Osta levest

57.29

Katso apteekki 

Kuvaus

Mitä se on Levest?

Levest, joka tunnetaan my√∂s nimell√§ ”kondomi”, on ehk√§isyvalmiste. Pilleri on yksi yksinkertaisimmista k√§ytt√§√§ ja tehokkaimpia ehk√§isystrategioita raskauden ehk√§isemiseksi. Levest on suun kautta otettavan ehk√§isyn ’yhdistelm√§’, mik√§ tarkoittaa, ett√§ se sis√§lt√§√§ synteettisi√§ muotoja kahdesta kehon luonnollisesti vapauttamasta sukupuolihormonista: progesteronista ja estrogeenist√§.

Kuinka saada Levest

Levestin tabletit tulisi syödä kokonaisina purematta tai jauhamatta niitä. Voit ottaa Levest-tabletin ruoan tai juoman kanssa tai ilman.

Voit ottaa yhden Levest-tabletin p√§iv√§ss√§ 21 p√§iv√§√§ per√§kk√§in joka p√§iv√§ suunnilleen samaan aikaan (esimerkiksi juuri ennen nukkumaanmenoa). Sinulla on 7 p√§iv√§n lepoaika pillereiden ottamisen j√§lkeen 21 p√§iv√§n kuluttua, mink√§ j√§lkeen et voi ottaa pillereit√§. Tunnet tavallisesti ” peruuttamisen ” verenvuodon t√§m√§n tauon aikana, joka toimii samalla tavalla kuin tavallinen kuukausittainen sykli.

Apteekkisi, sairaanhoitajan tai niitä suosittelevan lääkärin antamia annosohjeita on aina noudatettava. Muussa tapauksessa annettaisiin seuraava annos:

 • Jokainen Levest-tablettipakkaus sis√§lt√§√§ 21 pilleri√§, joista jokainen pilleri on merkitty kalvoliuskaan vastaavalla viikonp√§iv√§ll√§. Napsautat ensimm√§ist√§ tablettiasi l√§pipainolevyn kautta, jossa on merkint√§ ’MON’, ja aloitat koko normaalin viikonp√§iv√§n nuolen j√§lkeen, jos k√§ynnist√§t pakkauksesi maanantaina. Huomaa, ett√§ tuotteen pakkaus voi poiketa yll√§ olevasta kuvasta.
 • Ota ensimm√§inen Levest-pilleri kuukautisten ensimm√§isen√§ p√§iv√§n√§, ts. Normaalin kuukautisvuodon ensimm√§isen√§ p√§iv√§n√§, koska t√§m√§ on ensimm√§inen estrogeenin ehk√§isy, jota k√§ytit viimeisen kuukauden aikana.

Flyer Levest

Mitä tapahtuu, jos en ota pilleriä tai pudota sitä?

Jos päivittäinen pilleri saapuu alle 12 tuntia myöhässä, puolustus raskaudesta ei vähene. Ota tänä aikana pilleri heti kun muistat ja aloitat normaalisti seuraavana päivänä.

Jos p√§ivitt√§inen pilleri on my√∂h√§ss√§ yli 12 tuntia, suojasi raskautta vastaan ‚Äč‚Äčsaattaa heikenty√§. Riippuen siit√§, kuinka kaukana olet pilleripakkauksestasi, voit k√§ytt√§yty√§ vastaavasti:

 • Viikko 1: Ota heti unohtunut pilleri heti, kun tied√§t, vaikka lopulta otat kaksi l√§√§kett√§ kerralla. Jatka p√§ivitt√§isten pillereiden k√§ytt√∂√§ normaalisti, mutta noudata seuraavien 7 p√§iv√§n aikana erityisi√§ varotoimia raskautta vastaan, kuten kondomia. Jos harrastit seksi√§ 7 p√§iv√§n ajan ennen puuttuvaa pilleri√§, saatat olla vaarassa tulla raskaaksi.
 • Viikko 2: Ota j√§lleen kerran unohtunut pilleri heti kun muistat. Jatka normaalien tablettien ottamista normaalisti. Jos olet ottanut pillerin oikein 7 p√§iv√§n ajan ennen unohtunutta pilleri√§, sinulle tarjotaan imetys.
 • Viikko 3: Ota unohtunut tabletti seuraavien kolmen p√§iv√§n ajan heti kun tied√§t ja jatka normaalisti. Heti kun olet valmis, k√§ynnist√§ seuraava laatikko, ohittaen normaalin 7 p√§iv√§n tauon. Tai pid√§ v√§litt√∂m√§sti 7 p√§iv√§n tauko, jatka sitten uutta pakkausta sen p√§√§ttymisen j√§lkeen ja jatka normaalisti. T√§ss√§ tapauksessa voit my√∂s olla turvassa raskaudelta, koska olet ottanut pillerin oikein t√§h√§n vaiheeseen saakka.

Sivuvaikutukset

Kuten muutkin lääkkeet, Levestin käytöstä voi olla joitain haittavaikutuksia. Ennen hoidon aloittamista sinun on harkittava Levestin käytön mahdollisia etuja ja etuja lääkärisi kanssa.

Päänsärky on yleisin sivuvaikutus LEVESTin käytössä. Noin 17-24 prosentille tätä pilleriä käyttävistä naisista on päänsärkyä.

Suositut haittavaikutukset (alle 1 käyttäjällä 100: sta):
 • Pahoinvointi ja sairaus
 • Verenvuoto tai l√§pimurto
 • Vatsakipu
 • Painonnousu
 • Mielialan vaihtelut, pelko, masennus
 • Herk√§t tai ep√§miellytt√§v√§t rinnat
 • Ihottumat iholla

Yhdistelm√§ehk√§isypillereit√§ k√§ytt√§v√§t k√§ytt√§j√§t ovat hyvin harvinaisia ‚Äč‚Äčverisuonipoikkeavuuksia tai tromboosia.

Jos todistat yhden, ota välittömästi yhteys asiantuntijaan:
 • Raskaus
 • Allergisen reaktion merkit (kutiseva ihottuma, huulten, kielen tai kasvojen turvotus)
 • Merkit laskimo- tai valtimoemboliasta (yhden jalan turvotus ja / tai kipu; √§killinen ja voimakas rintakipu, todenn√§k√∂isesti vasempaan k√§sivarteen; hengitysvaikeudet; ysk√§; puhumisvaikeudet; kohtaukset; py√∂rtyminen tai romahtaminen; n√§√∂n menetys)

Lue potilaan esitteestä täydellinen luettelo kaikista ilmoitetuista sivuvaikutuksista.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta levest”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet