Osta levitra

116.79

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Osta ilman reseptiä Levitra

Alla olevasta taulukosta näet, että voit ostaa ilman omaa reseptiäsi. Online-tapaaminen General Medical Counciliin (GMC) kuuluvan lääkärin kanssa, joka on yhteydessä seuraavaan online-lääketieteen tarjoajaan, on ollut mahdollista.

Mistä syystä Levitraa käytetään?

Levitra-pillereitä käytetään miesten erektiohäiriöiden (impotenssin) hoitoon johtuen riittämättömästä peniksen verenkierrosta, joka ei kykene tuottamaan tai ylläpitämään kovaa pystytettyä penistä, joka soveltuu yhdynnään. Levitra-tabletit stimuloivat peniksen verisuonia lisäämällä verenkiertoa ja aiheuttamalla erektion, mikä on normaali reaktio seksuaaliseen kiihottumiseen. Levitra 20 mg pillerit voivat kuitenkin toimia vain, jos olet seksuaalisesti kiihottunut.

Kuinka Levitra toimii?

Levitra 20 mg tabletit sisältävät vardenafiilia verenkierron parantamiseksi, mikä johtaa erektioon, joka vaikuttaa peniksen erektiokudokseen. Typpioksidi, joka stimuloi entsyymiä guanylaattisyklaasia, vapautuu peniksen erektiokudokseen seksuaalisen kiihottumisen aikana. Tämä entsyymi nostaa syklisen guanosiinimonofosfaatin (cGMP) kemikaalin tasoa, joka rentouttaa peniksen verisuonia ja aiheuttaa erektion laukaisevan veren täyttämällä huokoiset erektiokudokset.

Estämällä peniksen verenkierron toinen entsyymi nimeltä fosfodiesteraasityyppi 5 (PDE5) hajottaa cGMP: n, mikä johtaa erektion puuttumiseen. Levitra 20 mg -tabletit estävät PDE5: n toiminnan, joka korjaa erektiohäiriöt kannustamalla normaalin seksuaalisen stimulaation prosessin käynnistämään cGMP-reitin erektion tuottamiseksi ja ylläpitämiseksi.

Kuinka kauan Levitra kestää?

Levitra-tabletit voidaan ottaa tunnin sisällä suunnitellusta seksistä, ja useimmissa tapauksissa, jos sinua stimuloidaan seksuaalisesti, se auttaa sinua saavuttamaan erektion noin 30 minuutissa, joka kestää noin 4 tuntia. Jos et ole innoissaan, Levitra-tabletit eivät toimi.

Millaisia ‚Äč‚ÄčLevitra-annoksia on?

 • 5 mg Levitraa
 • 10 mg Levitra
 • 20 mg Levitra

Mitä Levitra sisältää?

Levitra-tabletit sisältävät vaikuttavana aineena vardenafiilia, joka lisäämällä peniksen verenkiertoa korjaa miesten erektiohäiriöt (impotenssi). Niihin kuuluvat myös krospovidoni, magnesiumstearaatti, mikrokiteinen selluloosa, hypromelloosi, makrogoli 400, vedetön kolloidinen piidioksidi, titaanidioksidi (CI77891), keltainen rautaoksidi (CI77492), punainen rautaoksidi (CI77492), punainen rautaoksidi (CI77491).

Erektiohäiriöiden (impotenssi) hoito Levitra-hoidolla

Levitra-tabletit sisältävät vardenafiilia, tyypin 5 (PDE5) fosfodiesteraasin estäjää, jota käytetään miesten erektiohäiriöiden (impotenssin) hoitoon. Levitra-tabletit estävät peniksen erektiokudokseen muodostuvan cGMP-nimisen kemikaalin hajoamisen (PDE5-entsyymin vaikutuksesta) seksuaalisen jännityksen aikana, kun ne otetaan ennen suunniteltua seksuaalista toimintaa, ja tämä toiminta antaa veren kiertää erektion tuottavan peniksen läpi.

Mitkä ovat Levitran haittavaikutukset?

Päänsärky, huimaus tai pyörrytys, punoitus, nenän tulehdus, dyspepsia (närästys) ja pahoinvointi ovat yleisimmin havaittuja sivuvaikutuksia, kun otetaan Levitra 20 mg -tabletteja. Kuvahallusinaatiot, lisääntynyt kyynelnuotanto, joka laukaisee vetiset silmät, verenpaineen nousu (hypo- ja hypertensio), uneliaisuus, hengenahdistus (hengenahdistus), epämukavuus, ovat harvinaisempia sivuvaikutuksia (selän, vatsan nivelissä).

Milloin sinun ei pitäisi käyttää Levitraa?

Jos käytät Levitra-pillereitä, sinun ei pitäisi

 • Olet allerginen vardenafiilille tai jollekin Levitran aineosalle
 • Jokainen nitraattil√§√§ke, kuten angina-nitroglyseriini, otetaan, koska se voi aiheuttaa merkitt√§v√§n verenpaineen laskun.
 • Munuaisten tai maksan vajaatoiminta
 • Onko sinulla h√§iri√∂, jossa sukupuolta ei m√§√§r√§t√§ syd√§n- tai valtimo-ongelmien takia tai onko sinulla viimeisten 6 kuukauden aikana ollut syd√§nkohtaus tai aivohalvaus.
 • Verenpaineesi on ep√§normaalisti kohonnut tai matala.
 • Sinulla on silm√§sairaus, joka aiheuttaa n√§√∂n menetyst√§, kuten ei-valtimoiden iskeeminen anteriorinen optinen neuropatia (NAION) tai onko sinulla verkkokalvotulehdus.
 • K√§yt√§t l√§√§kkeit√§, jotka voivat h√§irit√§ Levitraa tai parantaa haittavaikutusten riski√§, ‚Äč‚Äčkuten simetidiini haavaumien hoidossa, antibiootit, kuten erytromysiini ja rifampisiini, ritonaviiri tai sakinaviiri (HIV: lle), verapamiili tai diltiatseemi (korkean verenpaineen hoitoon) ), itrakonatsoli tai ketakonatsolin alfasalpaajat (sieni-infektiot), kuten teratsosiini, tamsulosiini ja p-pratsosiini.

Mitä lääkkeitä Levitra-yhdistykset ovat?

Monet farmaseuttiset lääkkeet häiritsevät Levitra-tabletteja, eikä niitä tule ottaa, kun käytät Valifia tai yksin ilman lääkärisi keskustelua ja ohjeita:

 • Jotkut nitraattil√§√§kkeet, kuten angina-nitroglyseriini, alfasalpaajat, kuten teratsosiini tai doksatsosiini eturauhasen hyv√§nlaatuisen liikakasvun hoitoon, verapamiili tai diltiatseili, ovat l√§√§kkeit√§, jotka aiheuttavat vakavan reaktion Levitraan (korkeaan verenpaineeseen).
 • Levitraan vaikuttavat l√§√§kkeet: simetidiini, antibiootit, kuten erytromysiini ja rifampisiini, itrakonatsoli tai ketakonatsoli (sieni-infektiot), ritonaviiri tai indinaviiri, haavaumien ehk√§isyyn (HIV)
 • Levitra-l√§√§kkeet: kuten doksatsosiini eturauhasen hyv√§nlaatuiseen liikakasvuun

Kuinka he ottavat Levitran?

Voit ottaa yhden Levitra-tabletin lasillisen vett√§, v√§lipalojen kanssa tai ilman, noin 25-60 minuuttia ennen yhdynt√§√§. Levitra-tablettien vaikutus kest√§√§ jopa 4‚Äď5 tuntia tabletin ottamisen j√§lkeen. √Ąl√§ ota enemp√§√§ kuin yksi tabletti p√§iv√§ss√§ ja vain, jos harkitset yhdynt√§√§.

Missään Levitra-annos

Kun haluat harrastaa seksiä, voit ottaa vain yhden 20 mg: n Levitra-pillerin; sen ei ole tarkoitus olla päivittäinen lääke.

Kuinka he säilyttävät Levitran?

Kylm√§ss√§, kuivassa paikassa voit s√§ilytt√§√§ Levitra-tabletit alle 30 ¬į C: ssa.

Levitra-tilaus (tiskiltä)

Voit tilata Levitran käymällä läpi yllä olevan taulukon. Löydät myös lisätietoja tästä lääkkeestä verkossa. Suosittelemme myös vierailua tässä online-lääketieteellisessä palveluntarjoajalta, jos olet kiinnostunut vaihtoehtoisesta impotenssilääkkeestä. Jos haluat, niin:

Osta Levitra ilman reseptiä;
Katso lisää Huumeet / Impotenssitavarat;
Lue lisää todisteita impotenssista.

Mene online-lääkäriin tai paina alla olevaa Osta nyt -painiketta.
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta levitra”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet