Osta lizinna

62.79

Katso apteekki 

Kuvaus

Ja mikä on Lizinna?

Lizinna on yhdistelmäehkäisytabletti, joka sisältää hormoneja norgestimaattia ja etinyyliestradiolia. Oikein käytettynä Lizinna menestyy lähes 100 prosenttia. Lizinna on helppo ja helppo ottaa pitkällä aikavälillä ja tarjoaa erinomaisen ehkäisyvälineen lisäksi muita etuja.

Lizinnan voitot

Lizinna on palautuva pitkäaikainen ehkäisymenetelmä, joka ei häiritse seksiä. Rajoitetuilla sivuvaikutuksilla se tarjoaa nopean ehkäisyvalmisteen.

Lizinna myös keventää syklejä PMS: n ja kontrolliaikojen lisäämiseksi sen lisäksi, että vältetään raskautta luotettavasti, jotta sinusta tuntuu usein, kevyempää verenvuotoa ja vähemmän epämukavuutta.

Se voi myös auttaa lievittämään aknea, endometrioosin vaikutuksia ja seuraamaan verenvuotoa. Monet naiset oppivat, että päivittäinen syklisarja antaa heille mahdollisuuden tasapainottaa työ- ja kotielämänsä mukavammin.

Kuinka Lizinna toimii?

Ruiskuttamalla kehoon kaksi hormonia, jotka naiset luonnollisesti tuntevat, Lizinna toimii. Nämä ovat etinyyliestradioli ja ihmisen progestogeeninorgestimaatti, synteettinen estrogeeni.

Synteettiset hormonit toimivat yhdessä kolmella erityisellä tavalla kontrolloidakseen sykliäsi ja lisääntymisjaksojasi:

  • Se est√§√§ yhden munan kypsymisen kuukaudessa ja l√§htee munasarjasta.
  • Kohun limakalvo laimennetaan siten, ett√§ munaa ei ty√∂nnet√§ sis√§√§n.
  • Normaali kohdunkaulan limaa sakeutuu niin, ett√§ siitti√∂t eiv√§t tunkeudu kohtuun munasolun hedelm√∂itt√§miseksi.
  • Lizinna antaa sinulle yhden parhaista ehk√§isym√§√§rist√§, jos otat pillerin p√§iv√§ss√§ ja t√§yt√§t suositukset.
Kuinka saada kiinni Lizinna

Jokainen Lizinna-pilleri sisältää 250 norgestimaattimikrogrammaa ja 35 etinyyliestradiolimikrogrammaa. Se on hybridi yksivaiheinen ehkäisyvalmiste, joka varmistaa, että molemmat tabletit sisältävät saman määrän synteettistä estrogeenia ja progesteronia, joten sinun ei tarvitse miettiä oikean määrän ottamista oikeassa järjestyksessä; tarvitaan vain yksi pilleri päivässä.

Kun ohitat jakson, voit ottaa yhden pillerin päivässä 21 päivän ajan ja pitää sitten seitsemän päivän tauon, jolloin voit ottaa seuraavan paketin automaattisesti. Seitsemän päivän tauolla olet edelleen turvassa.

Kun laatikkoon on painettu viikonpäivät, Lizinna-tabletit tulevat kuukausipaketteina, jotta voit seurata annostustasi.

Voit kohdata verenvuotoa seitsemän päivän tauolla. Tämä ei ole todellinen kesto, mutta verenvuodon peruuttaminen johtuu kehon laskevasta hormonitasosta. Voit aloittaa seuraavan pilleripaketin, kun seitsemän päivää on kulunut umpeen, vaikka sinulla on jo verenvuotoa.

Ota Lizinna ruoan kanssa tai ilman, samaan aikaan päivästä. Lizinna on pieni pilleri, joka tarvittaessa otetaan helposti ilman vettä, mutta se on parempi ottaa juoman kanssa.

Lizinna alkaa

Ensimmäisen pillerin ottaminen Lizinnan kanssa välittömän ehkäisyn kattamiseksi kuukautisten ensimmäisenä päivänä. Sinun tulisi aloittaa sen ottaminen milloin tahansa, mutta saatat tarvita ylimääräistä estehoitoa, kuten mies- tai naiskondomia, seitsemän päivän ajan, jotta hormonit voivat toimia.

Vaihdat Lizinnaan milloin tahansa, jos vaihdat toisen ehkäisypillerin tuotemerkkiä. Jos Lizinna otetaan syklin ensimmäisenä päivänä, estemenetelmää käyttävät naiset voivat odottaa käyttävänsä ehkäisyvalmisteita seitsemän päivän ajan.

Synnyttäneiden naisten on odotettava 21 päivää ennen Lizinnan ottamista, mutta koska uusilla äideillä on lisääntynyt veritulppariski, sinun on keskusteltava lääkärin tai kätilön kanssa ennen yhdistelmäehkäisyvalmisteen käyttöä. Jos imetät, imettävät äidit voivat vastustaa yhdistelmäehkäisyvalmisteita, koska hormonit ovat ristiriidassa maidontuoton kanssa.

Ota Lizinna automaattisesti keskenmenon tai keskenmenon jälkeen lääkärisi ohjeiden mukaan.

Lizinna-esite

Kun unohdan pillerin, mitä tapahtuu?

Sinun on otettava se ohjeiden mukaan, jotta Lizinna toimisi oikein ja että sillä olisi lähes 100 prosentin ehkäisyvalmius. Ota nämä ohjeet, jos menetät yhden tai kaksi pilleria.

Alle 24 tuntia aikaa

Annostus, joka on yli 24 tuntia myöhässä, on unohtunut pilleri. Ja jos tämä tarkoittaa kahden ottamista kerralla, ota unohdettu pilleri heti kun tiedät, jatka pakkauksen kanssa normaalisti ja olet turvassa raskaudelta. Kun seuraavan paketin käynnistäminen epäonnistuu, tämä menettely on edelleen voimassa.

Jopa 24 tuntia myöhässä, yli

Ota heti viimeisin unohtunut pilleri, jätä muut unohdetut tabletit sivuun ja aloita loput pakkauksesta normaalisti. Hormonitasojen häiriintymisen takaamiseksi sinun on käytettävä ylimääräistä estehoitoa seitsemän päivän ajan.

Jos viimeisin pakkaus sisältää alle seitsemän tablettia, jatka suoraan seuraavaan ilman seitsemän päivän taukoa. Pidä seitsemän päivän tauko tavalliseen tapaan, jos pillereitä on enemmän kuin 7.

Harkitse ehkäisyvälineitä, kuten ellaOne tai IUD, riippumatta siitä, oletko myöhässä ehkäisypillereistäsi yli 24 tuntia ja olet harrastanut seksiä.

Sinun tulisi tehdä isyystesti ennen Lizinnan käytön aloittamista, jos sinulla ei ole vieroitusvuotoa toisen pilleriliuskan jälkeen ja olet harrastanut seksiä.

Entä jos minulla on ripulia tai oksentelua?

Elimistöön otettavan pillerin kapasiteetti häiritsee oksentelua ja ripulia. Tämä viittaa siihen, että raskauden estämiseksi tarvittavaa hormonien enimmäisannosta ei tarjota sinulle.

Ota toinen annos heti, eikä ehkäisysi vaikuta, jos oksennat 2 tunnin sisällä pillerin ottamisesta. Jos kuitenkin olet edelleen sairaalassa, voit pitää sitä unohtuneena pillerinä joka päivä ja käyttää esteehkäisyä seitsemän päivän ajan viimeisen sairausjakson jälkeen.

√Ą√§rimm√§inen ripuli voi my√∂s est√§√§ pillerin imeytymist√§. Yrit√§ ottaa l√§√§kitys, mutta pid√§ sit√§ unohtuneena pillerin√§ sairausp√§iv√§√§ kohden, kun k√§yt√§t rajaehk√§isy√§ seitsem√§n p√§iv√§n ajan.

Tämä voi aiheuttaa ripulia riippumatta siitä, otatko laihtumishoitoa vai käytätkö alkoholia.

Annostus Lizinna

Lizinna on yhdistetty pilleri, eli se sisältää kahta hormonia, jotka auttavat välttämään tahatonta raskautta. Tämä on estrogeenihormoni etinyyliestradioli ja hormoni norgestimaatti progesteroni Lizinnalle.

Lizinnan sivuvaikutukset

Lizinna on reseptilääke, jota useimmat naiset hoitavat yleensä hyvin, mutta se ei sovi sinulle.

Kysy lääkäriltä vaihtoehtoista ehkäisypillereitä, jos näin on. Molemmat ehkäisypillerit toimivat samalla tavalla, mutta niiden ainesosat ovat hienovaraisesti erilaisia.

Lievä päänsärky, väsymys ja verenvuoto jaksojen aikana ovat joitain hyvin yleisiä Lizinnan sivuvaikutuksia. Kun keho reagoi uusiin hormonitasoihin, nämä pienet sivuvaikutukset yleensä vakiintuvat.

Käsien ja jalkojen turvotus, migreeni, mielialan vaihtelut, huimaus ja univaikeudet voivat olla harvinaisempia sivuvaikutuksia. Voit ottaa yhteyttä lääkäriisi, jos huomaat näitä haittavaikutuksia, varsinkin jos sinulla on ensimmäinen migreeni tai migreeni, joka on normaalia huonompi.

Harvinaisia ‚Äč‚Äčhaittavaikutuksia, joita alle yhdell√§ sadasta naisesta esiintyy, ovat rintojen purkaus, tunnottomuus tai hiusten kasvumuutokset. N√§m√§ ovat harvinaisia, mutta jos kohtaat niit√§, voit ottaa yhteytt√§ l√§√§k√§riisi.

Hyvin harvoilla haittavaikutuksilla on allerginen reaktio. Ota heti yhteyttä lääkäriin, jos tunnet kielen, poskien turvotusta, kutinaa tai hengitysvaikeuksia.

Sekoitettu pilleri nostaa merkittävästi mahdollisuuksiasi saada veritulppa, kuten muillakin yhdistelmäehkäisyvalmisteilla. Ennen kuin määrätään sekoitettua ehkäisyä, lääkäri tarkistaa kanssasi potilastiedot varmistaaksesi, että riski on vähäinen.

Varotoimet / vuorovaikutus: Lizinna

Jotkut lääkkeet voivat häiritä Lizinnan toimintaa ja heikentää sen tehokkuutta.

Jos otat kohtauksia, korkeaa verenpainetta, tuberkuloosia, pahoinvointia, HIV-l√§√§kkeit√§, hepatiitti C -hoitoja, griseofluviinia sieni-infektioita varten, kolesterolil√§√§kkeit√§, hiilt√§, ‚Äč‚Äčniveltulehdusl√§√§kkeit√§ tai rauhoittavia l√§√§kkeit√§, l√§√§k√§ri voi suositella muuta vaihtoehtoa Lizinnalle.

Ota yhteys lääkäriisi ennen Lizinnan ottamista, jos käytät itsehoitolääkkeitä. Mäkikuisman rohdosvalmiste, jota jotkut naiset käyttävät masennuksen lisähoitona, häiritsee erityisesti Lizinnan tehoa.

Jos otat tosiasiallisesti Lizinnaa ja määräät jotain yllä mainituista lääkkeistä, saatat tarvita ehkäisyvalmisteita ennen kurssin päättymistä.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta lizinna”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet