Osta kliofem

72.79

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mistä syystä Kliofemia (Kliogest) käytetään?

Kliofem (Kliogest) -tabletit ovat yhdistelmähormonikorvaushoito ihmisille, joilla on ehjä kohtu, jota käytetään vaihdevuosien jälkeen syntyvien munasarjojen korvaamiseen estrogeenin kehittymisen puutteella.

Kliofem (Kliogest) -tableteilla on taipumusta lievittää estrogeenin puutteesta johtuvia vaihdevuosioireita, kuten kuumia aaltoja, yöhikoilua, unettomuutta, emättimen kuivumista, päänsärkyä, mielialan vaihtelua, huomion puutetta ja energian menetystä samalla kun suojataan kohdun limakalvon syöpää vastaan kohtu). Kliofem (Kliogest) -tabletteja käytetään myös estämään osteoporoosia (vaihdevuosien jälkeinen luukato) ja vähentämään murtumariskiä.

Kuinka Kliofem (Kliogest) toimii?

Kliofem (Kliogest) -tabletit sisältävät kahden hormonin seoksen: estradiolin, joka on kemiallisesti ja biologisesti samanlainen kuin luonnollisesti kehittynyt estrogeeni; ja noretisteroni, naissukupuolihormonin progesteronin synteettinen analogi, mikä tarkoittaa, että sen kemiallinen koostumus muistuttaa läheisesti luonnollisesti tuotettua progesteronia ja toimii samalla tavalla, mutta sillä on vain vähän androgeenista vaikutusta.

Estrogeeni on munasarjojen vapauttava naishormonihormoni, joka sitoutuu estrogeeniherkkien solujen sisällä tiettyihin reseptoreihin ja aktivoi ne kehittämään proteiineja, jotka ovat osallisina naispuolisten toissijaisten ominaisuuksien eri näkökohdissa, kuten kuukautiskierron säätelyssä.

Kliofem-pakkausseloste

Mitä sisältää Kliofem (Kliogest)?

Kaksi vaikuttavaa ainetta löytyy Kliofem (Kliogest) -tableteista: 2 mg estradiolihemihydraattia ja 1 mg noretisteronia, synteettistä progesteroninainen sukupuolihormonin johdannaista. Ne sisältävät myös laktoosia, maissitärkkelystä, gelatiinia, talkkia, hypromelloosia, magnesiumstearaattia ja glyserolin triasetaattia.

Mitkä ovat haitalliset reaktiot Kliofemiin (Kliogest)?

Rintojen epämukavuus ja arkuus; vatsan turvotus ja kipu; veri tai tiputtelu, johon liittyy jaksollista kipua tai kouristuksia (dysmenorrhoea), emättimen tulehdus (vaginiitti), kohdun fibroidin laajentuminen, jalkakrampit, nesteen kertyminen, pahoinvointi ovat yleisimmin havaittuja haittavaikutuksia Kliofem (Kliogest) -tablettien käytön yhteydessä.

Mitkä ovat terveysuhat, jotka liittyvät Kliofemin (Kliogest) käytön jatkamiseen?

Pitkäaikaiseen hormonikorvaushoitoon Kliofem (Kliogest) liittyy terveysriskejä, erityisesti lisääntynyt rinta- ja munasarjasyövän riski verrattuna hormonikorvaushoitoon pelkkään estrogeeniin, mutta se vähentää kohdun limakalvon syövän riskiä. Kohonnut sepelvaltimokomplikaatioiden, kuten sydäninfarktin ja aivohalvauksen, sekä laskimotromboosin ja keuhkoembolian riski yhdistettiin hormonikorvaushoitoon estrogeenin ja progestogeenin kanssa.

Milloin Kliofemia (Kliogest) ei voi käyttää?

Jos teet, sinun ei pitäisi käyttää Kliofem (Kliogest)

  • Allerginen estradiolille, noretisteronille tai muille Kliofemia (Kliogest) sis√§lt√§ville tableteille
  • Sinulla on suvussa tai aiemmin ollut rintasy√∂p√§, kohdun limakalvon karsinooma tai maksasy√∂p√§.
  • On korkea verenpaine, jota ei ole hallittu hyvin,
  • Juominen valtavia m√§√§ri√§ greippimehua
  • K√§yt√§t muita l√§√§kkeit√§, jotka voivat h√§irit√§ Kliofem-valmistetta (Kliogest), kuten fenytoiinin ja karbamatsepiinin kouristusl√§√§kkeit√§, infektiol√§√§kkeit√§, kuten rifampisiini, simetidiini, erytromysiini-antibiootit, syklosporiini-immunosuppressiiviset aineet, ketokonatsolil√§√§kkeet ja m√§kikuismaa sis√§lt√§v√§t rohdosvalmisteet.
  • Sinulla on diagnoosi tromboosi tai aivohalvaus (verihyytym√§t).
  • Sinulla on selitt√§m√§t√∂n ep√§normaalin kuukautisvuodon l√§hde

Kuinka Kliofem (Kliogest) on otettava?

Ota Kliofem (Kliogest) -tabletit vesilasillisen kanssa kerran päivässä ruoan kanssa tai ilman ruokaa samaan aikaan joka päivä. Jokainen pakkaus sisältää 28 tablettia kuukaudessa. Kun olet valmis, voit aloittaa uuden pakkauksen seuraavana päivänä. Ota Kliofem-tabletit säännöllisesti, kunnes oireesi muuttuvat, tai aina, kun lääkäri määrää. Terveysvaikutusten vuoksi Kliofem (Kliogest) -tabletteja ei voida ottaa loputtomiin.

Kuinka kauan Kliofemin (Kliogest) on tarkoitus kestää?

Ota Kliofem-tabletit säännöllisesti, kunnes oireesi muuttuvat, tai aina, kun lääkäri määrää. Terveysvaikutusten vuoksi Kliofem (Kliogest) -tabletteja ei voida ottaa loputtomiin.

Hylätty Kliofem-annos (Kliogest)

Ota unohtunut tabletti, jos alle 12 tuntia on kulunut sen jälkeen, kun et ole ottanut päivittäistä Kliofem-valmistetta (Kliogest), ja ota seuraava tabletti normaaliin aikaan. Heitä unohdettu tabletti pois, jos yli 12 tuntia on kulunut, ja ota seuraava tabletti normaalina aikana; älä ota kaksinkertaista annosta.

Kuinka Kliofem (Kliogest) on tarkoitettu varastoitavaksi?

Kylm√§ss√§ ja kuivassa paikassa voit pit√§√§ Kliofem (Kliogest) -tabletit alle 25 ¬į C: ssa.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta kliofem”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet