Osta klaritromysiin

0.00

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Haluatko ostaa Claritromycinia verkossa? Näet, että tätä lääkettä voi ostaa tältä verkkosivustolta ilman oman lääkärisi aiemmin saamaa reseptiä. Turvallinen, tarkka ja luottamuksellinen. Tämä lääkemääräys on yksi STD-lääkkeistä, ja monet lääkärit pitävät sitä turvallisena tilata verkossa.

Osta ilman reseptiä saatavaa klaritromysiiniä

Mistä syystä klaritromysiiniä käytetään?

Klaritromysiinitabletteja käytetään kehon eri osissa hoitamaan useita lieviä tai vaikeita infektioita, jotka johtuvat tietyistä alttiista bakteerimuodoista, mukaan lukien hengitysteiden infektiot, kuten kurkunpään tulehdus, keuhkoputkentulehdus ja nielutulehdus, ihon ja pehmytkudoksen infektiot, kuten follikuliitti ja selluliitti.

Klaritromysiiniä käytetään myös HIV-potilailla, jotta voidaan välttää Mycobacterium avium-intracellulare -kompleksin (MAC) (bakteerit, jotka pysyvät lepotilassa, kunnes heikko immuniteetti laukaisee) opportunistiset infektiot. Yhdessä muiden lääkkeiden kanssa klaritromysiinitabletteja on käytettävä Helicobacter pylori -infektion aiheuttamien peptisten (pohjukaissuoli- ja mahahaavojen) välttämiseksi.

Kuinka klaritromysiini toimii?

Klaritromysiinitabletteihin kuuluu klaritromysiini, antibiootti makrolidien luokkaan. Estämällä bakteeriproteiinien synteesin klaritromysiini klaritromysiinissä estää bakteeri-infektion leviämisen, joten bakteerit eivät pysty tuottamaan proteiineja, joita tarvitaan selviytymiseen. Tämä toiminta estää, mutta ei tuhoa, bakteerien erottumista, koska se pysäyttää bakteerien kasvun. Tämä lievittää bakteeri-infektion oireita, kuten tulehdusta ja epämukavuutta. Klaritromysiini-tabletit eivät toimi viruksia vastaan, jotka kehittyvät ja lisääntyvät eri mekanismien kautta.

Mikä sisältää klaritromysiiniä?

Klaritromysiini-tabletit sisältävät vaikuttavana aineena klaritromysiiniä, antibioottia, jota käytetään herkkien bakteeri-infektioiden hoitoon ja joka kuuluu makrolidiantibioottien ryhmään.

Mitkä ovat klaritromysiinin haittavaikutukset?

Ruoansulatuskanavan sairaudet, kuten ripuli, pahoinvointi, oksentelu, vatsakipu ja kouristukset ovat yleisimmin havaittuja haittavaikutuksia klaritromysiinipillereitä käytettäessä. Saattaa myös vaihdella makua, päänsärkyä, pahoinvointia ja huimausta, samoin kuin suun sammas (valkoinen, karvainen, herkkä kieli ja suu) ja emättimen sammas (emättimen kipu ja kutina, emättimen purkautuminen).

Milloin sinun ei pitäisi käyttää klaritromysiiniä?

Jos käytät klaritromysiini-pillereitä, sinun ei pitäisi

  • Olet resistentti klaritromysiinille, erytromysiinille, muille antibioottimakrolideille tai muille klaritromysiinin ainesosille.
  • Olet raskaana tai imet√§t ilman l√§√§k√§rin kuulemista.
  • Maksa- tai munuaisten vajaatoiminta
  • Klaritromysiiniin liittyv√§t l√§√§kkeet, mukaan lukien kolkisiini kihdin niveltulehdukseen, immunosuppressiivinen siklosporiini, digoksiini syd√§men vajaatoimintaan, antasidit, kuten omepratsoli ruoansulatush√§iri√∂ihin, antikonvulsantit, kuten karbamatsepiini ja fenytoiini, astemitsoli ja terfenadiini, antihistamiinit, tsidovudiini, HIV-atonatsaviiri, HIV-atonatsaviiri, tarttuvia l√§√§kkeit√§ Rifampisiinia ja Rifabaviiria k√§ytet√§√§n.

Kenen farmaseuttiset tuotteet liittyvät klaritromysiiniin?

Monet lääkkeet häiritsevät klaritromysiiniä, eikä niitä tule ottaa, kun käytät klaritromysiiniä tai itse ilman lääkärisi keskustelua ja ohjeita:

  • Klaritromysiinin aiheuttamat l√§√§kevalmisteet: kolkisiini kihti-tulehdukseen, sisapridi refluksiin, psykoosil√§√§ke pimotsidi, ergotamiini migreeniin, astemitsoli ja terfenadiinin antihistamiinit.
  • Klaritromysiiniin vaikuttavat l√§√§kkeet: tsidovudiini, ritonaviiri, efavirentsi ja atatsanaviiri HIV: lle, rifampisiinin ja rifabutiinin infektiol√§√§kkeet, ruoansulatush√§iri√∂n antasidit (tulisi ottaa 1-2 tuntia klaritromysiinin j√§lkeen)
  • Klaritromysiiniin vaikuttavat l√§√§kkeet: rytmih√§iri√∂l√§√§kkeet kinidiini ja disopyramidi; kolkisiini kihti-niveltulehdukseen; syklosporiini immunosuppressiota varten; digoksiini syd√§men vajaatoimintaan; antasidit, kuten omepratsoli ruoansulatush√§iri√∂ihin; simvastatiini raskasta kolesterolia varten; antikoagulantit, kuten varfariini; sildenafiili erektioh√§iri√∂ihin; karbamatsepiini ja fenytoiinin antikonvulsantit; teofylliniini korkealle kolesterolille; antikoagulantit, kuten varfariini;

Kuinka klaritromysiini on tarkoitus ottaa?

Riippuen siitä, mitä sinua hoidetaan ja lääkärisi neuvoja, voit ottaa Clarithromycin-pillerit lasillisen vettä ruoan kanssa tai ilman ruokaa kahdesti päivässä samaan aikaan joka päivä 5-14 päivän ajan. Jatka klaritromysiinipillereiden käyttöä niin kauan kuin lääkäri on määrännyt ja lopettanut tabletin keston, vaikka olisitkin hyvin tai infektio ei häviä kokonaan.

Kuinka kauan klaritromysiinin on tarkoitus kestää?

Sinun tulisi jatkaa Clarithromycin-tablettien ottamista niin kauan kuin lääkäri on määrännyt ja lopetat tablettien käytön, vaikka tunnet olosi hyvin, tai infektio ei häviä kokonaan.

Klaritromysiinin annoksen välittyminen

Kun ohitat annoksen klaritromysiini-pillereit√§, ota ne heti kun muistat, kunnes seuraava annos er√§√§ntyy ja puuttuva annos j√§√§ v√§liin. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.

Kuinka klaritromysiini on tarkoitettu varastoitavaksi?

Kylm√§ss√§ ja kuivassa paikassa voit s√§ilytt√§√§ klaritromysiinitabletteja alle 30 ¬į C: ssa.

Klaritromysiinitilaus (tiskiltä)

Voit tilata klaritromysiiniä yllä olevasta taulukosta. Löydät lisää tietoa tästä lääkkeestä myös siellä. Kehotamme myös käyttämään tätä online-lääkäripalvelua milloin tahansa, kun olet mukana vaihtoehtoisessa STD-hoidossa. Jos haluat, niin:

Osta ilman reseptiä klaritromysiini;
Katso lisää sukupuolitautien lääkkeitä / tuotteita;
Lue lisätietoja sukupuolitaudeista.

Mene online-lääkäriin tai paina alla olevaa Osta nyt -painiketta.
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta klaritromysiin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet