Osta microgynon-30

61.79

Katso apteekki 

Kuvaus

Osta Reseptilääkäri Microgynon 30

Mistä syystä Microgynonia käytetään?

Microgynon on yhdistelmäehkäisytabletti, jolla on pieni annos ja jota käytetään tehokkaana keinona estää tahattomat raskaudet. Yhdessä tabletissa Microgynon-ehkäisypillerit sisältävät kahden pieniannoksisen hormonin seoksen. Jokainen Microgynon-pakkaus sisältää kuukausittaisen pilleritarjonnan, josta on 21 hormonia sisältävää pilleriä ja 7 lumelääkettä (ei-hormonaalista) pilleriä, jotta vieroitusvuodot saadaan päätökseen joka kuukausi.

Tyypillisesti huomaat, että jaksot yleistyvät, kun Microgynonia käytetään ehkäisyvalmisteisiin, ja huomaat jopa kevyempiä ja vähemmän epämiellyttäviä kuukautisia ja lisääntyvän kuukautisia edeltävät oireet, kuten nesteen kertymiseen liittyvä turvotus, turvotus tai painonnousu; Microgynon auttaa myös lievittämään aknea ja vähentää ihon ja hiusten öljyisyyttä.

Kuinka Microgynon toimii?

Microgynon-ehkäisyvalmisteet sisältävät kahden hormonin, jotka toimivat yhdessä suojaamaan tahatonta hedelmöittymistä, seoksen, etinyyliestradiolin, synteettisen estrogeenin ja levonorgestreelin, synteettisen progestogeenin. Raskauden suunnittelu perustuu munasarjojen tuottamien naissukupuolihormonien monimutkaiseen suhteeseen; estrogeeni, joka edistää ovulaatiota; ja progesteroni, joka valmistaa kohdun limakalvon alkion implantointiin; ja muut säätelyhormonit, joita hypotalamus tuottaa aivoissa ja aivolisäkkeessä.

Microgynonin yhdistetyt hormonaaliset ehkäisyvalmisteet vaikuttavat keskeyttämällä normaalin kuukautiskierron, estäen ovulaation kypsymisen ja tukahduttamasta alkion sekä estämällä kohdun limakalvon kehityksen, jotta hedelmöitetty muna ei voi istuttaa ja kasvaa.

Toinen Microgynon-pillereiden ehkäisyteho on se, että kohdunkaulan lima pysyy paksuna ja luo siittiöille fyysisen suojan, joka tyypillisesti muuttaa koostumusta ovulaatiossa ohuemmaksi. Joillakin synteettisillä progestogeeneilla on androgeenista aktiivisuutta, mutta Microgynonin levonorgestreelilla on erittäin heikko androgeeninen aktiivisuus, jolla on positiivinen vaikutus androgeeniin liittyviin iho-olosuhteisiin, kuten akne ja hirsutismi (ei-toivotut hiukset).

Mitä löytyy Microgynonista?

Microgynon-ehkäisyvalmisteet sisältävät kahden hormoniaktiivisen ainesosan, etinyyliestradiolin (0,03 mg), synteettisen estrogeenin ja synteettisen progestogeenilevonorgestreelin (0,15 mg), seoksen, joka toimii yhdessä puolustautuakseen raskautta vastaan. Laktoosimonohydraatti, maissitärkkelys, povidoni 25000, magnesiumstearaatti, sakkaroosi, povidoni 700 000, makrogoli 6000, kalsiumkarbonaatti, puhdistettu talkki, rautaoksidipigmentti (keltainen), titaanidioksidi, montaglykolivaha, 85 prosenttia glyserolia. Jokaisessa pakkauksessa on 21 hormonia sisältävää pilleriä ja 7 lumelääkettä (ei hormonaalista).

Jos unohdat pillerin Microgynonia, tuletko raskaaksi?

Microgynonin syntyvyyden ehkäisyvalmisteet tarjoavat onnistuneita ehkäisyvalmisteita oikein otettuna ja niiden epäonnistumisaste on noin 1% vuodessa. Jos pudotat pillerin, menetysnopeus nousee ja voi johtaa tahattomaan raskauteen. Voit lopettaa tämän varmistamalla, että otat ehkäisypillereitäsi Microgynonista turvallisesti ja johdonmukaisesti.

Mitkä ovat Microgynonin haittavaikutukset?

Rintojen arkuus, rintakipu, vatsakipu, uupumus, ödeema ja päänsärky, ihottuma ja naarmuuntuminen, unettomuus ja uupumus ovat yleisimpiä haittavaikutuksia Microgynonin ehkäisyvalmisteiden ottamisen jälkeen. Harvinaisempia haittavaikutuksia ovat: migreeni, nesteen kertyminen, ruumiinpainon muutokset, libidon muutokset.

Microgynon-esite

Milloin minun on tarkoitus välttää Microgynonin käyttöä?

Jos käytät Microgynonia, et voi käyttää sitä,

 • Allerginen etinyyliestradiolille tai levonorgestreelille tai joillekin Microgynon¬ģ-tablettien elementeille
 • Sinulla on suvussa tai aiemmin ollut rintasy√∂p√§, kohdun limakalvon karsinooma tai maksasy√∂p√§.
 • Kohonnut verenpaine, migreeni tai lipidih√§iri√∂t
 • Sinulla oli joko syv√§ laskimotromboosi, syd√§men vajaatoiminta, tromboemboliset tilat tai aivohalvaus.
 • Sinulla on diabetes ja verisuonten muutokset,
 • Tuntematon syy ep√§s√§√§nn√∂llisest√§ em√§ttimen verenvuodosta
 • Olet raskaana tai ty√∂skentelet raskauden parissa.
 • Sinulla on diabetes ja k√§yt√§t Microgynon-ehk√§isyvalmisteita, glukoositoleranssisi saattaa heikenty√§, ja sinun on ehk√§ keskusteltava l√§√§k√§risi kanssa muiden diabetesl√§√§kkeiden k√§yt√∂st√§
 • K√§yt√§t muita l√§√§kkeit√§, jotka voivat h√§irit√§ Microgynonia, kuten fenytoiinin ja karbamatsepiinin antikonvulsantit, barbituraatit, infektiol√§√§kkeet, kuten rifampisiini, rifabutiini, nevirapiini, griseofulviini-sienil√§√§kkeet, antibiootit, kuten penisilliini, m√§kikuisma

Kenen lääkettä Microgynon käsittelee?

Kaikki lääkkeet häiritsevät Microgynonin ehkäisypillereitä ja estävät niitä toimimasta kunnolla, mikä lisää raskauden riskiä. Saatat joutua toteuttamaan joitain ehkäisymenetelmiä, jos käytät jotakin seuraavista:

 • Fenytoiinin ja karbamatsepiinin antikonvulsantit, kuten
 • Barbituraatit
 • Infektiol√§√§kkeet, kuten rifampisiini, rifabutiini, griseofulviini, nevirapiini,
 • Penisilliinin kaltaiset antibiootit
 • M√§kikuisman suunnitelmat

Mitkä ovat Microgynonin terveysriskit?

Tromboosin (verihyytymien) riski voidaan nostaa yhdistelmäehkäisyvalmisteilla, kuten Microgynon, joilla voi olla vakavia vaikutuksia hyytymän muodostumispaikasta riippuen. Kohonnut rintasyövän riski on myös olemassa.

Kuinka he ottavat Microgynonin?

Jokainen Microgynon-ehkäisyvalmisteiden pakkaus sisältää 28 pilleria koko kuukaudessa, ja se on otettava säännöllisesti, jotta ehkäisy onnistuu. Ensimmäiset 21 pilleria sisältävät ehkäisyhormoneja ja viimeiset 7 pilleria sisältävät lumelääkettä, joka ei sisällä hormoneja. Saat emättimen tiputtamisen, kun käytät näitä lumelääkkeitä. Kun olet valmis yhden laatikon, aloita uusi laatikko seuraavana päivänä. 3-4 tunnin kuluessa ottamatta estrogeenitabletteja, riippumatta siitä, onko sinulla vatsavaivoja, kuten oksentelua tai ripulia, tämä on sama kuin pillerin ohittaminen ja voit ryhtyä ehkäisytoimiin seuraavien 7 päivän ajan.

Kuinka kauan Microgynon vie sinut?

Koko kuukausittainen jakso kukin Microgynon-ehkäisyvalmisteiden pakkaus sisältää 28 pilleriä, ja se on otettava jatkuvasti tehokkaan ehkäisyn varmistamiseksi. Sinun tulisi ottaa ehkäisypillereitä Microgynonille niin kauan kuin lääkäri on määrännyt.

Puuttuu Microgynon-annos

Noudata näitä ohjeita, jos ohitat annoksen Microgynonia, jotta voit määrittää, mitä tehdä:

 • 1. ja 3. viikko (keltaisen hormonin pillerit)
 • Ota pilleri heti kun tied√§t ja ota seuraava tavalliseen aikaan, jos olet my√∂h√§ss√§ alle 12 tuntia. Jopa olet peitetty hedelm√∂ityksest√§.
 • Ota viimeinen pilleri heti kun tied√§t ja ota seuraava pilleri tavalliseen aikaan, jos olet my√∂h√§ss√§ yli 12 tuntia, mik√§ voi tarkoittaa 2 pillerin ottamista yhdess√§ p√§iv√§ss√§. Jos ryhdyt ehk√§isyv√§lineisiin seuraavien 7 p√§iv√§n aikana, ennaltaehk√§isev√§ turvallisuutesi heikkenee ja olet vaarassa tulla raskaaksi.
 • P√§iv√§ 4 – viikko 4 (ei-hormonaaliset valkoiset pillerit)
 • Ota normaalisti seuraava pilleri ja pudota unohdettu tabletti. Sinulla ei pit√§isi olla mahdollisuutta tulla raskaaksi.

Kuinka Microgynon on tarkoitettu varastoitavaksi?

Pid√§ Microgynonin ehk√§isypillereit√§ niiden kalenteripakkauksessa ennen kuin tarvitset niit√§. S√§ilyt√§ alle 25 ¬į C huoneenl√§mm√∂ss√§.

Microgynon 30 -tilaus (tiskiltä)

Yllä olevasta taulukosta voit tilata Microgynon 30. Löydät lisää tietoa tästä lääkkeestä myös siellä. Suosittelemme myös, että vierailet tässä online-lääketieteellisessä palvelussa milloin tahansa, kun olet mukana vaihtoehtoisessa ehkäisylääkkeessä. Jos haluat, niin:

Osta Microgynon 30 ilman reseptiä;
Katso lisää lääkkeitä / ehkäisyvälineitä;
Opi kaikki kondomeista.

K√§y online-l√§√§k√§riin tai paina ’Osta nyt’ alla olevaa painiketta
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta microgynon-30”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet