Osta marvelon

68.29

Katso apteekki 

Kuvaus

Osta Marvelon ilman reseptiä

Mikä Marvelon on?

Yhdistetty ehkäisypilleri, jota käytetään tahattomien raskauksien välttämiseen, on Marvelon. Marvelon on yhdistelmäehkäisyvalmiste, joka sisältää sekä estrogeenia että progesteronia. Tämä toimii välttämällä munien purkautumista (tunnetaan myös nimellä ovulaatio). Otat viikon ilman 7 päivän lääkettä, jonka jälkeen sykli voi alkaa, kun olet ottanut pillereitä 21 päivän ajan.

  • 99 prosenttia onnistunut, Marvelon on
  • Marvelon on suosittu sekoitettu ehk√§isyvalmiste, joka on eritt√§in tehokas, kun se otetaan oikein.

Mitä sivuvaikutuksia Marvelonilla on?

Useimmille naisille ei tule sivuvaikutuksia, mutta niitä voi esiintyä rajoitetulla prosentilla naisista. Ota yhteyttä lääkäriisi, jos sinulla on kysyttävää.

Yleisesti ottaen sivuvaikutukset ovat harvinaisia ‚Äč‚Äčja rajoittuvat 1 prosenttiin tai v√§hemm√§n potilaista. T√§llaisia ‚Äč‚Äčmahdollisia haittavaikutuksia ovat:

  • Mielialan heilahtelut
  • Em√§ttimen purkautumisen kautta
  • Sieni-taudit tai ihottumat
  • P√§√§ns√§rky
  • Rintojen herkkyyden muutokset
  • Oksentelu
  • Vakavien terveysongelmien, kuten verihyytymien ja kohonneen verenpaineen, riski on korkea √§√§rimm√§isiss√§ tapauksissa.

Ota yhteyttä lääkäriisi lääkärirekisterin kautta, jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksista.

Kuinka Marvelon on tehokas?

Marvelon voi olla jopa 99 prosenttia tehokas lopettamaan raskauden, jos sitä käytetään oikein.

Voinko käyttää Marvelonia toiseen lääkkeeseen?

Joo, mutta lääkäri antaa sinulle neuvoja muutamista poikkeuksista.

Jotkut lääkkeet voivat vaikuttaa haitallisesti ehkäisypillereidesi tehoon, mutta voit silti ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tällaisten lääkkeiden tai käsikauppalääkkeiden kokeilemista. Tämä sisältää vitamiineja ja täydentäviä lääkkeitä.

Mikä on pilleriyhdistelmä?

Yhdistelmäpilleri sisältää estrogeenin ja progesteronin synteettisiä muotoja, sukupuolihormoneja, joita naiset yleensä tuottavat munasarjoissa. Nämä pillereissä olevat hormonit estävät munan vapautumisen munasarjoista (ovulaatio). Heidän on myös vaikeampaa siittiöiden pääsy munaan tai munan lisääminen kohdun limakalvoon.

Onko olemassa ehkäisymenetelmiä, joista voin puhua?

Joillekin naisille pitkävaikutteiset, palautuvat ehkäisymenetelmät, kuten implantit, ehkäisyinjektiot tai kohdunsisäinen järjestelmä (IUD), voivat olla tehokkaampia ja kätevämpiä kuin pillerit. Pilleri ei vähentäisi sukupuolitautien kehittymisen mahdollisuutta, toisin kuin kondomit.

Lataa Marvelonin esite

Kuinka saan jatkuvan toimituksen?

Jos olet jo tilannut pillerin meilt√§, ‚Äč‚Äčjos l√§√§k√§ri pit√§√§ sit√§ tarpeellisena, voit tilata ylim√§√§r√§isen 3 tai 6 kuukauden tarvikkeen potilasrekisterist√§si. Mene Suositellut hoidot -sivulle kirjautumisen j√§lkeen l√∂yt√§√§ksesi pillerin. L√§het√§ viesti l√§√§k√§rille potilasrekisterisi kautta, jos haluat vaihtaa pilleri√§si.

Muista, että yhdistelmäehkäisyvalmisteet voivat nostaa verenpainetta, mikä voi olla haitallista. Ennen kuin aloitat yhdistelmäehkäisyvalmisteen, verenpaineesi on testattava ja jopa kolmen ensimmäisen kuukauden aikana sen ottamisesta ja kerran vuodessa sen jälkeen.

Marvelon-tilaus (tiskiltä)

Voit tilata Marvelonin yllä olevasta taulukosta. Löydät myös lisätietoja tästä lääkkeestä verkossa. Suosittelemme myös, että vierailet tässä online-lääketieteellisessä palvelussa, jos olet kiinnostunut vaihtoehtoisesta ehkäisylääkkeestä. Jos haluat, niin:

Osta Marvelon ilman reseptiä;
Katso lisää lääkkeitä / ehkäisyvälineitä;
Opi kaikki kondomeista.

Mene online-lääkäriin tai paina alla olevaa Osta nyt -painiketta.
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta marvelon”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet