Osta lisinopril

62.79

Katso apteekki 

Kuvaus

Mistä syystä Lisinopriilia käytetään?

Lisinopriili-tabletteja käytetään kriittisen verenpainetaudin hoitoon, joka on kohonnut verenpaine levossa ja laskee verenpaineen säännölliseen lepotasoon, samoin kuin renovaskulaariseen hypertensioon, eräänlaiseen sekundääriseen hypertensioon, joka aiheutuu munuaisvaltimoiden kaventumisesta. Aivohalvauksen, sydämen vajaatoiminnan ja terminaalisten elinten, kuten munuaissyövän, riski pienenee alentamalla kohonnutta verenpainetta.

Lisinopriilia 20 käytetään usein kongestiivisen sydämen vajaatoiminnan hoitoon auttamalla heikentyneiden sydänlihasten pumppaamista tehokkaammin ja vähentämällä hengenahdistusta harjoittelun aikana sekä vähentämällä taudin etenemisen todennäköisyyttä ja sairaalahoidon tarvetta kongestiivisen sydämen potilailla oireettomien potilaiden vika vasemman kammion tilassa.

Lisinopriili-tabletit voivat auttaa välttämään sydämen vajaatoimintaa yhdessä muiden sydänlääkkeiden kanssa, jos ne otetaan 24 tunnin sisällä sydänkohtauksesta, ja parantavat pitkäikäisyyttä. Lisinopriilitabletteja tulisi käyttää yksinään tai diureetin kanssa ylimääräisen veden poistamiseksi, joka on kertynyt kehon kudoksiin ja joka voi aiheuttaa turvotusta (turvotusta).

Mikä sisältää lisinopriilia?

Lisinopriilitabletit sisältävät vaikuttavana aineena lisinopriilia, joka on ACE: n estäjä (angiotensiinikonversioentsyymi), jota käytetään sydänsairauksien ja verenpainetaudin hoitoon. Kalsiumvetyfosfaatti, magnesiumstearaatti, maissitärkkelys, mannitoli ja punainen rautaoksidi sisältyvät kaikki.

Mitä sivuvaikutuksia Lisinopriililla on?

Huimaus, väsymys, väsymys, hengenahdistus (hengitysvaikeudet), usein kuiva yskä, muuttunut maku, pahoinvointi, ripuli, vatsakipu, ihottuma, hypotensio ovat yleisimmin havaittuja Lisinopril Accord -tablettien haittavaikutuksia: (matala verenpaine).

Milloin ei ole tarkoituksenmukaista käyttää Lisinopriilia?

Jos käytät Lisinopril-kapseleita, et voi käyttää

  • Lisinopriili tai muu ACE-est√§j√§ tai mik√§ tahansa Lisinopril-tablettien komponentti on allerginen
  • Olet raskaana, aiot tulla raskaaksi tai imet√§t
  • Sinulla on geneettinen ja / tai idiopaattinen angioedeema (nopea, nokkosihottumainen ihonalainen tulehdus) tai angioedeema, joka liittyy aikaisempaan ACE-est√§j√§hoitoon.
  • Maksa- tai munuaisten vajaatoiminta
  • Ota kaliumvitamiinit tai kaliumia sis√§lt√§v√§t suolankorvikkeet
  • Muita lisinopriilia h√§iritsevi√§ l√§√§kevalmisteita ovat: muut verenpainel√§√§kkeet, kaliumia s√§√§st√§v√§t diureetit, kuten spironolaktoni, ei-steroidiset tulehduskipul√§√§kkeet, kuten diklofenaakki tai ibuprofeeni, mielialan litium, jotkut diabetesl√§√§kkeet, kuten insuliini ja metformiini

Mitä lääkkeitä Lisinopriili kommunikoi?

Monet lääkkeet häiritsevät Lisinopril-tabletteja, etkä voi ottaa niitä Lisinopril-hoidon aikana tai vasta lääkärisi keskustelun ja ohjeiden jälkeen:

  • Lisinopriilin aiheuttamat l√§√§kkeet: kaliumia s√§√§st√§v√§t diureetit, kuten spironolaktoni, voivat aiheuttaa matalan kalsiumpitoisuuden veress√§, ei-steroidiset tulehduskipul√§√§kkeet, kuten diklofenaakki tai ibuprofeeni, ja angiotensiinireseptorin antagonistit voivat aiheuttaa munuaisongelmia.
  • Lisinopriiliin vaikuttavat l√§√§kkeet: muut verenpainel√§√§kkeet, kuten metyylidopa, kalsiumin tai beetasalpaajien p√§√§syn antagonistit, parantavat verenpainetta alentavaa vaikutusta ja aiheuttavat verenpaineen laskua lis√§aineena.
  • Lisinopriiliin vaikuttavat l√§√§kevalmisteet: litium mielialan h√§iri√∂ihin, diabetesl√§√§kkeet, kuten insuliini, ja suun kautta otettavat hypoglykeemiset l√§√§kkeet, kuten metformiini.

Kuinka Lisinopriili on tarkoitettu otettavaksi?

Ota Lisinopril-tabletit kerran päivässä ruoan kanssa tai tyhjään mahaan, mutta samaan aikaan päivästä, vesilasillisen kanssa. Annostuksesi riippuu siitä, mitä sinua hoidetaan ja lääkärin neuvoja, ja sitä voidaan nostaa. Lisinopril 20 pyrkii vahvistamaan tautia, mutta ei parane, joten voit jatkaa Lisinopril 20 -valmisteen käyttöä niin kauan kuin lääkäri on määrännyt. Voi kestää muutama viikko, ennen kuin Lisinopriili laskee verenpainettasi, ja vaikka olosi hyvin, voit aloittaa Lisinopril Orion -tablettien käytön, koska joskus ei ole merkkejä korkeasta verenpaineesta.

Kuinka kauan Lisinopriilin on tarkoitus kestää?

Lisinopriili pyrkii parantamaan tilanne, mutta se ei paranna sitä, mutta niin kauan kuin lääkäri neuvoo, voit jatkaa Lisinopriilin käyttöä. Voi kestää muutama viikko, ennen kuin Lisinopriili laskee verenpainettasi, ja vaikka olosi hyvin, voit aloittaa Lisinopril Orion -tablettien käytön, koska joskus ei ole merkkejä korkeasta verenpaineesta.

Lisinopriili-annoksen puuttuminen

Kun unohdat annoksen Lisinopril Sandoz -tabletteja, ota se heti kun muistat, ellei seuraava annos er√§√§nny, joten v√§lt√§ puuttuvaa annosta. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.

Kuinka se voidaan käsitellä Lisinoprilissa?

Lisinopril-tabletit voidaan s√§ilytt√§√§ pime√§ss√§, kuivassa paikassa, jossa l√§mp√∂tila pidet√§√§n alle 25 ¬į C: ssa ja poissa suorasta auringonpaisteesta.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta lisinopril”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet