Osta lansoprazol

51.79

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mistä syystä lansopratsolia käytetään?

Lansopratsolitabletteja käytetään mahalaukun refluksoinnin aiheuttamien oireiden hoitoon, joka tapahtuu, kun mahalaukun happotuotanto palautuu ruokatorveen, kun sulkijalihaksen (ruokatorven ja vatsan risteyksessä oleva lihas), joka toimii yleensä yksisuuntaisena venttiilinä , ei toimi oikein tai on heikentynyt.

Ruokatorven tulehduksen refluksi (jota kutsutaan myös gastro-ruokatorven refluksioireyhtymäksi tai GORD: ksi) aiheuttaa merkkejä, kuten närästystä ja dyspepsiaa (ruoansulatushäiriöt ja vatsakipu), ja voi aiheuttaa tulehdusta vahingoittamaan ruokatorvea (ruokatorvitulehdus).

Lansopratsolikapseleita käytetään myös mahahaavan (maha-suolikanavan haavaumat tai mahalaukun vaurio) ja pohjukaissuolihaavan (pohjukaissuolihaava tai ylemmän suolen vuorauksen vaurio) havaitsemiseen, ehkäisyyn ja hoitoon; ja mahahaavat, jotka aiheutuvat ei-steroidisten tulehduskipulääkkeiden (NSAID) käytöstä; ja hyvänlaatuiset peptiset vauriot, jotka eivät reagoi muihin hoitomuotoihin.

Lansopratsolitabletteja käytetään mahahaavan aiheuttamien mahahaavojen hoitoon Helicobacter pylori -bakteerin kanssa antibioottien yhdistelmähoitona bakteerien tappamiseksi. Lansopratsoli 20 mg -tabletteja käytetään myös lievittämään happoon liittyvän dyspepsian oireita, jotka voivat johtua runsaasti rasvaa tai happoa sisältävien elintarvikkeiden kulutuksesta, tai Zollinger-Ellisonin oireyhtymästä, joka indusoi kohonnut mahahapon tuotos kohonnut gastriinihormonin vuoksi.

Kuinka lansopratsoli toimii?

Lansopratsolikapseleihin kuuluu lansopratsoli, protonipumpun aine, jota käytetään mahahapon ylimäärän aiheuttamien oireiden hoitoon vähentämällä mahaan vapautuneen mahahapon määrää. Ruokavalion proteiinien sulattamiseksi tarvitaan mahahappoa, joka muodostuu vatsan seinämän parietaalisoluista. Mahahapon tuotanto perustuu H + K + ATPaasientsyymin, protonipumpun, joka on vastuussa vety-positiivisten ionien ruiskuttamisesta vatsaan soluista, aktiivisuuteen, mikä lisää mahalaukun happamuutta. Lansopratsoli estää H + / K + -ATPaasi-protonipumpun aktiivisuutta, joka estää haponeritystä estämällä happotuotannon lähteen.

Tämä lansopratsolin aktiivisuus vähentää mahalaukun happamuutta ja happovaurioita, jotka voivat johtua gastroesofageaalisesta refluksista, lieventäen siten ylimääräisen mahahapon vaikutuksia, kuten närästystä, dyspepsiaa ja ruokatorvitulehdusta. Lansopratsolikapselit auttavat myös välttämään mahalaukun (mahalaukun) ja pohjukaissuolen (ylemmän suolen) mahahaavan kehittymisen estämällä mahahapon eritystä ja auttavat myös hoitamaan mahahaavan refluksin aiheuttamia haavaumia ja vaurioita.

Mitkä ovat Lansopratsolin haittavaikutukset?

Päänsärky, ripuli, vatsakipu, dyspepsia, pahoinvointi, oksentelu, huimaus, ummetus, ilmavaivat, ihottuma, ylempien hengitysteiden infektiot, virtsatieinfektiot, nivelkipu ja lihaskipu ovat yleisimmin havaittuja haittavaikutuksia Lansoprazole Accord -tablettien (nivel- ja lihaskipu).

Milloin sinun ei pitäisi käyttää Lansopratsolia?

Ei ole tarkoituksenmukaista käyttää lansopratsolikapseleita, jos

  • Olet allerginen lansopratsolille, muille protonipumppujen s√§√§timille tai mille tahansa lansopratsolin ainesosalle.
  • Olet raskaana, imet√§t tai olet raskaana
  • Maksa- tai munuaisten vajaatoiminta
  • Teofylliini astman hoitoon, suun kautta otettavat ehk√§isyvalmisteet, sienil√§√§kkeet ketokonatsoli, verenohennusvarfariini, fenytoiini ja karbamatsepiini epilepsialle, sukralfaatti mahahaavalle, metotreksaatti rintasy√∂v√§lle ovat kaikki l√§√§kkeit√§, jotka sitoutuvat lansopratsoliin.

Mitä farmaseuttiset tuotteet liittyvät lansopratsoliin?

Useat lääkkeet vaikuttavat lansopratsolikapseleihin, eikä niitä tule ottaa, kun käytät lansopratsolia tai vasta lääkärin keskustelun ja ohjeiden jälkeen:

  • Lansopratsolia vaikuttavat l√§√§kkeet: sukralfaatti mahahaavoille
  • Lansopratsoliin vaikuttavia l√§√§kkeit√§ ovat: teofylliini astmaan, suun kautta otettavat ehk√§isyvalmisteet, ketokonatsoli-sienil√§√§ke, veren varfariini, fenytoiini ja karbamatsepiini epilepsiaan, metotreksaatti rintasy√∂p√§√§n,

Kuinka lansopratsoli on tarkoitus ottaa?

Lansopratsoli-kapselit tulee ottaa kerran p√§iv√§ss√§ aamulla vesilasillisen kanssa, joko ruoan kanssa tai ilman. √Ąl√§ nielaise tai murskaa kapseleita kokonaisina. Hoitostasi sairaudesta riippuen voit jatkaa Lansoprazole Accord -tablettien ottamista l√§√§k√§rin m√§√§r√§√§m√§n ajan, tyypillisesti 2-8 viikon ajan.

Kuinka kauan lansopratsolin on tarkoitus viedä sinut?

Hoitostasi sairaudesta riippuen voit jatkaa Lansoprazole Accord -tablettien ottamista lääkärin määräämän ajan, tyypillisesti 2-8 viikon ajan.

Lansopratsolin annos jäi väliin

Kun unohdat annoksen Lansoprazole Accord -tabletteja, ota yksi heti kun muistat ja lyk√§t√§ puuttuvaa annosta, jos ei ole aika ottaa seuraava annos. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.

Kuinka lansopratsoli on tarkoitettu varastoitavaksi?

Kylm√§ss√§ ja kuivassa paikassa voit s√§ilytt√§√§ Lansopratsol Actavis -kapseleita alle 25 ¬į C: n l√§mp√∂tilassa.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta lansoprazol”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet