulla on raskaita tai epämiellyttäviä jaksoja ja pystyt ottamaan ehkäisypillereitä, se voi olla jopa sinulle hyväksyttävää.

Kuinka ottaa Millinette mukaasi

Yksivaiheinen pilleri on Millinette, mikä tarkoittaa, että jokainen pilleri sisältää saman määrän hormoneja. Ota yksi tabletti 21 päivän ajan päivässä ja sitten seitsemän päivän lepo. Saatat saada verenvuotoa seitsemän päivän tauon aikana lääkkeen ottamisesta, lähellä säännöllistä sykliä. Aloita seuraava pilleritön pakkaus seitsemän päivän kuluttua, vaikka sinulla on jo verenvuotoa.

Ota pillerit suunnilleen samaan aikaan päivässä. Ota ne ruoan kanssa tai ilman, lasillisen viiniä.

Milloin Millinettea tulee ottaa

Voit aloittaa Millinetten ottamisen missä tahansa kuukautiskierron vaiheessa, mutta mieluiten sinun pitäisi aloittaa sen ottaminen kuukautisten ensimmäisestä päivästä alkaen. Tämä antaa sinulle automaattisesti immuniteetin raskautta vastaan.

  • Jos aloitat Millinetten k√§yt√∂n miss√§ tahansa vaiheessa kuukautisten viidenteen p√§iv√§√§n saakka, sinun on oltava turvassa hedelm√∂ityksest√§ heti, kun aloitat sen, ellei sinulla ole rajoitettua (23 p√§iv√§√§ tai v√§hemm√§n) kuukautiskiertoa, jolloin t√§ytyy k√§ytt√§√§ jonkinlaista ehk√§isy√§ seitsem√§n p√§iv√§n ajan, kuten kondomia. Keskustele l√§√§k√§rin tai seksuaalisen hyvinvoinnin keskuksen kanssa, jos et ole positiivinen.
  • K√§yt√§ ylim√§√§r√§ist√§ ehk√§isy√§ ensimm√§isten seitsem√§n p√§iv√§n ajan Millinetten k√§yt√∂n aloittamisen j√§lkeen kuukautisten joka toinen p√§iv√§.
  • Sinun tulisi aloittaa Millinette-valmisteen k√§ytt√∂ 21 p√§iv√§√§ syntym√§n j√§lkeen, jos sinulla on juuri vauva, mutta et imet√§ ja olet automaattisesti turvassa raskaudelta. Jatkat ylim√§√§r√§isten ehk√§isyvalmisteiden k√§ytt√∂√§ seitsem√§n p√§iv√§n ajan, jos aloitat niiden k√§yt√∂n yli 21 p√§iv√§√§ vauvan syntym√§n j√§lkeen.
  • Jos sinulla on ollut keskenmeno tai keskenmeno alle 24 viikossa, jos aloitat Millinetten k√§yt√∂n heti, olet turvassa raskaudelta. Aloita l√§√§kityksen k√§ytt√∂, jos keskenmenosi tai abortti on kulunut yli seitsem√§n p√§iv√§√§, mutta k√§yt√§ s√§√§nn√∂llist√§ ehk√§isy√§ seitsem√§n p√§iv√§n ajan.

Millinette-esite 20:75 PDF

Tabletit puuttuvat

Jos olet myöhässä alle 12 tuntia, olet silti turvassa raskaudelta, jos käytät Millinette-pilleriä. Heti kun tiedät, ota se ja ala ottaa loput pillereistä normaalisti.

Kun on myöhässä yli 12 tuntia:

Tämän pakkauksen viikko 1

Ottaa niin monta kuin muistat, viimeinen unohdettu tabletti, vaikka sinun on otettava kaksi päivässä. Normaalisti nielaise loput tabletit. Käytä kondomia tai jonkinlaista ehkäisyä seitsemän päivän ajan. Voisit olla raskaana, jos sinulla on ollut rentoa seksiä ja tiedät, että olet unohtanut pillerin. Tämä on yleisempää, jos unohdat pillerin viikon alussa ja jos olet unohtanut useamman kuin yhden.

Pakkauksen toinen viikko

Ota heti unohdettu tabletti heti kun tiedät, vaikka tarvitsetkin kaksi päivässä. Noin samaan aikaan, nielaise loput lääkkeesi. Olet myös turvassa raskaudelta, jos olet ottanut pilleri oikein vähintään seitsemän päivää ennen unohtunutta pilleria. Jos useampi kuin yksi pilleri unohtuu, käytä vaihtoehtoista ehkäisymuotoa seitsemän päivän ajan.

Pakkauksen kolmas viikko

Jos unohdat pillerin viimeisellä viikolla, on kaksi vaihtoehtoa. Voit myös:

  • Heti kun tied√§t, ota viimeinen ohitettu pilleri, vaikka sinun pit√§isi ottaa kaksi kerralla, ja jatka loput pakkauksesta normaalisti. Heti kun olet ottanut viimeisen pillerin t√§ss√§ laukussa, k√§ynnist√§ seuraava pakkaus ilman taukoa. Et todellakaan saa verenvuotoa, mutta jos teet t√§m√§n, voit havaita kaikki.
  • Heti kun tied√§t unohtaneen pillerin, voit my√∂s v√§ltt√§√§ pillereiden ottamista pakkauksessa, jossa olet, pid√§ seitsem√§n p√§iv√§n tauko ja aloita sitten seuraava pakkaus.

Kun olet sairas tai kärsit ripulista,

Et ole turvassa raskaudelta, jos oksennat jopa neljä tuntia pillerin ottamisen jälkeen. Ripuli estää myös pillerin oikean imeytymisen. Ohita ohjeet unohtaa lääkitys kuten yllä, jos sinulla on vakava ripuli tai oksennat muutaman tunnin pillerin ottamisen jälkeen.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta millinette”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet