Osta kliovance

73.79

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mihin Kliovance käyttää?

Kliovance-tabletit (tunnetaan myös nimellä Activelle) ovat jatkuva yhdistelmähormonikorvaushoito (hormonikorvaushoito), jota käytetään ehjillä kohdun naisilla korvaamaan munasarjojen estrogeenikehityksen menetys vaihdevuosien jälkeen.

KLIOVANCE-pillereill√§ on taipumus lievitt√§√§ estrogeenipuutoksesta johtuvia vaihdevuosioireita, kuten kuumia aaltoja, y√∂hikoilua, unettomuutta, em√§ttimen kuivumista, p√§√§ns√§rky√§, mielialan vaihteluja, keskittymiskyvyn puutetta ja energian loppumista, samalla kun suojataan kohdun limakalvon sy√∂p√§√§ vastaan ‚Äč‚Äč(kohdun limakalvo) .

Sitä käytetään myös välttämään postmenopausaalisen luun heikkenemistä (osteoporoosia) ja vähentämään murtumariskiä. Kliovance-tablettien jatkuva käyttö välttää syklistä tai peräkkäistä hormonikorvaushoitoon liittyvää ajoittaista vieroitusvuotoa.

Kuinka Kliovance menee?

KLIOVANCE-tabletit (tunnetaan my√∂s nimell√§ Activelle) sis√§lt√§v√§t kahden hormonin seoksen, joka sis√§ltyy jatkuvaan hormonikorvaushoitoyhdistelm√§√§n (HRT). 17ő≤-estradioli on kemiallinen ja biologisesti ekvivalentti synteettinen estrogeeni ihmisen endogeeniselle estradiolille, joka eliminoi estrogeenin puutteen vaihdevuosien aikana.

Estrogeeni on munasarjojen vapauttava naishormonihormoni, joka sitoutuu estrogeeniherkkien solujen sisällä tiettyihin reseptoreihin ja aktivoi ne kehittämään proteiineja, jotka ovat osallisina naispuolisten toissijaisten ominaisuuksien eri näkökohdissa, kuten kuukautiskierron säätelyssä.

Useilla fysiologisilla reiteillä estrogeenillä on myös monia muita toimintoja, mukaan lukien luumassan säilyminen ja lipidien metabolia (rasvat). KLIOVANCE-tabletit sisältävät myös noretisteronia, synteettistä progesteronihormonianalogia, mikä tarkoittaa, että hormonin molekyylikoostumus vastaa vahvasti luonnollisesti syntyvän progesteronin koostumusta ja toimii siten samalla tavalla.

Muuttamalla replikaatioprosessi eritysvaiheeksi progesteroni pre-menopausaalisilla naisilla toimii kohdun limakalvolla (kohdun limakalvolla). Tämä saa endometriumin, joka on sakeutunut syklin alkupuoliskolla vasteena estrogeenille, lopettamaan kehityksen ja alkamaan erittää hormoneja ja muita tarvittavia proteiineja, jos lisääntyminen tapahtuu raskauden ylläpitämiseksi; muuten estrogeeni- ja progesteronitasot laskevat ja kohdun limakalvo irtoaa (kuukautiset).

Noretisteronin toiminta Kliovance-tableteissa on sama, mutta vaihdevuosien naisilla sen toiminta on estää endometriumin liiallista kehitystä suhteessa Kliovance-tableteissa oleviin estrogeeneihin, mikä auttaa estämään kohdun limakalvon syöpää.

Mitä se sisältää Kliovancessa?

Kliovance-tablettien vaikuttavat aineosat ovat 17ő≤-estradioli (1 mg), synteettinen estrogeenihormoni ja noretisteroni (0,5 mg), synteettinen progestageenihormoni, jota k√§ytet√§√§n yhdess√§ jatkuvan hormonihoidon (HRT) t√§ydent√§miseksi. Ne sis√§lt√§v√§t my√∂s monohydraattilaktoosia, maissit√§rkkelyst√§, kopolvidonia, talkkia, magnesiumstearaattia, hypromelloosia ja triasetiinia.

Mitkä ovat Kliovanzin sivuvaikutukset?

Rintojen epämukavuus ja arkuus; kuukautisten verenvuoto (liiallinen verenvuoto), emätintulehdus (vaginiitti) ja sammas; nesteen kertyminen; masennus; selkäkipu; päänsärky; ja pahoinvointi ovat Kliovancen käytön yleisimmin havaittuja haittavaikutuksia.

Mitkä ovat jatkuvan Premian terveysvaikutukset?

Kliovance-pillereiden pitkäaikaiseen hormonikorvaushoitoon liittyy terveysriskejä, erityisesti lisääntynyt rinta- ja munasarjasyövän riski verrattuna hormonikorvaushoitoon pelkkään estrogeeniin, mutta se vähentää kohdun limakalvon syövän riskiä. Kohonnut sepelvaltimokomplikaatioiden, kuten sydäninfarktin ja aivohalvauksen, sekä laskimotromboosin ja keuhkoembolian riski yhdistettiin hormonikorvaushoitoon estrogeenin ja progestogeenin kanssa.

Milloin Kliovancea ei ole tarkoitettu käytettäväksi?

Jos käytät Kliovance-tabletteja, et käytä Kliovance-tabletteja, jos

  • 17ő≤-estradioli tai noretisteroni tai mik√§ tahansa Kliovancen komponentti on allerginen
  • Sinulla on suvussa tai aiemmin ollut rintasy√∂p√§, kohdun limakalvon karsinooma tai maksasy√∂p√§.
  • Sinulla on diagnoosi tromboosi tai aivohalvaus (verihyytym√§t).
  • Olet raskaana, imet√§t tai olet raskaana
  • Porfyrialla on (metabolinen sairaus, jossa veren pigmenttituotanto on muuttunut).
  • Onko maksasy√∂p√§
  • L√§√§kevalmisteet, jotka voivat h√§irit√§ Kliovancea, mukaan lukien kouristusl√§√§kkeet, kuten fenytoiini ja karbamatsepiini, infektiol√§√§kkeet, kuten rifampisiini, rifabutiini, nevirapiini ja efavirentsi, sienil√§√§kkeet ketokonatsoli ja m√§kikuismaa sis√§lt√§v√§t rohdosvalmisteet
  • Sinulla on selitt√§m√§t√∂n ep√§normaalin kuukautisvuodon l√§hde
  • On korkea verenpaine, jota ei ole hallittu hyvin,

Kuinka Kliovance on tarkoitus ottaa?

Ota tabletit vesilasillisen kanssa kerran päivässä, joka päivä samaan aikaan, joko välipalojen kanssa tai ilman. Kuukauden tarjontaan jokainen pakkaus sisältää 28 tablettia, ja kun olet valmis yhden pakkauksen, voit aloittaa uuden pakkauksen seuraavana päivänä. Jos oireesi muuttuvat tai niin kauan kuin lääkäri neuvoo, voit ottaa Kliovance-pillereitä.

Kuinka kauan aiot ottaa Kliovanzaa?

Jos oireesi muuttuvat tai niin kauan kuin lääkäri neuvoo, voit ottaa Kliovance-pillereitä.

Unohdettu Kliovance-annos

Jos unohdat annoksen Kliovania, ota se heti kun muistat, ellei seuraavaa annosta ole m√§√§r√§ maksaa, lyk√§t√§ puuttuvaa annosta. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.

Kuinka minun on tarkoitus säilyttää Kliovanz?

S√§ilyt√§ tabletit kylm√§ss√§, kuivassa paikassa alle 25 ¬į C: ssa. √Ąl√§ s√§ilyt√§ j√§√§kaapissa.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta kliovance”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet