Osta losec

78.29

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mitä Losecin kanssa käytetään?

Losec-kapseleita (tunnetaan myös nimellä Prilosec) käytetään mahalaukun refluksin aiheuttamien oireiden hoitoon, joka tapahtuu, kun mahahappomateriaali palaa ruokatorveen, kun sulkijalihaksen (ruokatorven ja vatsan risteyksessä oleva lihas), joka yleensä palvelee yksisuuntaisena venttiilinä ei toimi oikein tai on heikentynyt, mikä estää mahalaukun palautumisen.

Kuten tätä häiriötä kutsutaan, gastro-ruokatorven refluksitauti (GORD) aiheuttaa oireita, kuten närästystä ja dyspepsiaa (ruoansulatushäiriöt ja vatsakipu), ja voi vahingoittaa tulehduksellista ruokatorvea (ruokatorvitulehdus).

Losec-kapseleita käytetään myös mahahaavojen (maha-suolikanavan haavaumat tai mahalaukun vauriot) ja pohjukaissuolihaavan (pohjukaissuolihaava tai yläsuolen vuorauksen vaurio) hoitoon ja välttämiseen ja mahahaavat, jotka aiheutuvat ei-steroidisten tulehduskipulääkkeiden (NSAID) käytöstä; ja yhdistelmähoitona mahahaavan bakteeri-tulehduksen aiheuttamien mahahaavojen ehkäisyyn.

Losec-kapseleita käytetään myös lievittämään happoon liittyvän dyspepsian oireita, jotka voivat johtua runsaasti rasvaa tai happoa sisältävien elintarvikkeiden kulutuksesta, tai Zollinger-Ellisonin oireyhtymästä, joka indusoi mahahapon lisääntynyttä vaikutusta gastriinihormonin kohonneista tasoista.

Kuinka Losec toimii?

Losec-kapselit (kutsutaan myös Priloseciksi) sisältävät omepratsolia, jota esiintyy kahdessa aktiivisessa kemikaalityypissä, joita kutsutaan enantiomeereiksi; Losec-kapselit sisältävät kaksi enantiomeeriä seoksessa (raseeminen seos). Omepratsoli on protonipumpun estäjä, jota käytetään vähentämään mahaan vapautuneen mahahapon määrää mahahapon ylimäärän aiheuttamien ongelmien hoitamiseksi. Ruokavalion proteiinien sulattamiseksi tarvitaan mahahappoa, joka muodostuu vatsan seinämän parietaalisoluista.

Mahahapon tuotanto perustuu H + K + ATPaasientsyymin, protonipumpun, joka on vastuussa vety-positiivisten ionien ruiskuttamisesta vatsaan soluista, aktiivisuuteen, mikä lisää mahalaukun happamuutta. Losec-kapseleissa omepratsoli estää H + / K + -ATPaasin toimintaa, mikä estää haponerityksen estämällä hapon tuotantolähteen.

Tämä omepratsoliaktiivisuus vähentää mahalaukun happamuutta, vähentää gastroesofageaalisen refluksitaudin (GORD) ja ruokatorvitulehduksen aiheuttamia happovaurioita ja lievittää mahahapon, kuten närästyksen ja dyspepsian, vaikutuksia. Losec-kapselit auttavat myös välttämään mahalaukun (mahalaukun) ja pohjukaissuolihaavan (ylemmän suolen) mahahaavan kehittymisen estämällä mahahapon eritystä ja auttavat myös hoitamaan mahahaavan refluksin aiheuttamia haavaumia ja vaurioita.

Mitä Losec sisältää?

Losec-kapselit sisältävät omepratsolia, joka on protonipumpun aine, jota käytetään mahahapon ylimääräisen erityksen aiheuttamien oireiden hoitoon. Niihin kuuluvat myös dinatriumfosfaattivetydihydraatti, hydroksipropyyliselluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, vedetön laktoosi, magnesiumstearaatti, mannitoli, kopolymeerimetakryylihappo, mikrokiteinen selluloosa, makrogoli (polyetyleeniglykoli), rautaoksidi (E 172), natriumlauryylisulfaatti E 171) ja gelatiinia.

Mahahaavan, Losec

Losec-kapselit sisältävät vaikuttavana aineena omepratsolia, jota käytetään mahahaavan (maha-suolikanavan haavaumat tai mahalaukun vaurio) ja pohjukaissuolihaavan (pohjukaissuolihaava tai ylemmän suoliston limakalvovaurio) hoitoon ja välttämiseen. ei-steroidisten tulehduskipulääkkeiden (NSAID).

Yhdistelmähoitona Losec-kapseleita käytetään myös mahahaavan aiheuttamien mahahaavojen hoitoon ja välttämiseen Helicobacter pylori -bakteerin kanssa sekä antibioottien kanssa. Estämällä hapon muodostumisesta vastaavan H + K + ATPaasientsyymin toiminnan, Losec-kapseleissa oleva omepratsoli vähentää mahalaukun parietaalisolujen aiheuttamaa happoeritystä. Tämä omepratsolin aktiivisuus alentaa mahalaukun happamuutta, mikä vähentää mahalaukun seinämän altistumista hapolle ja helpottaa jo muodostuneiden haavaumien hoitoa.

Mitkä ovat Losecin sivuvaikutukset?

Ummetus, pahoinvointi, oksentelu, ripuli, tuuli (ilmavaivat), kuume, ihottuma, huimaus, ihon kihelmöinti (parestesia), unettomuus ovat yleisimmin havaittuja Losec-kapseleiden haittavaikutuksia.

Milloin Losecia ei tule käyttää?

Jos teet, et voi käyttää Losecia.

Allerginen omepratsolille, jollekin muulle protonipumppujen säätelijälle tai jollekin Losecin aineosalle
Ota lääkkeitä, jotka ovat vuorovaikutuksessa Losecin kanssa, mukaan lukien ketokonatsoli ja itrakonatsolin sienilääkkeet, veren varfariini, epilepsian fenytoiini, atatsanaviirin antiretroviraaliset lääkkeet, klaritromysiiniantibiootit, takrolimuusin immunosuppressantit, diatsepaamin rauhoittavat aineet, takrolimuusin immunosuppressantit

Kuinka he ottavat Losecin?

Ota Losec-kapselit kerran p√§iv√§ss√§ aamulla lasillisen vett√§ hedelmien kanssa tai ilman. √Ąl√§ nielaise tai murskaa kapseleita kokonaisina. Sinun on tyhjennett√§v√§ sis√§lt√∂ pulloon viel√§ vett√§ tai hedelm√§mehua, jos et pysty sulattamaan kapseleita. Ja juo 30 minuutin kuluessa. Voit aloittaa Losec-tablettien ottamisen l√§√§k√§risi m√§√§r√§√§m√§n ajan yleens√§ 2‚Äď8 viikon ajan hoidettavan taudin mukaan.

Kuinka kauan Losec vie sinut?

Voit jatkaa Losec-tablettien ottamista lääkärisi määräämän ajan, tyypillisesti 2-8 viikkoa hoidettavan taudin mukaan.

Hukkaan Losec-annos

Kun unohdat annoksen Losec-tabletteja, ota ne heti kun muistat, kunnes seuraava annos on er√§√§ntynyt ja puuttuva annos j√§√§ v√§liin. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.

Kuinka ne säilyttävät Losecin?

S√§ilyt√§ Losec-kapselit kylm√§ss√§, kuivassa paikassa alle 25 ¬į C: ssa.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta losec”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet