Osta maxalt-max

107.90

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mistä syystä Maxalt Meltia käytetään?

Maxalt Melt 10 mg -tabletteja käytetään auran kanssa tai ilman auraisten migreenikohtausten lievittämiseen, mikä on näön ja / tai hajuongelmien havaitseminen, mikä on tyypillisesti ensimmäinen indikaattori migreenin matkalla. Migreenikohtauksen estämiseksi Maxalt Melt-10 Suun hajoavaa ainetta voidaan käyttää vain lievittämään päänsärkyä ja muita vaikutuksia, mukaan lukien pahoinvointi ja reaktio valoon ja meluun, mutta sitä ei tule käyttää migreenipäänsärkyjen välttämiseksi.

Kummassakin migreenikohtauksessa voit käyttää 10 mg Maxalt Melt -tabletteja, mutta se onnistuu paremmin, jos se annetaan mahdollisimman pian ensimmäisten päänsärky- ja / tai aura-oireiden ilmaantumisen jälkeen. Maxalt Melt 10 mg -tabletteja ei ole tarkoitettu muiden päänsärkyjen, kuten klusteripäänsäryn, hoitoon, joka on erittäin kivulias päänsärky, johon on sekoitettu remissiovälejä, joka syntyy päivittäin tai klustereina.

Maxalt Melt-10 ei ole tarkoitettu hemiplegisen migreenin hoitoon, joka on usein herkkä ohimenevälle väsymykselle ja halvauksille toisella kehon puolella; tai basilar-migreeni, joka on toisen tyyppinen migreeni, jonka aiheuttaa aivojen pohjassa oleva valtimoiden kouristus, joka estää veren virtauksen aivoihin.

Kuinka Maxalt Melt toimii?

Maxalt Melt 10 mg tabletit sisältävät rizatriptaania, joka on triptaanilääkeryhmän jäsen, ja se on serotoniiniagonisti, joka jäljittelee serotoniinin (tunnetaan myös nimellä 5-hydroksitryptamiini tai 5-HT) aktiivisuutta. Serotoniini on aivoissa oleva hormoni, joka liittyy mielialan, kivun, seksuaalisen toiminnan, unen säätelyyn sekä verisuonten laajenemiseen (supistumiseen) ja supistumiseen (kapenemiseen).

Ep√§ill√§√§n, ett√§ migreenin laukaisee aivojen verisuonten (kallonsis√§isten verisuonten) laajeneminen tai laajeneminen yhdest√§ useista migreenisyist√§, mik√§ puolestaan ‚Äč‚Äčaktivoi l√§hell√§ olevat aistinvaraiset kolmoishermot, jotka vapauttavat hormoneja aiheuttaen ep√§mukavuutta ja tulehdusta.

Näissä laajentuneissa verisuonissa Rizatriptan Maxalt Melt-10 aktivoi serotoniinireseptorit, antaen niiden kaventua uudelleen (verisuonten supistuminen) ja estää kolmoishermon toiminnan ja kivun siirtymisen lievittäen kipua. Epäillään, että nämä teot johtavat risatriptaanin anti-migreeniaktiivisuuteen ja vähentävät päänsärkyä ja muita migreenikohtauksen vaikutuksia. Migreenikivun lievittämiseksi 30 minuutin kuluessa suun kautta otettavien tablettien ottamisesta Maxalt Melt 10 mg -tabletit ovat onnistuneita.

Mitä Maxalt Melt sisältää?

Vaikuttava aine rizatriptaani 10 mg bentsoaatti, serotoniiniagonisti, jota käytetään migreenikohtauksen vaikutusten lievittämiseen, löytyy Maxalt Melt -tableteista. Ne sisältävät myös vedettömän kolloidisen piidioksidin, krospovidonin, mannitolin, mikrokiteisen selluloosan, magnesiumstearaatin, guarkumin, aspartaamin ja piparmintun maun.

Mitä haittavaikutuksia Maxalt Meltillä on?

Huimaus, uneliaisuus, aistihäiriöt, kuten pistely, pistely tai ihon tunnottomuus (parestesia), kipu- tai kosketusherkkyyden puute (hypestesia), hengenahdistus, raskauden tunne, kipu, kuumuuden tai kylmän tunne, epämukavuus tai kireys, uupumus, uupumus, vähentynyt henkinen ale, ovat yleisimmin havaittuja haittavaikutuksia, kun otetaan 10 mg Maxalt Melt suun kautta otettavia tabletteja.

Milloin sinun ei pitäisi käyttää Maxalt Melt -tuotetta?

Jos käytät Maxalt Melt 10mg pillereitä, sinun ei pitäisi

  • Olet allerginen rizatriptaanille tai jollekin muulle Maxalt Melt -elementille, kuten sumatriptaanille tai muulle triptaanille.
  • Olet raskaana tai imet√§t ilman l√§√§k√§rin kuulemista.
  • Sinulla on joko ollut syd√§nkohtaus tai diagnoosi iskeemisest√§ syd√§men vajaatoiminnasta, sepelvaltimoiden vasospasmista (Prinzmetal angina), perifeerisen valtimosairauden, aivohalvauksen tai ohimenev√§n iskeemisen kohtauksen (TIA)
  • Onko hoitamaton verenpainetauti tai maksan vajaatoiminta
  • Sinulla on migreeni, joka on basilarinen tai hemipleginen,
  • Mukana ovat l√§√§kkeet, jotka h√§iritsev√§t Maxalt Melt -valmistetta, mukaan lukien: ergotamiinin tai ergotamiinin johdannaiset (mukaan lukien metysergidi), monoamiinioksidaasin est√§j√§t (MAOI: t)

Mitkä lääkkeet ovat Maxalt Melt -vuorovaikutuksia?

Maxalt Melt 10 mg suun kautta dispergoituvat tabletit häiritsevät seuraavia lääkkeitä, eikä niitä tule ottaa Maxalt Melt-10 -valmistetta käytettäessä tai vasta lääkärin keskustelun ja ohjauksen jälkeen.

  • Torajohdannaisia, mukaan lukien metysergidi (my√∂s migreenip√§√§ns√§rky√§ varten), ei tule ottaa 24 tunnin kuluessa Maxalt Melt-10 -annoksen saamisesta 6 tunnin kuluessa.
  • Ei ole tarpeen ottaa MAOI-masennusl√§√§kkeit√§ 14 p√§iv√§n kuluessa Maxalt Melt-10 -valmisteen k√§yt√∂st√§
  • Muut triptaaniserotoniinin agonistit, kuten sumatriptaani,
  • SNRI: t; muut serotoniinin agonistiset masennusl√§√§kkeet, kuten SSRI: t.

Kuinka Maxalt Melt oli tarkoitus ottaa?

Kummassakin migreenikohtauksessa voit ottaa 10 mg Maxalt Melt -tabletteja, mutta se onnistuu paremmin, jos se annetaan mahdollisimman pian ensimmäisten päänsärky- ja / tai aura-oireiden ilmaantumisen jälkeen. Työnnä koko tabletti kielen alle, voit ottaa 10 mg: n Maxalt Melt -tabletti, jossa se hajoaa ja voidaan niellä syljen kanssa.

Ilman hedelmiä voit ottaa Maxalt Melt 10mg oraaliset pillerit, koska ruoka estää niiden tehoa. Jos migreenisi ei parane ensimmäisellä Maxalt Melt 10 mg -tablettien annoksella, et voi ottaa toista annosta samaa migreeniä, koska päänsärkysi ei todennäköisesti parane.

Otat toisen annoksen, jos sinulle tulee uusi migreenikohtaus seuraavien 24 tunnin aikana, mutta ei kahden tunnin sisällä ensimmäisestä annoksesta, etkä voi ottaa enempää kuin 30 mg 24 tunnin kuluessa.

Kuinka Maxalt Melt on tarkoitettu varastoitavaksi?

S√§ilyt√§ 10 mg alle 25 ¬į C: n l√§mp√∂tilassa kylm√§ss√§ ja kuivassa tilassa Maxalt Melt oraalisten tablettien kanssa.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta maxalt-max”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet