Osta lamisil

96.80

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mistä syystä Lamisilia käytetään?

Lamisil-tabletteja määrätään kynsien sieni- ja ihosieni-tautien, kuten silsa (tinea corporis), jock-kutina (tinea cruris) ja urheilijan jalkainfektioiden (tinea pedis), parantamiseksi.

Terbinafiinitabletteja käytetään infektioiden hoitoon sienilääkkeillä, jotka eivät ole laskeneet, ja vakaviin tai yleisiin infektioihin.

Kuinka Lamisil toimii?

Terbinafiinihydrokloridi on sienilääkeyhdiste, joka tuhoaa infektioita aiheuttavat sienet. Se tekee tämän antamalla sienisolukalvojen luoda reikiä.

Sienisolukalvot ovat välttämättömiä niiden selviytymisen kannalta. Ne estävät ei-toivottujen kemikaalien pääsyn soluihin ja estävät solujen sisällön vuotamisen. Terbinafiini tuhoaa sienen antamalla reikiä solukalvoihin, mikä siten estää infektion.

 • Ensisijaiset tiedot Lamisil¬ģ-tableteista
 • Terbinafiinitabletteja voidaan k√§ytt√§√§ vain l√§√§kem√§√§r√§yksell√§.
 • Lamisil on Terbinafine -tablettien tuotenimi.
 • Terbinafine-tabletit ovat lisensoituja vain aikuisille, mutta ne voidaan m√§√§r√§t√§ my√∂s yli vuoden ik√§isille lapsille.
 • Aikuiset voivat ottaa yhden 250 mg: n terbinafiinitabletin kerran p√§iv√§ss√§.
 • Hoito voi olla sopiva ihoinfektioille kahdesta kuuteen viikkoon ja kynsien infektioihin kuudesta viikosta kuuteen kuukauteen.
 • Suorittaa usein suositellun kurssin.
 • Ruokahalun heikkeneminen, ruoansulatush√§iri√∂t, huonovointisuus, vatsakipu, ripuli, ihottuma ja lihas- tai nivelkipu ovat yleisimpi√§ sivuvaikutuksia.

Voinko ottaa Terbinafine Accord -tabletteja imetyksen aikana?

Vain jos lääkäri katsoo, että se on välttämätöntä. Terbinafiinitablettien suojaa ei ole kehitetty käytettäväksi imetyksen aikana. Jos olet raskaana tai epäilet olevasi raskaana, kerro siitä lääkärille.

Kuinka otan tabletit yhdessä Terbinafiinin kanssa?

Aikuisille normaali annos on yksi 250 mg: n terbinafiinitabletti kerran päivässä. Lapsille määrätään pienempi annos iän ja ruumiinpainon perusteella. Ohita lääkärisi antamat suositukset.

Yritä ottaa annos joka päivä samaan aikaan. Terbinafiinitabletit voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman.

Normaali lääkitysjakso on seuraava:
 • Urheilijan jalat: 2-6 viikkoa
 • Silsa: 4 viikkoa
 • Kutina-jock: kaksi tai nelj√§ viikkoa
 • Kynsi-infektiot: kuusi viikkoa – kolme kuukautta Tiettyj√§ kynsi-infektioita hoidetaan yleens√§ v√§hint√§√§n kuuden kuukauden ajan.

Seuraa usein lääkärin antamia ohjeita.

Mitä tapahtuu, jos unohdan annoksen tätä lääkettä?

√Ąl√§ paniikkia, jos j√§t√§t annoksen terbinafiinia normaaliin aikaan, ota se heti kun muistat p√§iv√§n. Lykk√§√§ ohitettua annosta vain, jos et muista sit√§ seuraavaan p√§iv√§√§n saakka, ja ota seuraava tabletti tavalliseen aikaan. Korvaa unohtunut annos √§l√§ ota kaksinkertaista annosta.

Ja jos oireet ovat loppuneet, muista ottaa terbinafiinitabletteja päivittäin ja suorittaa kurssi lääkärisi määräämällä tavalla, tai on mahdollista, että infektio palaa.

Mitkä ovat terbinafiinin sisältävien pillereiden sivuvaikutukset?

L√§√§kkeet ja niiden sivuvaikutukset voivat vaikuttaa yksil√∂ihin monin tavoin. Kaikki sivuvaikutukset, jotka voivat liitty√§ terbinafiinitabletteihin, on kuvattu alla. Ainoastaan ‚Äč‚Äčsiksi, ett√§ sivuvaikutus mainitaan t√§ss√§, ei tarkoita, ett√§ kaikki tai t√§t√§ l√§√§kett√§ k√§ytt√§v√§t henkil√∂t kohtaavat t√§m√§n tai mink√§ tahansa muun sivuvaikutuksen.

Melko usein esiintyvät haittavaikutukset (yli 1 henkilöllä 10: stä) (yli 1 potilaalla 10: stä)
 • V√§hentynyt n√§lk√§.
 • Ruoansulatush√§iri√∂t, turvotus, pahoinvointi, oksentelu, ripuli tai vatsakipu ovat kaikki ruoansulatusolosuhteita.
 • Silmien kutina.
 • Paine polvissa ja lihaksissa.
Suositut haittavaikutukset (esiintyy 1-10: stä 1: een 100: sta)
 • P√§√§ns√§rky.
Harvinaiset kielteiset seuraukset (vaikuttavat 1: stä 1000: een 1: een 10000: een)
 • Huimausta.
 • Aistimuutokset, kuten kihelm√∂inti tai tunnottomuus,
 • Munuaisongelmat, kuten keltaisuus, hepatiitti tai maksan vajaatoiminta. Ennen hoidon aloittamista ja uudelleen nelj√§n tai kuuden viikon hoidon j√§lkeen l√§√§k√§ri saattaa haluta tehd√§ verikoe maksan toiminnan tarkistamiseksi. Jos sinulla on selitt√§m√§t√∂n kutina tai heikkous, ihon tai silmien keltaisuus (keltaisuus), ep√§tavallisen tumma virtsa tai vaaleat ulosteet, pahoinvointi ja oksentelu, ep√§mukavuus oikeassa yl√§kulmassa tai ruokahaluttomuus hoidon j√§lkeen, ota yhteys l√§√§k√§riin, koska n√§m√§ voivat olla maksan komplikaatioiden oireita.
Melko epätavalliset haitalliset tulokset (alle 1 potilaalla 10000: sta)
 • Pienentynyt veren valkosolujen tai verihiutaleiden m√§√§r√§. Jos sinulla on selitt√§m√§t√∂nt√§ turvotusta tai verenvuotoa tai tulehduksen oireita, kuten kuumetta, ota yhteys l√§√§k√§riin.
 • √Ą√§rimm√§iset reaktiot iholle. Jos sinulle kehittyy rakkuloita tai kuorinta ihoa tai kehittyy ihottumaa, ota yhteytt√§ l√§√§k√§riisi.
 • Jos haluat lis√§tietoja terbinafiinipillereiden mahdollisista sivuvaikutuksista, lue reseptin mukana tuleva laatikko tai keskustele l√§√§k√§risi tai apteekkihenkil√∂kunnan kanssa.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta lamisil”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet