Osta logynon-triagynon

79.29

Katso apteekki 

Kuvaus

Haluatko ostaa Logynonin (Triagynon) verkosta? Näet, että tätä lääkettä voi ostaa tältä verkkosivustolta ilman oman lääkärisi aiemmin saamaa reseptiä. Turvallinen, tarkka ja luottamuksellinen. Ehkäisylääkkeet sisältävät tätä lääkettä, ja monet lääkärit suosittelevat sen turvallista ostaa verkossa.

Osta Logynon (Triagynon) ilman reseptiä

Ja mikä on Logynon?

Logynon on pilleri, joka tarjoaa abortin.

Sitä on saatavana 28 pilleriä / kuukausi pakkauksessa, joka sisältää 7 placeboa, tai 21 pillerin pakkauksessa, joka ei sisällä plateboa. Sinulla on 7 päivän tauko ottaa pilleri jokaisen kurssin aikana, kun käytät 21-pilleripakkausta.

Palvelu on nopeaa, turvallista ja kätevää Рtilaa verkossa lääkäriltä. Täytä lyhyt lääketieteellinen kyselylomake tilauksen tekemistä varten. Yksi online-lääkäreistä tarkistaa tilauksesi varmistaaksesi, että sinulla on varaa ottaa pilleri. Tämä ohjelma on tarkoitettu naisille, jotka eivät ole koskaan ottaneet pillereitä kolmen kuukauden ajan.

Esite Logynon

Kuinka Logynon toimii?

Logynon sisältää progesteronia ja estrogeenia, kahta erillistä naissukupuolihormonia. Nämä hormonit estävät raskautta kolmella tavalla:

 • Munien vapautumisen est√§minen munasarjoista;
 • Kohdun limakalvon paksunemisen lopettaminen munan saamiseksi;
 • Paksuttaa limaa kohdunkaulassasi, mik√§ vaikeuttaa siitti√∂iden p√§√§sy√§ kohtuun

Kuinka otat Logynonia?

Logynonia otetaan suun kautta joka päivä, eikä sitä saa pureskella, mutta se tulisi ottaa veden kanssa. Sinun on otettava pilleri joka päivä samaan aikaan. Muistuttaa sinua ottamaan lääkkeesi, sinun on hyödyllistä asettaa hälytys kelloosi tai puhelimeesi.

Jokaiselle pakkauksessa olevalle pillerille on merkitty viikonpäivä, jonka avulla voit seurata kuukautisiasi. Voit ottaa sen syklin ensimmäisenä päivänä peitettäväksi heti, jos aloitat pillerin ensimmäisen kerran.

Miksi 21 tablettia on pakattuna?

Logynon on kolmivaiheinen pilleri, mikä tarkoittaa, että se peruuttaa normaalin hormonisyklin kolmen viikon ajan. Ennen kuin pysähdyt 7 päivän lepoon, otat pillerin joka päivä 21 päivän ajan. Tämän viikon aikana olet aina turvassa ja tunnet pienen verenvuodon.

On v√§ltt√§m√§t√∂nt√§ ottaa ne oikeassa j√§rjestyksess√§, koska Logynonin hormonit muistuttavat normaalisyklisi hormoneja ja sis√§lt√§v√§t erilaisia ‚Äč‚Äčm√§√§ri√§ hormoneja. Kussakin pakkauksessa on kuusi vaaleanruskeaa, viisi valkoista ja kymmenen punaista tablettia, ja ne tulee ottaa pakkauksessa ilmoitetussa j√§rjestyksess√§.

Jos en ota pilleriä, mitä tapahtuu?

Kun et ota tablettia ja alle 12 tuntia on kulunut siitä, kun sinun piti ottaa se, ota automaattisesti unohdettu pilleri. Silloin asut elämään tavalliseen tapaan ja sinut voidaan aina turvata.

Lääkkeen ottaminen heti ja sitten päättää ottaa se tavalliseen tapaan, jos pillereiden ottamisesta on kulunut yli kaksitoista tuntia ja laukussa on yli viikko. Seitsemän päivän ajan voit käyttää ylimääräistä suojaa (esim. Kondomia).

Katso lisäohjeita pillereidesi mukana olevasta pakkausselosteesta, jos olet menettänyt useamman kuin yhden tabletin tai sinulla on alle seitsemän päivää käytettävissä.

Huomaa: Jos sinulla on kahden tunnin sisällä pillerin ottamisesta voimakasta oksentelua tai ripulia, se voi heikentää sen tehoa. Lue potilaan pakkausselosteesta lisätietoja tai ota yhteyttä lääkäriin, jos jotain tapahtuu.

Sivuvaikutukset

Logynonin tyypillisiä haittavaikutuksia voivat olla
 • Pahoinvointi
 • Painonnousu
 • Kipu vatsasta
 • P√§√§ns√§rky
 • Mielialan vaihtelut tai kohtalainen masennus
 • Kipu rintakeh√§ss√§
Logynonin epätavalliset haittavaikutukset voivat olla, mutta eivät rajoitu näihin,
 • Nokkosihottuma tai kutina
 • DVT tai verihyytym√§t
 • Nesteen s√§ilytt√§minen
 • Migreenit
 • Rintojen tai em√§ttimen purkautuminen

Lue terveydentilahakemuksesta täydellinen luettelo mahdollisista sivuvaikutuksista tai keskustele lääkärisi kanssa.

Komponentit

Kuusi vaaleanruskeaa tablettia (0,05 mg levonorgestreelia ja 0,03 mg etinyyliestradiolia), viittä valkoista tablettia (0,075 mg levonorgestreelia ja 0,04 mg etinyyliestradiolia) ja kymmenen tummanpunaista tablettia, jotka sisältävät 0,125 mg levonorgestreelia ja 0,03 mg etinyyliestradiolia, tulisi käyttää jokaisessa kolmen viikon ajan kaistale Logynolia. Jokaisessa tabletissa on myös pieni määrä laktoosia (0,033 mg).

Logynonin (Triagynon) komento (ei reseptiä)

Voit tilata Logynononin käyttämällä yllä olevaa taulukkoa (Triagynon). Löydät myös lisätietoja tästä lääkkeestä verkossa. Suosittelemme myös, että vierailet tässä online-lääketieteellisessä palvelussa milloin tahansa, kun olet mukana vaihtoehtoisessa ehkäisylääkkeessä. Jos haluat, niin:

Osta Logynon (Triagynon) ilman reseptiä
Katso lisää lääkkeitä / ehkäisyvälineitä;
Opi kaikki kondomeista.

Mene online-lääkäriin tai paina alla olevaa Osta nyt -painiketta.
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta logynon-triagynon”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet